Tiket dana (Četvrtak, 09.05.2024)

Večeras se igraju preostale uzvratne utakmice polufinala u Europskoj ligi i Konferencijskoj ligi. Do ponoći ćemo saznati sudionike sva tri europska finala za sezonu 2023/24. Kvote i ograničenja vrijedila su u vrijeme pripreme prijedloga.

Olympiakos – Aston Villa – Aston Villa će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.15 u Germania

Svakako, rezultat prve polufinalne utakmice Konferencijske lige šokirao je nogometne fanove diljem Europe, posebno strastvene kladitelje. Olympiacos je pobijedio Aston Villu 4:2 i sada je na korak do svog prvog europskog finala u povijesti. Međutim, uzvratna utakmica neće biti laka za ekipu iz Pireja unatoč solidnoj prednosti. Engleski tim je blizu kvalifikacija za Ligu prvaka preko Premier lige, unatoč porazu od Brightona u nedjelju. Imaju 7 bodova više od Tottenhama, jedinog tima koji prijeti njihovom četvrtom mjestu, ali Spursi imaju utakmicu manje. Budući da igraju tu odgođenu utakmicu protiv Cityja, vjerojatno je da će Villa ostati četvrta bez obzira na rezultate u zadnja dva kola. Ako bi Tottenham iznenadio Građane, tada bi Villa morala pobijediti jednu od svoje dvije preostale utakmice, s rivalima Liverpoolom u Birminghamu i Crystal Palaceom u Londonu. Olympiacos je prošlog vikenda dobio “pauzu” u domaćoj ligi, a europsko finale bi značilo puno za grčki nogomet, označavajući najveći uspjeh od njihove pobjede na Europskom prvenstvu u Portugalu. Bez obzira na ishod prve utakmice, vjerujemo da će Villa uspjeti pobijediti na Karaiskakiju i barem dva puta zatresti mrežu protivnika, ali ne znamo hoće li to biti dovoljno.

Za kombinaciju Aston Villa će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 koeficijent u Germania je 2.15.

Aarau – Sion – Sion će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.72 u Germania

Poraz Siona od Thuna doveo je u pitanje njihov direktan plasman u švicarsku Superligu. Dugo je izgledalo da je Sion nepobjediv i da će se lako vratiti u najviši rang nakon samo jedne sezone. Uporni Thun nije odustajao i sada, s tri kola do kraja, zaostaje samo tri boda. Ipak, to bi trebalo biti dovoljno da Sion završi prvi i pošalje Thun u doigravanje. Nakon posjeta Aarauu, imaju još jednu gostujuću utakmicu u Bellinzoni i domaću utakmicu protiv Schaffhausena. To su timovi koji su na samom dnu tablice, ali ne mogu ispasti i definitivno će ostati u drugoj ligi. Sion je doista najbolji u Challenge ligi, i još uvijek nije jasno kako su dopustili da ih prošlog proljeća u doigravanju eliminira Lausanne Ouchy, tim koji je bio treći u drugoj ligi. Budući da Sion ima puno bolju gol razliku od Thuna, potrebne su im dvije pobjede u posljednja tri kola da osiguraju prvo mjesto, i vjerujemo da će to postići u narednim danima. Aarau je izgubio dvije uzastopne utakmice i trenutno je peti, ali potencijalno bi mogao doći do trećeg mjesta. Međutim, ta pozicija ne nudi ništa posebno, i oni će također igrati u Challenge ligi i sljedeće sezone. Ovdje favoriziramo Sion, za kojeg vjerujemo da će pobijediti s najmanje dva gola.

Za Sion će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.72 u Germaniji.

Silkeborg – Aarhus – Silkeborg će pobijediti na utakmici @ 2.60 u Germania

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionica Germania iznosi 9.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*