Tiket dana (Subota, 23.12.2023)

Tiket dana

Danas nas očekuje odlična ponuda, ali to neće biti slučaj i u narednim danima. Na sve to smo već navikli iz prethodnih godina i naravno da nećemo odustati od sastavljanja tiketa. Predložene kvote bile su aktualne u vrijeme sastavljanja prijedloga.

Nottingham Forest – Bournemouth – Nottingham Forest će postići 2 ili više golova u utakmici. @ 2.60 u Germania

Niz neuspjeha doveo je do promjena u momčadi Nottingham Foresta. “Šumari” su se rastali s trenerom Stevenom Cooperom, a došlo je poznato lice, barem što se tiče Premier lige, Nuno Espirito Santo. Portugalac je radio velike stvari s Wolverhamptonom, od tog tima je napravio portugalsku koloniju, a zatim prešao u Tottenham gdje se nije najbolje snašao. Dolazi iz Saudijske Arabije, a debi na City Groundu ima protiv, u posljednje vrijeme, odličnog Bournemoutha. Nottingham je osvojio samo jedan bod u posljednjih sedam kola, i to upravo protiv bivšeg kluba Espirita Santa, Wolverhamptona. U prošlom kolu bodove iz Nottinghama odnio je Tottenham, također bivši klub ovog stručnjaka, pa barem neće imati duele s bivšim poslodavcima u skorije vrijeme. “Trešnjice” pobjeđuju redom, u posljednjih pet kola imaju četiri pobjede i jedan remi, a njihov posljednji meč bio je na Old Traffordu gdje su očitali lekciju slavnom Manchester Unitedu i slavili s 3:0. Bournemouth se popeo na 14. mjesto dok je Forest na granici ispadanja.

Smatramo da će šok terapija uspjeti i da će “Šumari” uspjeti suprotstaviti se gostima, a naš prijedlog je da domaćin postigne dva gola, a kvota je 2.60 u kladionici Germania.

Atletico Madrid – Sevilla – GG i 3+ @ 2.25 u Germania

“Jorgandžije” polako gube korak s vrhom tablice, a za to su zaslužne dvije posljednje utakmice ovog tima. Atletico je poražen od Athletic Bilbaa, a zatim na svom terenu nije uspio pobijediti ni Getafe. Na ta dva meča Madriđani su primili pet golova, što se nije događalo prethodnih sezona. Upravo ta porozna obrana glavni je dojam igre Atletica u dosadašnjem dijelu sezone u La Ligi. Na 17 utakmica primili su 19 golova, što nije puno, ali za stil igre koji njeguje Diego Simeone svakako jest. Problema ima i Sevilla, još više od Atletica jer nisu bili uspješni ni u Ligi prvaka gdje su zauzeli posljednje mjesto u skupini i neće ih biti ni u Europskoj ligi na proljeće, a time nemaju šansu biti dio elitnog natjecanja sljedeće jeseni. Poraz od Getafea u Sevilli presudio je Urugvajcu Diegu Alonsu na klupi Andaluzijaca. Stigao je Kike Sanchez Flores koji je momčad zatekao na 17. mjestu s samo 13 bodova. Već u svom prvom meču na klupi Seville ostvario je pobjedu, i to kakvu. Sevilla je slavila na gostovanju kod Granade s 3:0 i s mnogo više optimizma putuje u prijestolnicu.

Naš prijedlog za ovu utakmicu su golovi, očekujemo ih od oba tima, a za GG i 3+ kvota je 2.25 u kladionici Germania.

Sampdoria – FeralpiSalo – 1 i 2+ @ 1.95 u Germania

Nakon očajnog početka sezone Genovljani su se nekako pribrali i priviknuli na igranje u Serie B. Sampdoria je u posljednjih pet kola upisala 5 pobjeda i samo jedan poraz, a nakon te dobre serije popeli su se do 10. mjesta na ljestvici. Vlak koji direktno vodi u elitu je prošao, ali Sampdoria bi mogla doigravanjem pokušati vratiti se u Serie A. Nekadašnji doprvak Europe ima mnogo financijskih problema i to je ono, uz loš početak, što ih je skupo koštalo do sada. Čini se da u ovom kolu imaju “siguran” meč, u goste im dolazi novajlija u ligi FeralpiSalo, tim koji je uvjerljivo posljednji s samo 10 osvojenih bodova do sada. Gosti su pobijedili u prošlom kolu Cremonese s 1:0, a to im je bio prvi trijumf nakon devet sušnih kola. Tim iz Lombardije će imati velikih problema opstati u svojoj debitantskoj sezoni u Serie B, a postoji opasnost da već u prvom dijelu sezone naprave takav zaostatak da ne uspiju nadoknaditi u proljetnom dijelu sezone.

Ovdje je pobjeda domaćina izvjesna, a vjerujemo i u barem dva gola domaćina. Za igru 1 i 2+ koeficijent u kladionici Germania iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Germania iznosi 10.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*