Tiket dana (Petak, 12.04.2024)

Ponuda je danas odlična iako je tek početak vikenda. Prvenstva se polako završavaju, i sada treba obratiti puno više pažnje na tablice. Kvote su bile važeće u trenutku sastavljanja prijedloga.

Augsburg – Union Berlin – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.80 u Germania

Mora se priznati da Augsburg igra iznad očekivanja, kao i rezultati bavarske momčadi ove sezone. Mnogi su im predviđali borbu za opstanak s vrlo neizvjesnim ishodom, no s pet kola do kraja nalaze se na visokom 7. mjestu i pokušavaju se domoći Europe. Možda bi već sada bili u toj zoni da nisu uzeli samo jedan bod u posljednja dva kola. Kada igraju kod kuće, puno bolje izgledaju, i samo težak raspored na početku drugog dijela sezone spriječio ih je da se etabliraju na vrhu tablice. Sada im u goste dolazi Union Berlin, momčad koja je prošle sezone uspjela izboriti Ligu prvaka, ali je veći dio ove sezone proveo na samom dnu tablice. Tek nakon dolaska trenera Bjelice Berlinčani su počeli bolje igrati i premjestili se u sigurnost sredine tablice. Ipak, ovo je najslabija sezona za Šumare otkako su prvi put ušli u elitu iz Druge lige. Njihova forma je u usponu unatoč minimalnom porazu od Leverkusena u prošlom kolu. Karakteristično za Union je mali broj golova u njihovim gostujućim utakmicama, s 0-2 gola u posljednjih sedam susreta.

Sada očekujemo nešto slično, s kvotom za zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 koja iznosi 1.80 u Germaniji.

Leganes – Espanyol – Leganes će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.85 u Germania

U derbiju 35. kola španjolske Segunde susrest će se dvije trenutno vodeće momčadi. Vodeći Leganes održava razmak od svojih pratitelja unatoč tome što nisu pobijedili u posljednja dva kola. U utakmicama protiv Cartagene i Huesce nisu uspjeli postići gol, ali su zato sačuvali mrežu netaknutom, stekavši tako bod svaki put. Sigurno su očekivali više, budući da to nisu vrhunske ekipe lige, ali to samo dodatno potvrđuje koliko je liga izjednačena. Espanyol, s nizom od osam utakmica bez poraza, popeo se na drugu poziciju, ali su im išli na ruku i gubici bodova od strane Eibara, Valladolida, Elchea i Racinga. Sve te momčadi se nadaju izravnom plasmanu u elitu, jer razlika između Espanyola na drugom mjestu i čak 11. mjesta Burgosa iznosi samo 7 bodova, s deset momčadi unutar tih sedam bodova. Leganes ima samo 4 boda više od Katalonaca i više si ne mogu priuštiti gubljenje bodova. Eventualna pobjeda protiv Espanyola ostavila bi ih sa 7 bodova prednosti i ušli bi u završnicu sezone s najboljim šansama da prvi prijeđu ciljnu liniju. Očekuje se teška utakmica s malo golova, s prednošću domaćeg tima.

Za Leganes će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 1.85 u Germaniji.

Shelbourne – Bohemians – Shelbourne će pobijediti na utakmici @ 1.95 u Germania

Shelbourne je munjevito zauzeo vrh ljestvice irske Premier lige i nastavlja odbijati izazove svojih pratitelja. Nisu pobijedili u prethodna dva kola, ali i dalje drže čvrstih šest bodova prednosti nad Derry Cityjem. Odigrana je prva četvrtina prvenstva, a liga se postupno dijeli na dva dijela. Očekujemo da će vodeće momčadi poput Shamrocka, Derryja i St. Patrick’sa dodatno smanjiti razliku, dok će se ostale momčadi uglavnom boriti za opstanak. Bohemians, jedan od timova iz glavnog grada, trenutno su na 8. mjestu s 10 bodova iz 8 utakmica. U posljednjih 6 kola četiri puta su izgubili, što sugerira pad forme. U prvom kolu novog prvenstva, Shelbourne je lako pobijedio Bohemianse u gostima s rezultatom 2:0, ali su oba gola pala u posljednjih 10 minuta susreta. Vjerujemo da je Shelbourne ponovno bliže pobjedi, možda će ovaj put doći i puno ranije.

Kvota za Shelbourne će pobijediti na utakmici je 1.95 u Germaniji.

Oss – Roda – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.65 u Germania

Samo još pet kola preostaje do kraja regularnog dijela prvenstva u nizozemskoj Eerste Divisie. Nekoliko momčadi bori se za dva mjesta koja vode izravno u elitu, ali najbolje šanse da završe u Eredivisie-u daju se Willem II-u, dok su Roda i Groningen u utrci za drugo mjesto. Dordrecht i Den Haag također vrebaju iz sjene za svoju priliku. Roda je u odličnoj formi, s momčadi iz Kerkradea neporaženom u posljednjih devet utakmica, tijekom kojih su ostvarili 7 pobjeda i samo dvije neriješene utakmice. Uspijevaju odbiti napade Groningena, koji također nizaju pobjede. Sljedeća utakmica Roda je gostovanje u Ossu, momčadi koja je samo 17. na tablici. Nemaju stvarnu motivaciju za ostatak sezone i uglavnom igraju iz ponosa. Zanimljivo je da ova momčad nije imala neriješen rezultat u posljednjih 17 utakmica; ili pobjeđuju ili gube, otprilike u jednakoj mjeri. U prvom dijelu sezone, Roda je pobijedila 2-0 i očekujemo da će momčad iz Kerkradea ponovno postići barem dva gola.

Kvote za Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 su 1.65 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionica Germania iznosi 10.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*