Tiket dana (Srijeda, 21.08.2024)

Večeras se igraju preostale utakmice u kvalifikacijama za Ligu prvaka i to će biti centralni događaji za kladitelje. Kvote iz listića bile su aktualne u trenutku njegovog sastavljanja.

Midtjylland – Slovan B. – Midtjylland će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.95 u Germania

Koliko su nogometaši Midtjyllanda imali sreće na kraju prošle sezone u danskoj Superligi, toliko je imaju i ovog ljeta s protivnicima u kvalifikacijama za elitno natjecanje. Prvi protivnik bio im je prvak Andore, a u prošloj rundi su ukrstili koplja s mađarskim Ferencvárosom, koji je dobar tim, ali mogli su i gore proći. Za Ligu prvaka bore se sa slovačkim Slovanom i teško je da su mogli imati bolji ždrijeb tijekom ljeta. Vjerojatno ni Slovan nije nezadovoljan jer su oni bili u slabijem šeširu i svakako su mogli i gore proći. Do play-offa, Slovan je eliminirao makedonsku Strugu, slovensko Celje i ciparski APOEL. Dug put, ali ne tako trnovit. Što se domaćih prvenstava tiče, Midtjylland je u petak stigao do pobjede nad Lyngbyjem golom u sedmoj minuti nadoknade, dok je Slovan golom u 91. minuti pobijedio Košice. To nam govori da su fokusirani na ovaj meč, sigurno najznačajniji ove sezone, naravno uz uzvrat u Bratislavi sljedećeg tjedna. Slovan je neporažen ovog ljeta, odigrao je neriješeno samo u Celju i Nikoziji, ali slijedi im prvi neuspjeh u Herningu.

Prijedlog je jedinica uz dva gola domaćina, a za Midtjylland će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.95 u kladionici Germania.

Dynamo K. – Salzburg – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.85 u Germania

Ukrajinci guraju ka Ligi prvaka unatoč činjenici da rivale ne mogu ugostiti u Kijevu, već su podstanari u poljskom Lublinu. Protiv Partizana, viceprvak Ukrajine nije imao nikakvih problema, crno-bele su pobijedili ukupnim rezultatom 9:2, dok su u sljedećem kolu imali mnogo teži ispit protiv škotskog Rangersa. Na kraju su pali i Policajci unatoč tome što je prvi meč u Lublinu okončan rezultatom 1:1. Dinamo je izdržao nalete Rangersa, koji je kasnije ostao s igračem manje, te je potom rutinski savladao domaćina s dva gola. Meč sezone igraju s austrijskim Salzburgom, timom koji je ostao bez titule u Bundesligi nakon desetljeća dominacije. Bikovi su izgubili trku od Sturma i sada moraju u kvalifikacije, dok će prvak direktno u Ligu prvaka. Paradoks je u tome što je upravo Salzburg osigurao koeficijent za austrijsku ligu, zahvaljujući kojem prvak ima direktan ulazak u grupnu fazu. Salzburg je prošao dvomeč s Twenteom, nakon 2:1 u Mozartovom gradu, u Enschedeu je bilo 3:3, ali je Salzburg imao veliku prednost od samog starta i nije bilo posebne dramatike.

Golova će biti i u Lublinu, a za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.85 u kladionici Germania.

Odense – Fredericia – Odense će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.55 u Germania

Odense i Fredericia su dva najbolja tima u danskoj drugoj ligi, sudeći po rezultatima u prvih pet kola ovog natjecanja. To se posebno odnosi na ekipu Odensea, koja se, ni nama nije jasno kako, našla u ovom društvu. U prvih pet utakmica Odense je ostvario svih pet pobjeda, a već su tri puta gostovali. Povratak u Superligu je apsolutni prioritet i sve je podređeno tom cilju. Fredericia je odlično startala, imaju četiri pobjede i jedan poraz, a i njima je krajnji cilj ulazak u elitu, samo što to želi barem još pet, šest timova u ovoj konkurenciji. Fredericia je dva puta gostovala u prvih pet kola, slavili su samo u Horsensu na premijeri, a jedini poraz doživjeli su u Koldingu. Svakako da je Odense favorit, posebno kada igra na svom terenu, a tako će biti i protiv Fredericije.

Naš prijedlog je jedinica uz barem dva gola domaćina, a za Odense će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 koeficijent u kladionici Germania iznosi 1.55.

Termalica N. – Wisla P. – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.20 u Germania

Tek u petom kolu poljske Divizije 1 ekipa Termalice prvi put nije pobijedila. Slonovi, kako glasi nadimak ovog kluba, slavili su u prva četiri kola protiv Warta, Chrobryja, Odre i Pogona, uz fantastičnu gol razliku od 12 postignutih i samo jednog primljenog gola. Međutim, prošlog vikenda nisu uspjeli na svom terenu pobijediti ekipu Rucha, tim koji je prošle sezone ispao iz elite, pa je meč okončan rezultatom 1:1. Novi derbi je pred Termalicom u izvanrednom kolu. U goste im dolazi ekipa Wisle iz Płocka, tima koji je također bio prvoligaš do prije dvije sezone. I Płock je odlično startao, samo što su oni remizirali na premijeri, a zatim su vezali četiri pobjede. Gledajući rivale, možda je Płock imao nešto lakši raspored na početku prvenstva, ali pravi odnos snaga između dvije dobre ekipe vidjet ćemo u njihovom međusobnom okršaju. Pored ova dva tima, bez poraza u prvih pet kola bila je još samo Łęczna koja je također imala skor od 4 pobjede i jednog remija. Što se derbija tiče, Termalica je vrlo efikasna, ali je Płock tim s čvrstom obranom.

Po našem mišljenju, bit će golova na obje strane, a za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 koeficijent u kladionici Germania iznosi 2.20.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionica Germania iznosi 12.3.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*