Tiket dana (Srijeda, 14.08.2024)

Pošto je večeras na programu utakmica Superkupa Europe, kao uvod u novu sezonu, ostala ponuda je dosta slaba. Kvote na listiću važile su u trenutku njegovog sastavljanja.

Astana – Hunedoara – Astana će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.15 u Germania

Astana više nije dominantna u Kazahstanu i ne može u Europi “naplatiti” dobar osobni koeficijent koji su stekli godinama igrajući u grupnoj fazi nekog od kupova. Ostali su bez titule prošle godine, a gotovo su bez izgleda da je osvoje i u aktualnom prvenstvu. Trenutno su tek na 9. mjestu u Premijer ligi Kazahstana s 10 bodova zaostatka za vodećim Aktobeom, ali i s dvije utakmice manje odigrane. U drugom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu eliminirali su moldavski Milsami i to uz dosta problema, ukupnim rezultatom 2:1. Ipak, protiv Hunedoare imaju prednost nakon gostovanja u Rumunjskoj i ne bi smjeli propustiti ovakvu priliku. Ekipa iz Hunedoare je senzacionalni osvajač kupa u Rumunjskoj prošle sezone, i to kao drugoligaš. Hunedoara je osvojila drugo mjesto u prvenstvu, ali se nije plasirala u elitu jer pravila kažu da u najjačem rangu rumunjskog nogometa mogu igrati samo profesionalne ekipe, a Hunedoara se financira iz gradskog budžeta. Nakon eliminacije mađarskog Pakšija u prvom kolu kvalifikacija za Europsku ligu, Hunedoara je u drugom kolu ispala od Rijeke, a za 180 minuta igre pao je samo jedan gol koji su postigli Riječani na svojoj Rujevici. U prvom meču s Astanom izgubili su 2:1 i morali bi napraviti mali podvig da bi se probili u play-off. Očekujemo pobjedu Astane, ali ne i goleadu.

Za kombinaciju Astana će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 kvota je 2.15 u kladionici Germania.

MOL Vidi – Omonija – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.96 u Germania

Prvi meč na Cipru nije donio ni naznaku odgovora na pitanje tko će u posljednje kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu, da li Omonia ili mađarski MOL Vidi. U Nikoziji je prije sedam dana presudio Poljak Stepinski golom nakon sat vremena igre, ali daleko od toga da je to prednost koja Omoniji bilo što garantira. Ciprani su lako izašli na kraj s gruzijskim Torpedom, kojeg su pobijedili oba puta, i na Otoku i u Kutaisiju. Računajući i trijumf nad MOL Vidijem, imaju tri vezane europske pobjede, što im se dugo nije dogodilo. Omonia je završila prethodno prvenstvo Cipra na trećem mjestu, a mogla je do trofeja u kupu, ali je poražena u finalu od Pafosa. MOL Vidi je u prošlom kolu izbacio Sumgait iz Azerbajdžana zahvaljujući pobjedi u gostima, dok je u Mađarskoj meč okončan bez pogodaka. U Mađarskoj su već odigrana tri kola, MOL Vidi ima po jedan remi, pobjedu i poraz, dok na Cipru još nije krenulo prvenstvo. Gosti igraju čvrsto i pokušat će sačuvati gol viška, a ni domaći ne smiju baš srljati. Zato je bolje igrati na mali broj golova nego tražiti konačan ishod.

Za zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 1.96 u kladionici Germania.

Frederikstad – Haugesund – Fredrikstad će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.05 u Germania

Dvoboj u Fredrikstad trebao se igrati još u okviru 12. kola norveške elitne lige, ali je odgođen i tek sada je na programu. Domaćin ga dočekuje na visokom 5. mjestu na tablici, što je sjajan rezultat s obzirom na to da se radi o timu koji se prošle godine vratio u najjači rang. Od početka Fredrikstad igra dobro i eventualnom pobjedom nad Haugesundom bodovno bi se izjednačio s Moldeom, koji drži četvrtu poziciju, posljednju koja donosi plasman u Europu za narednu sezonu. Gosti nikako ne mogu biti zadovoljni sa svojih 17 bodova jer su trenutno na posljednjem mjestu. Međutim, ako bi kojim slučajem pobijedili u Fredrikstadu, mogli bi preskočiti čak pet timova ispred sebe i ukotviti se na 11. poziciji. Naravno, najvažnije je na kojoj ćete poziciji biti nakon 30. kola, ali svakako nije ugodno kada je “fenjer” u vašim rukama. Haugesund je u seriji od tri poraza, posebno je zabrinjavajući onaj posljednji od Ham-Kama na domaćem terenu, i veliko je pitanje mogu li nešto napraviti u Fredrikstadu kod tima koji nije izgubio u posljednja četiri meča. Doduše, i oni imaju tri remija i samo jednu pobjedu u tom razdoblju. Čak 12 godina ove dvije ekipe nisu se sastajale i to daje dodatnu draž ovom dvoboju. Naš prijedlog je jedinica uz dva gola domaćina.

Za Fredrikstad će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 2.05 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionica Germania iznosi 8.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*