Tiket dana (Utorak, 13.08.2024)

U naredna tri dana završava se treće kolo kvalifikacija za europske kupove i ostaje nam samo još plej-of faza. Predložene kvote vrijedile su u trenutku sastavljanja prijedloga.

PAOK – Malmo – PAOK će pobijediti na utakmici @ 2.00 u Germania

Solunjani u dosad odigranim utakmicama nisu pokazali da su spremni za Ligu prvaka. Iako su prvaci Grčke, ta liga već neko vrijeme nema direktan prolaz u grupnu fazu elitnog natjecanja. PAOK je morao krenuti već u drugom kolu, dosta su se mučili s Borcem iz Banje Luke, najboljim timom Bosne i Hercegovine, a u prvom susretu trećeg kola uspjeli su ostati neporaženi u Malmöu. Bio je to vrlo zanimljiv meč s dva vodstva Šveđana i dva izjednačenja PAOK-a. Svakako da su Grci zadovoljniji rezultatom jer su bili lošiji protivnik, a nemaju što nadoknađivati na svojoj Tumbi pred svojim “ludim” navijačima. Malmö je imao problema da dođe i do trećeg kola, pamti se poraz na Farskim Otocima od Klaksvíka, pa ne vidimo način da neporaženi napuste Tumbu.

Prijedlog je PAOK će pobijediti na utakmici, a za pobjedu PAOK-a dobiva se koeficijent 2.00 u kladionici Germania.

Gl. Rangers – Dynamo K. – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.63 u Germania

Nitko nije stekao prednost nakon prvih 90 minuta dvoboja između viceprvaka Ukrajine i Škotske. Miljenici sreće bili su Policajci, koji su izjednačili u četvrtoj minuti sudačke nadoknade i sada imaju odličnih 1:1 pred uzvrat na svom Hampden Parku. Međutim, Rangers nije dobro započeo sezonu. U prva dva kola osvojili su 4 boda, ali to svakako ne zadovoljava ambicije jednog od dva škotska velikana. Već na startu su remizirali s Heartsom u Edinburghu, a prošlog tjedna su jedva pobijedili i Motherwell na svom terenu. S druge strane, Dinamu je ovo već drugi protivnik u kvalifikacijama, protiv Partizana su bili više nego uvjerljivi i postigli čak 9 golova u dvije utakmice, ali s tvrdim Škotima to neće ići tako lako. Ukrajinci su bili bolji u prvom susretu koji je igran u Poljskoj, a njima gostovanje ne predstavlja veliki problem. Napad je bolji dio Dinama i za ovaj susret je najlogičnije igrati na golove. Vjerujemo da će ponovno biti barem po jedan na obje strane.

Za oba tima će postići gol na utakmici kvota je 1.63 u kladionici Germania.

Twente – Salzburg – Twente će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.95 u Germania

Nizozemci su se spasili u posljednjem trenutku u Mozartovom gradu. Salzburg je vodio s 2:0 protiv Twentea sve do sudačke nadoknade nakon dva gola Danca Kjaergaarda, ali je u 91. minuti Vlap postigao gol velike nade. Prošla sezona bila je izvrsna za Twente, zauzeli su treće mjesto na tablici i izborili kvalifikacije za Ligu prvaka, i nitko ne bi imao ništa protiv da se to ponovi i u sezoni koja je upravo započela. U prvom kolu Twente je bio na iskušenju u Nijmegenu, ali je na kraju slavio s 2:1 i napravio sjajnu uvertiru pred ovaj, možda, i najvažniji meč sezone. Bikovi su svake godine sve slabiji i na kraju su ostali bez titule u austrijskoj Bundesligi nakon desetljeća dominacije. Prvi cilj je povratak šampionskog pehara, ali i ulazak u europsku elitu se podrazumijeva. Nešto nam ne ulijeva povjerenje obrana Salzburga na početku sezone i očekujemo da Twente postigne barem dva gola. E sad, hoće li to biti dovoljno za prolaz, ostaje za vidjeti.

Za Twente će postići najmanje 2 gola na utakmici kvota u kladionici Germania iznosi 1.95.

Ferencvaroš – Midtjylland – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.75 u Germania

Lijep kapital stekao je danski prvak nakon prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka. Midtjylland je u svom Herningu pobijedio mađarskog prvaka Ferencváros s 2:0, a pritom je imao i neiskorišten jedanaesterac. To pomalo iznenađuje kada se vidi da su Mađari uglavnom imali posjed lopte, ali su bili potpuno neefikasni. To su malo popravili za vikend kada su u drugom kolu OTP lige savladali DVTK u gostima s 2:0, i tako nakon prva dva kola imaju maksimalan broj bodova i još uvijek nisu primili gol. Midtjylland je ranije započeo sezonu, odigrali su već četiri kola u Superligi Danske i imaju po dva remija i dvije pobjede. Do titule su stigli nakon nevjerojatnog raspleta u posljednjem kolu prethodne sezone i sada pokušavaju taj uspjeh naplatiti plasmanom u Ligu prvaka. Šanse Danaca su svakako veće, a Mađari nemaju što čekati i moraju napasti od prve minute. Naš prijedlog su golovi i očekujemo da vidimo barem po jedan u obje mreže.

Kvota za oba tima će postići gol na utakmici je 1.75 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionica Germania iznosi 11.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*