Tiket dana (Utorak, 30.07.2024)

Ponovno su kvalifikacije za europske kupove u prvom planu. Igraju se uzvratne utakmice drugog kola u Ligi prvaka i Konferencijskoj ligi. Predložene kvote bile su aktualne u vrijeme sastavljanja prijedloga.

Petrocub – APOEL – Petrocub će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 2.05 u Germania

Nije Petrocub slučajno postao prvak Moldavije i tako prekinuo dominaciju Sheriffa iz Tiraspolja. Petrocub je iz grada Hîncești, ali će Ciprane morati ugostiti na stadionu Zimbru u Kišinjevu. To može biti problem, ali nije bio u dvoboju s kazahstanskim Ordabasyjem, kojeg su pobijedili minimalnim rezultatom u revanšu i tako, nakon 0:0 u Kazahstanu, došli do drugog kola kvalifikacija za Ligu prvaka. Obrana im je bolji dio momčadi i poklekli su tek s bijele točke na Cipru. Imao je Petrocub mnogo više od igre u tom prvom susretu. APOEL je podbacio i neće biti senzacija ako moldavski prvak prođe u treće kolo i tamo igra s boljim iz okršaja Celja i Slovana. Jest Petrocub prvi put postao prvak svoje zemlje, ali ima solidno europsko iskustvo, budući da je ovo sedma uzastopna sezona da igraju u Europi. Međutim, nikad nisu prošli u grupnu fazu, a najbolji su bili prije dvije godine kada su ispali u trećem kolu od Fehérvára u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Ne očekujemo mnogo golova, a dodajemo i dvostruku šansu na domaćina.

Za Petrocub će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 2.05 u kladionici Germania.

Sparta Prag. – Shamrock R. – Sparta Prag će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.50 u Germania

Nemamo dilemu tko će od ova dva tima nastaviti svoj put u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a tko će se preseliti u kvalifikacije za Konferencijsku ligu. Sve je već odlučeno u prvom meču u Irskoj kada je češki tim slavio u Dublinu sa 2:0. Srpski reprezentativac Veljko Birmančević načeo je Rovers u tom meču, a Wiesner ih je dotukao. Shamrock vrlo slabo igra ove sezone i u domaćem prvenstvu te će se oprostiti od titule koju su osvajali u prethodne četiri godine. Nadali su se da mogu nešto postići u Europi, s obzirom na to da će to narednog ljeta, ako uopće izbore novi izlazak, biti znatno teže, ali Sparta je prejaka za aktualnog prvaka Republike Irske. Roversi će imati novu šansu u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu i to je mnogo realniji cilj za ovaj tim. Sparta je odlično startala u domaćem prvenstvu, prvo su pobijedili Pardubice na svom terenu, a onda i Teplice na strani. U toj utakmici bili su sjajni i slavili sa 4:1. Teško da će Shamrock bolje proći, naš prijedlog je prelaz 1/1 uz bar dva gola u mreži gostiju.

Za Sparta Prag. će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.50 u kladionici Germania.

KI Klaksvik – Malmo – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.75 u Germania

Švedski prvak pokazao je u prvom meču da je mnogo kvalitetniji od prvaka Farskih Otoka i jednom nogom su već u trećem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Pobjeda od 4:1 je garant prolaska dalje ukoliko se ne dogodi neko svjetsko čudo. Moramo reći da je KÍ Klaksvík prošle sezone pokazao da može da se bori s timovima i iz najboljih europskih liga. Oni su prvi tim iz ove zemlje koji je igrao u grupnoj fazi nekog europskog natjecanja i prošle jeseni su u Konferencijskoj ligi igrali s Lilleom, Slovanom i Olimpijom. Uzeli su 4 boda u grupi i to je veliki rezultat za jedan tim s Farskih Otoka. Malmö je lider u Švedskoj, obrana titule je prioritet, ali i plasman u grupnu fazu nekog kupa. Liga prvaka bi bila pun pogodak, ali ni neki drugi kup ne bi bio loš. Podbacili su prošlog vikenda porazom od Sirijusa na svom terenu u Allsvenskan ligi i možda je taj rezultat i najava male krize. Vjerujemo da KÍ Klaksvík može postići gol i na svom terenu i naš prijedlog je igra gol-gol.

Za oba tima će postići gol na utakmici kvota je 1.75 u kladionici Germania.

Pyunik – Struga – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.76 u Germania

Vjerovali smo u pobjedu makedonskog prvaka u prvom meču protiv Pyunika, najboljeg armenskog tima, i to se dogodilo. Međutim, kod 2:0 Struga je primila gol i sada su šanse za prolazak u naredno kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu podjednake. Obe ekipe su izgubile u prvom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, Struga od Slovana iz Bratislave, a Pyunik od Dinama iz Minska. Čini se da su Armenci više razočarali, pogotovo jer su donijeli neriješen ishod iz prvog meča, ali su poraženi kao domaćini od Bjelorusa. S obzirom na to da Pyunik nije dao gol Dinamu za 180 minuta, mogla bi Struga da odigra pametno i pokuša sačuvati svoju mrežu u revanšu. Svakako će meč biti tvrd, a ne igra se na terenu Pyunika već na Nacionalnom stadionu u Jerevanu.

Naš prijedlog za revanš meč kvalifikacija za Konferencijsku ligu je mali broj pogodaka i za zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 1.76 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionica Germania iznosi 9.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*