Tiket dana (Subota, 29.06.2024)

Kreće ono pravo na Europskom prvenstvu, eliminacijske borbe. Danas se igraju prve dvije utakmice osmine finala i čekaju nas uzbudljivi okršaji u Berlinu i Dortmundu. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja prijedloga.

Švicarska – Italija – Švicarska će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.15 u Germania

Obje selekcije su zauzele druga mjesta u svojim grupama. Sajdžije su sekundi dijelili od prvog mjesta, ali su Nijemci izjednačili u sudačkoj nadoknadi i tako na kraju bili pobjednici grupe. S druge strane, Talijani su u posljednjoj sekundi izjednačili protiv Hrvatske i zauzeli drugu poziciju iza Španjolske, a Vatrene poslali kući. Jasno je da će ovo biti sjajan meč i samo je pitanje s koje se strane Alpa igra bolji nogomet. Švicarci imaju čvrstu i iskusnu ekipu koja već godinama lako prolazi grupu na svim velikim natjecanjima, ali uglavnom zastaju na prvoj prepreci u nokaut fazi. Azzurri su potpuno renovirali tim u odnosu na prethodni EURO koji su osvojili, ali su propustili dva prethodna Mundijala, što je bio težak udarac za ovu nogometnu zemlju. U grupi su Talijani pobijedili samo Albaniju i nismo sigurni da su bliži pobjedi od Švicaraca s odličnim Muratom Jakinom na klupi. Zato je naš prijedlog dupla šansa na Švicarsku uz najmanje dva postignuta gola ukupno.

Za Švicarska će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota u kladionici Germania iznosi 2.15.

BATE Borisov – Dinamo Minsk – Dinamo Minsk će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 2.00 u Germania

Promijenila su se vremena u bjeloruskom nogometu i BATE Borisov više nije dominantan u ovoj ligi. Titulu je prošle sezone osvojio slavni Dinamo iz Minska, koji se i ove sezone nalazi u vrhu tablice. Tu su i Neman iz Grodna i Žodino, trenutno vodeći tim Višaja lige. Dinamo je treći, ima tri boda manje od Žodina nakon 13 odigranih kola, ali i priliku da uskoro preuzme tron ukoliko nastavi s pobjedama. U Borisovu će imati težak posao, možda i najteži do sada u ovom prvenstvu. BATE je loše startao, ali u posljednje vrijeme igra sasvim dobro, posebno na svom terenu. U tri posljednje utakmice u Borisovu pobijedili su Slaviju iz Mozira, Slutsk i Dinamo Brest, pa su na tablici trenutno 8. s 15 bodova. Daleko je to još od vrha tablice i makar plasmana u Europu, a BATE je prošlu sezonu završio na petom mjestu s dva boda manje od posljednjeg mjesta koje je donijelo europske kvalifikacije. Neće ih ovog ljeta biti na europskoj sceni i maksimalno se mogu posvetiti prvenstvu. Dinamo je blagi favorit, a naš prijedlog je dupla šansa na goste uz mali broj golova.

Za Dinamo Minsk će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 2.00 u kladionici Germania.

Lahti – Ilves – Ilves će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.25 u Germania

U utakmici finske Veikkaus lige sastaju se Lahti i odlični Ilves. Tim iz Tamperea izgubio je samo jednom u posljednjih 10 kola, bilo je to u meču s KuPS-om na domaćem terenu, ali su neprijatno iznenadili u kupu porazom od SJK-a prije dvije sedmice. Poslije poraza u kupu protiv istog rivala odigrali su neriješeno u prvenstvu. Sada su na 4. mjestu, sakupili su 22 boda iz 13 kola i polako se udaljavaju od vodeće trojke, koju čine Helsinki, KuPS i VPS. Plasman u play-off je prvi cilj Ilvesa, a zatim i novi izlazak u Europu narednog ljeta. I ovog ljeta igrat će u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, već znaju ime rivala u drugom kolu najmlađeg europskog kupa, a to je Austrija iz Beča. Lahti ne može biti zadovoljan svojim učinkom, imaju samo jednu pobjedu do sada i zauzimaju pretposljednje mjesto na tablici s 8 bodova. Iza njih je samo novajlija Ekenas i Lahtiju predstoji težak posao oko osiguravanja još jedne sezone u eliti. Čak su u kupu ispali od trećeligaša u osmini finala. Iznenađenje se dogodilo u prvom okršaju ova dva rivala u aktualnom prvenstvu kada je meč u Tampereu završen bez pobjednika i bez golova. Sada je vrijeme za pobjedu Ilvesa, a opet ne očekujemo goleadu.

Za Ilves će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 kvota je 2.25 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionica Germania iznosi 9.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*