Tiket dana (Subota, 22.06.2024)

Završava se drugo kolo na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a na programu su utakmice iz dvije posljednje grupe, E i F. Kvote su važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Gruzija – Češka – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.90 u Germania

Svoj debi na nekom velikom natjecanju Gruzijci nisu završili rezultatski uspješno, ali daleko od toga da su razočarali u meču s favoriziranom Turskom. Bilo je prilika da Gruzija u samom finišu dođe do boda, selektor Sagnol se kockao slanjem golmana Mamardašvilija u kazneni prostor rivala, ali se to nije isplatilo i koštalo ih je još jednog primljenog gola. Situacija je teška za reprezentaciju s Kavkaza, ako govorimo o plasmanu dalje, ali vjerujemo da bi oni bili prezadovoljni i ako natjecanje završe s makar jednim osvojenim bodom. Češka razmišlja drugačije, Knedličke su izgubile od Portugala, ali su bile blizu boda. Tek u 92. minuti srušio ih je Conceição. Tko god da izgubi, ostaje bez šansi, a bod ostavlja malu nadu, pogotovo Česima koji u posljednjem kolu igraju s Turskom, lakšim rivalom nego što su Portugalci. Vjerujemo da će i jedni i drugi ići na pobjedu i da ćemo uživati u golovima.

Za zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.90 u kladionici Germania.

Turska – Portugal – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.25 u Germania

Dva favorita iz ove grupe uradila su ono što je bilo potrebno u prvom kolu, pobijedili su i sada pred sobom imaju čist put kada je plasman u nokaut fazu u pitanju. Vjerojatno bi bod bio po mjeri i jednima i drugima, ali će se oni truditi osvojiti prvo mjesto u grupi i na taj način imati lakšeg rivala u osmini finala, iako to nije uvijek tako. Portugalci nisu bili na svom prepoznatljivom nivou u meču s Češkom. Jesu im poništeni neki golovi, ali su do pobjede došli tek u sudačkoj nadoknadi. Bili su bolji u polju, ali realizacija nije bila na nivou. Turska je postigla dva evrogola, od tri koliko su dali Gruzijcima. Ovo je mlada i vrlo poletna ekipa i ne sumnjamo da mogu daleko na ovom prvenstvu predvođeni selektorom Vincenzom Montellom. Protiv Portugalije se igra za prvo mjesto, ni poraz neće biti tragedija ni za jednu reprezentaciju i zato bi trebalo očekivati zanimljiv meč s dosta prilika, a nadamo se i golova.

Naš prijedlog je oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 za koji se u kladionici Germania dobiva koeficijent koji iznosi 2.25.

Vestri I. – Valur – Valur će pobijediti na utakmici @ 1.45 u Germania

Valur se u prošlom kolu spasio poraza protiv lidera i aktualnog šampiona Vikingura golom u sudačkoj nadoknadi, i to s bijele točke. Na kraju je bilo 2:2 i sigurno da Valur mora biti zadovoljniji takvim ishodom, mada nije uspio smanjiti zaostatak za Vikingurom u međusobnom duelu. Ostali su na trećem mjestu s 4 boda manje od branitelja titule. Vestri je novajlija u ligi, ali za sada se solidno snalazi u eliti. Osvojili su 10 bodova iz deset utakmica, nalaze se izvan zone ispadanja i to je njihov primarni cilj za ovu sezonu. U prošlom kolu su izgubili kod Filkira s 3:2 i to je bio derbi začelja. Mogli su dodatno pobjeći rivalu, a ovako je Filkir prišao na tri boda zaostatka. Do sada su se Valur i Vestri sastajali samo u okviru kupa, a sva tri odigrana duela pripala su Valuru, kao što mislimo da će i ovaj premijerni u prvoj ligi.

Za Valur će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva kvota 1.45.

Sogndal – Kongsvinger – Kongsvinger će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.65 u Germania

Kongsvinger je doživio pravu blamažu u prošlom kolu kada ih je na njihovom terenu deklasirao Åsane s 5:0. I pored tog debakla, ostali su na prvom mjestu zahvaljujući remiju dvije ekipe koje su im prvi pratioci u međusobnom okršaju. Ipak, neće dugo biti na vrhu ako budu ponavljali partije kao protiv Åsanea. Nešto mislimo, gore sigurno ne mogu i sada će morati pokazati da odlični rezultati s početka sezone nisu bili slučajni. Gostovanje u Sogndalu nikako se ne može nazvati lakim i pored toga što je domaći tim tek na šestoj poziciji, a niz od četiri utakmice bez pobjede prekinuo je tek u prošlom kolu kada je kao gost savladao Lyn s 2:1. Bliži se polovina prvenstva, a pola lige konkurira za mjesta koja vode u elitu ili play-off. Bit će svakako zanimljivo u drugoj ligi Norveške, barem do trenutka kada nam se u ponudu vrate ozbiljnija klupska natjecanja.

Naš prijedlog je Kongsvinger će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 a kvota je 1.65 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionica Germania iznosi 10.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*