Tiket dana (Ponedjeljak, 17.06.2024)

Naravno da Europsko prvenstvo okupira ljubitelje nogometa pa tako i pasionirane kladitelje. Pred nama su još tri utakmice na EURU u Njemačkoj i dosta slaba ponuda što se tiče ligaškog nogometa. Predložene kvote vrijedile su u trenutku pisanja teksta.

Rumunjska – Ukrajina – Ukrajina će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 2.05 u Germania

Obe selekcije došle su u Njemačku po plasman u nokaut fazu, posebno kada im je ždrijeb, uz Belgiju, dodijelio i selekciju Slovačke. Ukrajina ima bolji tim od Rumunjske, to je jasno, ali Rumunji su stigli kao pobjednici svoje kvalifikacijske grupe a Ukrajinci tek nakon baraža Lige nacija u kojem su nakon dva preokreta bili bolji od Bosne i Hercegovine i Islanda. Izbornik Rumunjske je Eduard Jordanescu, sin slavnijeg Anghela, čovjeka koji je ovu selekciju vodio do četvrtfinala Svjetskog prvenstva 1994. godine i čak 101 put sjedio na klupi, što je rekordan broj. Nije nepoznat ni izbornik Ukrajine Serhiy Rebrov, ali je, za sada, mnogo dublji trag ostavio kao nogometaš nego kao trener. Evo mu prilike da bude zapamćen i u ovoj ulozi. Smatramo da će Ukrajina imati veću podršku s tribina na stadionu u Münchenu a to nije zanemariva stvar. Pobjedniku ovog meča širom se otvaraju vrata druge faze i zato ne očekujemo da će ovo biti otvorena utakmica s mnogo golova. Bliži trijumfu su Ukrajinci i pored duple šanse na njih dodajemo i mali broj golova.

Za Ukrajina će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 koeficijent u kladionici Germania iznosi 2.05.

Belgija – Slovačka – Belgija će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.70 u MaxBet

Za mnoge je ovo posljednja šansa ove generacije nogometaša Belgije da urade nešto veliko. To se govorilo i pred Svjetsko prvenstvo u Kataru kada su se Crveni đavoli obrukali i nakon grupne faze vratili kući. Odavno je bila Rusija u kojoj je Belgija igrala svoj najbolji nogomet predvođena Edenom Hazardom, sada već penzionerom. Potencijal postoji, mnogo je dobrih igrača u ovoj selekciji a nov je i izbornik u odnosu na ranija natjecanja. Domenico Tedesco je preuzeo Belgiju od Roberta Martineza i vidjet ćemo ima li potencijal i kao reprezentativni a ne samo klupski trener. Slovaci su za sve nepoznanica, malo tko ih vidi u nokaut fazi ali je grupa takva da imaju svoju šansu, čak i ako izgube od Belgije. Igraju na trećem uzastopnom Europskom prvenstvu a u Francuskoj su, prije 8 godina, prošli grupu. Talijan je i na njihovoj klupi, radi se o Francescu Calzoni koji se nije iskazao u Napoliju ali jest Slovake doveo u Njemačku. Pobjeda Belgije uz barem dva gola je naš prijedlog za ovaj meč.

Za Belgija će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.70 u kladionici Germania.

Zamalek – Al Masri – Zamalek će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici @ 3.45 u Germania

Posle trijumfa u Afričkom Kupu konfederacija ekipa Zamaleka kreće po novi plasman u neki od kupova na „crnom“ kontinentu. U finalu su bili bolji od marokanskog Zamaleka posle dva meča (1:2, 1:0) i pred svojim navijačima proslavili osvajanje trofeja. To je potvrdilo dominaciju egipatskih klubova na afričkom tlu, s obzirom da je i Al Ahli slavio u Afričkoj Ligi prvaka. Zamalek ne može da se bori za titulu, čak ni za drugo mjesto koje vodi u elitno afričko natjecanje, ali mora da pokuša da bude makar treći. Čini se da će mu glavni rival za tu poziciju biti trenutno drugoplasirani Al Masri koji ima 8 bodova više, ali i čak 6 utakmica više odigranih. Ekipa iz Aleksandrije je maksimalno iskoristila činjenicu da su Al Ahli i Zamalek igrali međunarodna natjecanja i ukotvili se visoko na tabeli iako u ovom trenutku imaju čak 17 bodova manje od vodećeg Pyramidsa. Al Masri je u dvije prethodne utakmice igrao bez golova, a bez pobjede u prvenstvu su još od kraja aprila.

Zato očekujemo trijumf Zamaleka, a za Zamalek će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici u kladionici Germania dobija se kvota 3.45.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionica Germania iznosi 12.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*