Tiket dana (Petak, 10.05.2024)

Danas će se razriješiti dileme u nekoliko, uglavnom nižih, europskih liga. Prvenstvo se završava u drugim ligama Italije i Nizozemske, dok se sezona završava u Francuskoj, Njemačkoj i Španjolskoj. Koeficijenti s tiketa bili su valjani u trenutku kad su prijedlozi sastavljeni.

Augsburg – Stuttgart – Stuttgart će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.52 u Germania

Švabe su u posljednjem kolu pobijedile Bayern i naznačile da bi mogli težiti naslovu doprvaka. Čak i ako ne uspiju prestići Bavarce, koji imaju dva boda više na kraju sezone, ovo će i dalje biti iznimno uspješno prvenstvo za Stuttgart, koji je svoj status u najvišem rangu osigurao prošlog proljeća pobjedom nad Hamburgom u doigravanju za ostanak. Napredak je lako uočljiv. Navijači su oduševljeni, trener Sebastian Hoeneß učinio je čuda u gradu Mercedesa, a njihova posljednja gostujuća utakmica sezone bit će u Augsburgu. Bavarci su izgubili četiri od svojih posljednjih pet utakmica, s tri uzastopna poraza, i njihove šanse za igranje u Europi su znatno smanjene. Ipak, još uvijek postoji šansa, jer je Njemačka dobila dodatno mjesto u Ligi prvaka, omogućavajući timu koji završi na sedmom mjestu kvalifikaciju za Europu. Trenutno je Freiburg na tom mjestu s dva boda prednosti nad Augsburgom, što je upravljiva razlika. Između te dvije ekipe je Hoffenheim, i u preostalih 180 minuta svjedočit ćemo borbi ovih timova za europsku ulaznicu. U Augsburgu su golovi prva opcija, očekujte ih mnogo, a naš prijedlog je da gost postigne dva gola.

Kvota za Stuttgart će postići najmanje 2 gola na utakmici je 1.50 u Germaniji.

Annecy – Angers – Angers će pobijediti na utakmici @ 2.05 u Germania

Predzadnje kolo igra se u francuskoj Ligue 2. Najveća bitka je za drugo mjesto i izravan ulazak u najvišu diviziju. Trenutno su Saint-Etienne i Angers izjednačeni po broju bodova na toj poziciji. Ako završe s istim ukupnim brojem bodova, odlučit će gol-razlika, a u ovom trenutku Saint-Etienne ima pet golova bolju gol-razliku. Bit će teško Angersu nadoknaditi zaostatak u svojim utakmicama protiv Annecyja izvan kuće i Dunkerquea kod kuće. Moraju pobijediti s velikom razlikom jer će i Saint-Etienne poboljšati svoju gol-razliku ako pobijedi svoje dvije utakmice. Angers još uvijek nada se da bi Zeleni mogli kiksati u jednoj od svojih utakmica, a ako se to ne dogodi, imat će još jednu šansu u doigravanju. Angers je imao svoje propuste i čini se da će ih poraz od Pariza prije dva kola skupo koštati. Annecy je učinio što je trebalo, ostao je u ligi. Podsjetimo, ovaj tim je prošle sezone ispao iz Ligue 2, ali je ostao u drugoj diviziji zbog izbacivanja Sochauxa u treću ligu, iako su se već pripremali za natjecanje u Nacionalnoj ligi. U prethodna dva kola pobijedili su Bastiju i Rodez, postigavši po tri gola u svakoj, što je riješilo sve njihove probleme. Ovdje Angers mora pobijediti, ali hoće li?

Mi mislimo da hoće i predlažemo klađenje na Angers će pobijediti na utakmici s kvotom 2.05 u Germaniji.

Bari – Brescia – Bari će pobijediti na utakmici @ 1.50 u Germania

Tim iz San Nicole bio je prošle sezone samo nekoliko sekundi udaljen od povratka u Seriju A, no sada se Bari očajnički bori za opstanak u drugoj diviziji. Ulazeći u zadnje kolo, nalaze se na poziciji koja vodi u doigravanje, a da bi je zadržali, moraju pobijediti u zadnjem kolu jer Ascoli ima isti broj bodova, ali slabiji međusobni omjer. Momčad iz Brescie, koja je na sedmom mjestu i siguran je sudionik doigravanja, putuje u poznatu luku. Ne mogu pasti na tablici jer imaju četiri boda više od Sudtirola, ali mogli bi se popeti budući da zaostaju bod za Sampdorijom i dva za Palermom. U principu, to bi im moglo donijeti prednost domaćeg terena, ali ne puno više od toga. Motivacija Barija je puno veća, jer se radi o opstanku, no problem je što ovaj tim već punih 12 kola, od sredine veljače, ne poznaje za pobjedu.

Nekako vjerujemo da će Bari uspjeti spasiti sebe, bila bi šteta da takav tim ponovno završi u Seriji C, i predlažemo da se kladi na Bari će pobijediti na utakmici za koju se kvota 1.50 nudi u Germaniji.

Burgos – Eldense – Burgos će pobijediti na utakmici @ 1.80 u Germania

Španjolski drugoligaši imaju još četiri kola za odigravanje, i tijekom tog perioda sve je moguće. Posebno je zanimljiva borba za promociju u La Ligu i za mjesto u doigravanju. U ovom trenutku najbliži eliti su vodeći Valladolid i Leganes, koji imaju tri boda više od trećeplasiranog Eibara, pa ovaj tim ne treba otpisivati. Od četvrtog mjesta, gdje je Espanyol s 51 bodom, sve do jedanaestog mjesta, gdje je Ferrol s 54 boda, svi se nadaju barem mjestu u doigravanju. Jedan od tih timova je Burgos s 57 bodova, trenutno sedmi i želi se popeti barem dva mjesta do šestog, budući da je to posljednja pozicija koja vodi u doigravanje. Sada su tri tima na tom mjestu s 58 bodova, samo jednim više od Burgosa. U prvoj utakmici 39. kola, Burgos dočekuje Eldense, novaka u ligi i tim koji pokušava zadržati svoj drugoligaški status. Trenutno su izvan zone ispadanja ali daleko od sigurnih. Eldense je u očajnoj formi, nisu pobijedili u devet kola, i u tom razdoblju su uspjeli osvojiti samo dva boda ukupno. Hitno im je potrebna pobjeda, inače će dopustiti ekipama ispod njih da ih prestignu. Ovdje spas neće naći;

Burgos će pobijediti, a kvota za Burgos će pobijediti na utakmici je 1.80 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionica Germania iznosi 8.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*