Tiket dana (Četvrtak, 02.05.2024)

Večeras su na rasporedu prve utakmice polufinala Europske lige i Konferencijske lige. Igrat će se i neke odgođene utakmice u raznim ligama. Tečajevi su bili valjani u trenutku izrade listića.

Aston Villa – Olympiakos – Aston Villa će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.60 u Germania

Nije jasno koja je utakmica važnija za Aston Villu u nadolazećem razdoblju. Je li to one koje će igrati u Konferencijskoj ligi, koje bi im mogle donijeti europski trofej, ili one u Premier ligi preko kojih bi mogli osigurati mjesto u Ligi prvaka sljedeće jeseni. Izgubili su dva ključna boda u ponedjeljak protiv Chelseaja. Vodili su 2-0, ali na kraju su lako mogli završiti bez ijednog boda da nije bilo VAR-a. Poraz Tottenhama od Arsenala u derbiju sjevernog Londona bio je povoljan za njih, pa sada Aston Villa ima 7 bodova prednosti nad Spursima, svojim jedinim konkurentom za 4. mjesto. Međutim, Tottenham ima dvije utakmice manje i mogao bi smanjiti razliku na samo jedan bod maksimalnim rezultatima. S druge strane, europski trofej, koji nisu osvojili od 1982. godine kada su trijumfirali u tadašnjem Kupu prvaka, također je vrlo primamljiv. Olympiacos ostaje u utrci za naslov u Grčkoj, zaostaje pet bodova za vodećim AEK-om, ali ima utakmicu manje od gradskog rivala. Što se tiče ovog dvomeča, ne očekujemo da će sve biti riješeno nakon prvih 90 minuta. Aston Villa je favorit u Birminghamu, a uz pobjedu na domaćem terenu dodajemo i dva gola domaćina.

Za Aston Villa će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, kvota je 1.60 u Germaniji.

Fiorentina – Club Brugge – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.80 u Germania

Drugi par polufinala Konferencijske lige čini belgijski Club Brugge i talijanska Fiorentina. Ekipa iz Firence ostala je bez šansi za plasman u europski kup preko Serie A, a eliminirani su i u polufinalu domaćeg kupa. Ovo europsko natjecanje ostaje im jedina šansa za ponovnu igru u Europi, ali morali bi osvojiti trofej. S druge strane, Club Brugge je u velikom naletu, ne samo u Konferencijskoj ligi već i u domaćoj Jupiler ligi, gdje su lideri od nedjelje. Imaju isti broj bodova kao i Anderlecht, a igrači Royal Uniona zaostaju samo bod. Još jednom, belgijska liga imat će najdramatičniji završetak, a šanse ove tri ekipe su gotovo jednake. Club Brugge ima niz od sedam uzastopnih pobjeda, pet u domaćem prvenstvu i dvije u četvrtfinalu Konferencijske lige kada su pobijedili PAOK kod kuće i na čuvenom stadionu Toumba. Fiorentina je imala teško vrijeme eliminirajući češki Plzen, uspijevajući tek nakon produžetaka na Artemio Franchiju. Prva utakmica će biti teška, ne očekujemo mnogo golova iako gosti imaju sjajan kontranapad.

Naš prijedlog je zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 1.80 u Germaniji.

Crvena Z. – TSC Backa Topola – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.15 u Germania

Crveno-bijeli su osigurali novi naslov i također će igrati za dvostruku krunu protiv Vojvodine. Ostaju u ligi pokušavajući osvojiti što više bodova, ali im nedostaje konkretna motivacija. Ekipa Topole, TSC, ponovno je pronašla motivaciju prošle nedjelje. Sada zaostaju samo četiri boda za Partizanom, zahvaljujući novoj pobjedi na Humskoj protiv crno-bijelih. S pet preostalih kola, TSC mora osvojiti značajan broj bodova i nadati se nekim novim kiksevima Partizana kako bi osvojili još jedan naslov prvaka. Ove sezone nisu se istaknuli u Europi, ali su odigrali ukupno 10 utakmica. Njihov poraz u Novom Sadu prije dva kola bio je njihov prvi gostujući poraz ove godine, a treba napomenuti da su bili uspješni u posjetama “vječnima” ove sezone, remizirajući s Crvenom zvezdom i pobijedivši Partizan dva puta. Crvena zvezda može igrati bez pritiska, kao što je to bio slučaj na Karađorđu prije nekoliko dana gdje su na kraju osvojili samo bod. Utakmica protiv TSC-a vidjet će golove, oba tima igraju za postizanje više golova.

Naš prijedlog je klađenje na oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s kvotom 2.15 u Germaniji.

Zamalek – NB Egypt – Zamalek će pobijediti na utakmici @ 1.80 u Germania

Što se tiče ove utakmice u egipatskoj ligi, poznati Zamalek trenutno je na 12. mjestu na tablici, ali je odigrao samo 13 utakmica. Vodeći Pyramids odigrao je pet utakmica više, i ako bi Zamalek pobijedio sve svoje odgođene utakmice, približio bi se na minimalni zaostatak za vodećim. Zamalek zaostaje zbog obveza u Afričkom kupu konfederacija, gdje su stigli do finala i suočit će se s marokanskim klubom Berkane u dvomeču tijekom svibnja. Do prvog susreta preostalo je još otprilike deset dana, a Zamalek će do tada odigrati tri utakmice u domaćoj ligi. Prva je protiv Nacionalne banke Egipta, momčadi koja je ispod njih na ljestvici unatoč šest više odigranih utakmica. Nalaze se tik iznad zone ispadanja, a u posljednjih pet utakmica imaju tri poraza i dvije pobjede. Na svom domaćem terenu, Nacionalnom stadionu u Kairu, Zamalek je uvijek favorit, i nikada nisu izgubili od Nacionalne banke Egipta u ligi.

Pobijedit će ponovno, a kvota za Zamalek će pobijediti na utakmici u Germaniji je 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionica Germania iznosi 11.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*