Tiket dana (Petak, 26.04.2024)

Pred nama je jedan od posljednjih nogometnih vikenda u tekućoj sezoni s maksimalnom ponudom. Izbor je odličan već u petak, a evo našeg prijedloga. Tečajevi su bili valjani u trenutku pisanja listića.

Frosinone – Salernitana – Frosinone će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.63 u Germania

Sreća u nesreći za Frozinone je što imaju ovu utakmicu protiv otpisane ekipe Salernitane. Od odličnog početka sezone za novajliju u ligi, Frozinone je pao u zonu ispadanja i čeka ovu utakmicu na 18. mjestu s 28 bodova. Torino ispred njih također ima 28 bodova, ali Sassuolo je samo dva ispod. Svaka utakmica do kraja sezone je mali finale za Frozinone, a raspored uopće nije lagan. Posjetit će Empoli i Monzu, a na svom Benito Stirpeu ugostit će novog prvaka Inter i, u posljednjem kolu, momčad iz Udinea. Postoji velika šansa da će to biti izravni okršaj za opstanak i možda će to biti prva prilika za Frozinone. Za tim iz Salerna više nema nade. Prošle sezone su se nekako izvukli, ali ovaj put neće uspjeti. Nalaze se na posljednjem mjestu sa samo 15 bodova, pa ih ni eventualni maksimalni učinak ne bi spasio. Salernitana je bez pobjede u 2024. godini, posljednji trijumf su zabilježili 30. prosinca protiv Verone u gostima. To je bila jedna od ukupno dvije pobjede ove sezone, jer su pobijedili i Lazio na svom terenu. Pobjeda Frozinonea ne bi trebala doći u pitanje, ovaj tim ima četiri uzastopna meča bez poraza, ali i bez pobjede, pa moraju prekinuti niz remija. Uz domaću pobjedu, dodajemo i dva gola domaćina.

Za Frosinone će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.63 u Germania.

QPR – Leeds – Leeds će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.75 u Germania

Yorkshire je preživio posjet Riversideu u utorak i osvojio tri boda koja su ih premjestila na drugo mjesto. Ta pozicija vodi izravno u Premier ligu, ali treba napomenuti da trećeplasirani Ipswich ima utakmicu manje odigranu i zaostaje samo jedan bod. Stoga, sve još uvijek ne ovisi samo o igračima Leedsa; čak i ako oni pobijede u preostale dvije utakmice, ako Ipswich dobije sve tri svoje utakmice, Tractor Boys bi, zajedno s Leicesterom, ušli u elitu. Leicester još uvijek matematički nije u Premier ligi, ali nakon trijumfa protiv Southamptona, potrebna im je samo jedna pobjeda u zadnje dvije utakmice. Leeds se suočava s još jednom teškom gostujućom utakmicom. Igraju u Londonu protiv Queens Park Rangersa koji, unatoč tome što su na 18. mjestu, još uvijek nisu osigurali opstanak. Ako Rangersi izgube obje utakmice do kraja sezone, postoji mogućnost da ih Birmingham, koji je u zoni ispadanja, prestigne s dvije svoje pobjede. U posljednjem kolu Queens Park će posjetiti Coventry, polufinalista FA kupa, pa ni ta utakmica neće biti laka. Međutim, Leeds nema prostora za gubitak bodova i vjerujemo da će ovdje presuditi čista kvaliteta koja je na strani gostiju iz Yorkshirea.

Uz pobjedu u gostima, predlažemo i dva gola za Leeds, a kvota za kombinaciju Leeds će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 u Germania iznosi 1.75.

Čukarički – Mladost Lucani – Čukarički će pobijediti na utakmici @ 1.45 u Germania

Brđani su i dalje u konkurenciji za novo mjesto u europskim natjecanjima unatoč samo jednoj pobjedi u posljednja četiri kola. Tu pobjedu su ostvarili protiv Partizana u tom nevjerojatnom meču posljednjeg kola regularnog dijela prvenstva. U prvom kolu doigravanja izgubili su u Kragujevcu od Radničkog nakon još jedne golijade, 4:3. Taj poraz spustio ih je na šesto mjesto, s čvrstih 5 bodova manje od Kragujevačkog tima i dva manje od novosadskog tima. Također nisu uspjeli doći do polufinala Kupa Srbije, jer ih je Vojvodina eliminirala u polufinalu nakon boljeg izvođenja penala na Banovom Brdu. Sada im u goste dolazi Mladost iz Lučana, tim koji zajedno s Napretkom nema natjecateljski motiv u doigravanju. Lučanski tim trenutno je sedmi i mogao bi ciljati na šesto mjesto u slučaju pobjede nad Čukaričkim, ali čak i ta pozicija ne donosi ništa, barem kada je Europa u pitanju. Ove sezone su Brđani lako pobijedili Mladost na svom terenu s 3:0, ali su se Dragačevci osvetili u Lučanima minimalnom pobjedom.

Čukarički će pobijediti na utakmici i to ne bi trebalo doći u pitanje, a kvota je prilično solidna u Germania i iznosi 1.45.

Ajax 2 – Roda – Roda će pobijediti na utakmici @ 1.70 u Germania

S tri kola preostala do kraja prvenstva nizozemske druge lige, dramatičnost je dosegnula vrhunac. Tri tima su u konkurenciji za prva dva mjesta koja direktno vode u elitni rang, a čak i četvrtoplasirani Dordrecht ima neke šanse. Ipak, očekuje se da će Willem, Roda i Groningen “izboriti” ta dva vrhunska mjesta. Ekipa iz Tilburga je u najboljoj poziciji, Willem je prvi s 74 boda dok Roda ima 71. Groningen je sakupio 70 bodova i u ovom kolu gostuje u Tilburgu, a potencijalni poraz tog tima išao bi na ruku Rodi, pod uvjetom da oni pobijede u Amsterdamu. Tim iz Kerkradea do kraja sezone igra još kod kuće protiv Cambuura i gostuje u Groningenu, pa ne bi bilo idealno da moraju potvrditi svoju promociju u Eredivisie na terenu izravnog suparnika. Dok su Rodi bodovi očajnički potrebni, mladom timu Ajaxa oni ne koriste. Ovaj tim služi samo za promociju nekih novih zvijezda kluba i nema natjecateljski motiv jer ne mogu napredovati do elitnog ranga. Jedne sezone su čak završili kao prvi u Eerste Divisie, ali nisu mogli napredovati zbog proceduralnih razloga. Stoga, pobjeda Rode je sigurna i vjerujemo da će Roda pobijediti.

Za Roda će pobijediti na utakmici kvota u Germania iznosi 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionica Germania iznosi 7.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*