Tiket dana (Srijeda, 24.04.2024)

Današnja ponuda je prilično raznovrsna i inspirativna. U tijeku su završne faze u europskim ligama, a svako kolo rješava neku dilemu. Predložene kvote bile su važeće u trenutku sastavljanja tiketa.

Anderlecht – Cercle Brugge – Anderlecht će pobijediti na utakmici @ 1.95 u Germania

Kao i svake godine, borba za naslov najzanimljivija je u belgijskoj Jupiler ligi. Prošle sezone, utrka je odlučena posljednjeg dana, s tri tima koji su se izmjenjivali na vrhu tijekom tih posljednjih 90 minuta. Sada je ponovno došlo do značajne promjene, pri čemu je Royal Union ponovno bio gubitnik, prokockavši značajnu prednost i trenutno se nalazi samo na trećem mjestu. Ispred njih su Club Brugge, koji ih je pobijedio prošlog vikenda, te vodeći Anderlecht. Sva tri tima su unutar samo tri boda jedan od drugoga, a Genk, koji zaostaje četiri boda za Anderlechtom, također je u igri. Genk je prošlog vikenda pobijedio Anderlecht, ostavljajući slavni klub iz Bruxellesa bez prostora za daljnje kikseve, posebno kod kuće. Domaćini će biti Cercle Brugge, tim koji nema velikih ambicija u doigravanju, budući da je njihov cilj osiguranje mjesta među šest najboljih timova. Čini se da će se boriti s aktualnim prvacima Antwerpenom za peto mjesto, ali na kraju nije tako ključno. Cercle Brugge je jednom pobijedio, dva puta igrao neriješeno i doživio prvi poraz protiv Antwerpena prije nekoliko dana u četiri kruga doigravanja.

Anderlecht je značajan favorit na svom Lotto Parku, a naša preporuka za ovu utakmicu je Anderlecht će pobijediti na utakmici s koeficijentom 1,95 u kladionici Germania.

AEK – Panathinaikos – AEK će pobijediti na utakmici @ 1.90 u Germania

Jednako intrigantna je i borba za naslov u Grčkoj. Četiri ekipe se bore za trofej, iako Olympiacos i PAOK imaju nešto manje izglede u usporedbi s AEK-om i Panathinaikosom. Ove dvije ekipe susreću se u 33. kolu, odnosno 7. u doigravanju. AEK je domaćin, ali budući da su obje ekipe iz glavnog grada, to je atenski derbi. AEK je trenutni prvak zemlje, dok Zeleni čekaju titulu punih 14 godina. Nisu bili bliži nego što su sada, zaostajući za AEK-om samo jednim bodom i imajući priliku za zamjenu pozicija na vrhu u ovom meču jedan na jedan. Do kraja sezone, PAO igra kod kuće protiv Arisa i Olympiacosa, te samo kod PAOK-a na Tumbi. Svaki od tih mečeva bit će kao mali finali, baš kao i ovaj u OPAP Areni. AEK je poboljšao formu u usporedbi s početkom sezone; njihov jedini poraz u posljednjih sedam mjeseci u domaćoj ligi došao je od Panathinaikosa u doigravanju. Nisu bili loši ni u Europi ove sezone, pa možda je ovo trenutak istine za njih.

Pobjeda bi značajno otvorila vrata AEK-u u obrani njihovog naslova, i vjerujemo da će je postići, na ovaj ili onaj način. U kladionici Germania, AEK će pobijediti na utakmici ima koeficijent 1.90.

Austria Kl. – Salzburg – Salzburg će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.57 u Germania

Jedna neizvjesna utrka je u tijeku, kako trenutno izgleda, između Sturma i Salzburga za naslov u austrijskoj Bundesligi. Trenutno, ove dvije ekipe su izjednačene po bodovima i jedini su kandidati za osvajanje naslova prvaka. Prvaci iz grada Germanije će do kraja sezone posjetiti Klagenfurt, Rapid u Beču i Hartberg, dok će kod kuće ugostiti Sturm i LASK. Stoga, igraju na Red Bull Areni protiv svojih najjačih suparnika, što je svakako povoljna okolnost za osvajanje još jednog naslova u Bundesligi, jedanaestog uzastopnog. Jedna od lakših utakmica trebala bi biti ona u Klagenfurtu jer domaća ekipa Austrije nema velikih ambicija, a osiguranje mjesta u doigravanju ispunilo je sve njihove takmičarske ciljeve. Istina, Austrija ima šansu da dosegne barem 5. mjesto i osigura mjesto u Ligi konferencija. Prije četiri dana, ove dvije ekipe su se sastale u Salzburgu, i Bikovi su pobijedili 4-2. Austrija nije pobijedila u posljednjih 7 ligaških utakmica, što puno govori o njihovim ambicijama. Uz pobjedu gostiju, vjerujemo da će barem dva gola završiti u mreži domaćina.

Koeficijent za Salzburg će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 u kladionici Germania je 1,57.

Coventry – Hull – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.70 u Germania

Što se dogodilo Coventryju u nedjelju u polufinalu FA kupa je nešto što rijetko tko može brzo zaboraviti i pripremiti se za ovaj utakmicu u prvenstvu, bez obzira koliko važna bila. Svi koji nisu gledali propustili su izuzetno mnogo. Coventry se našao u zaostatku od tri gola protiv poznatog Manchester Uniteda u samo dvadeset minuta pred kraj utakmice, postigao gol u posljednjem minutu produžetka koji je poništen zbog minimalnog zaleđa, a zatim izgubio na penale unatoč tome što je imao prednost na početku. Ukratko – tragedija. Coventry će odigrati još četiri utakmice do kraja sezone, i ako bi ih sve pobijedio, ušao bi u doigravanje. Neće biti lako, ne samo zato što su protivnici jaki, pogotovo Ipswich i Hull, nego i zbog motivacije igrača. Za Hull Tigers, ovo bi mogla biti velika prilika. Trenutno su 5., i ako bi pobijedili u Coventryju, bili bi vrlo blizu 6. mjesta, posljednjeg koje vodi u doigravanje. Trenutno zaostaju 4 boda za Norwichom, ali imaju utakmicu manje. Do kraja sezone, Tigrovi će igrati protiv Ipswicha kod kuće i posjetiti Plymouth, pa se može reći da kontroliraju svoju sudbinu. Što se tiče ove utakmice, remi ne odgovara ni jednoj strani, i igrat će na pobjedu, što znači da bi trebali biti golovi.

Naša preporuka je zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s koeficijentom 1.70 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionica Germania iznosi 9.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*