Tiket dana (Nedjelja, 14.04.2024)

Današnja ponuda je prilično inspirativna. Brojna pitanja se rješavaju u ligama koje su blizu kraja. Kvote iz naših prijedloga bile su aktualne u trenutku pisanja teksta.

Darmstadt – Freiburg – Freiburg će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.77 u Germania

Za domaćina sezona je mogla završiti već početkom listopada kada su zabilježili posljednju prvenstvenu pobjedu. Naravno, nitko u Darmstadtu nije mogao pretpostaviti da više neće slaviti pobjedu, ali to se dogodilo. Ljiljani imaju samo 14 bodova, neće uspjeti izbjeći posljednje mjesto i čini se da su bili potpuno nespremni kada su ušli u arenu Bundeslige. Posljednji put kada su se iz 2. Bundeslige prebacili u Bundesligu, uspjeli su ostati gore barem prvu sezonu i ispali su nakon druge, ali ovaj put nisu bili uspješni. Međutim, Darmstadt je uspio zakomplicirati stvari nekim momčadima, kao što su to učinili Bochumu prije dva kola. Stigli su zaostatak od dva gola svog suparnika i osigurali bod, ali su Bochumu oduzeli dva vrlo važna boda u njihovoj borbi za opstanak. U maleni grad u Hessenu dolazi Freiburg, koji nije ponovio uspjeh prethodne dvije sezone. Još uvijek imaju šansu doći do Europe treći put zaredom, ali ne sve ovisi samo o njima. Freiburg je pobijedio na posljednja dva gostovanja, u Bochumu i Mönchengladbachu, i mogao bi i na trećem. Sigurnije je za nas igrati igru gdje gost postiže dva gola.

Kvota za Freiburg će postići najmanje 2 gola na utakmici je 1.77 u Germaniji.

Aarhus – Brondby – Brondby će pobijediti na utakmici @ 2.10 u Germania

Brondby je napravio ozbiljan kiks u prošlom kolu kada su ispustili vodstvo kod kuće protiv Silkeborga i propustili osvojiti dva velika boda. Sada dijele prvo mjesto s Midtjyllandom, oba tima imaju 51 bod, ali su pokvarili tu sjajnu pobjedu u Parkenu protiv aktualnog prvaka FC Kopenhagena. U danskim ligaškim doigravanjima preostalo je još 8 kola, i moguće je da će se Kopenhagen i Nordsjaelland također uključiti u utrku za trofej. Aarhus, zajedno s Silkeborgom, je opušten. Daleko su od borbe za naslov, ali će se suočiti s ovim suparnikom u finalu danskog Kupa i pokušati ne samo osvojiti trofej, već i osigurati mjesto u Europi. Sve će biti usmjereno prema toj utakmici, a što se tiče prvenstva, ispunili su svoje ambicije igranjem u doigravanjima. U prva dva kola doigravanja Aarhus je odigrao neriješeno sa Silkeborgom i izgubio minimalnom razlikom od Midtjyllanda. Ovo je već peti međusobni dvoboj ovih dviju momčadi u tekućoj sezoni; u dvije ligaške utakmice Brondby je bio uspješniji s pobjedom i neriješenim rezultatom, dok je u dvije kup utakmice Aarhus trijumfirao s ukupnim rezultatom.

Ovdje očekujemo Brondby će pobijediti na utakmici, a za to kvota iznosi 2.10 u Germaniji.

Venlo – Groningen – Groningen će pobijediti na utakmici @ 1.60 u Germania

Završnica nizozemske druge lige bit će vrlo zanimljiva, s četiri momčadi koje se natječu za dva mjesta koja direktno vode u elitu. Čini se da je Willem II najbliži cilju, tim iz Tilburga ima tri boda više od Rode i čak šest više od Groningena. Dordrecht je na četvrtom mjestu, realno s najmanjim šansama. Groningen je neočekivano ispao iz Eredivisie prošle sezone i loše je započeo novo prvenstvo u Eerste Divisie. Bili su puno uspješniji u nizozemskom Kupu, dosegnuvši polufinale gdje su ih eliminirali iz Feyenoorda. Od tog poraza od Rotterdamera, igrači Groningena su se fokusirali na ligu i zaredali 10 utakmica bez poraza, s 8 pobjeda i samo dva remija. Jedan od tih remija dogodio se u posljednjem kolu kod kuće protiv NAC Breda. Ta dva izgubljena boda mogla bi ih skupo stajati, i morat će ih nadoknaditi što je prije moguće. Stoga moraju slaviti u svojem posjetu Venlu, timu iz istoimenog grada na granici s Njemačkom. Taj tim je prošlo kolo zadavao probleme Rodi u Kerkradeu, ali je poražen 2-1. Groningen je favorit, i očekujemo da će pobijediti, ali i postići najmanje dva gola.

Kvota za Groningen će pobijediti na utakmici je 1.60 u Germaniji.

Venezia – Brescia – Venezia će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.70 u Germania

S šest kola do kraja talijanske Serie B, Parma je najbliža ulasku u elitu. Krstaši imaju 66 bodova, pet više od drugoplasiranog Coma, najugodnijeg iznenađenja prvenstva. U utrci za drugo mjesto, koje također vodi u viši rang, su i timovi poput Cremonese i Venezije. U ovom kolu Venezia dočekuje Bresciu, jednu od momčadi koje će najvjerojatnije biti u doigravanju. Nisu zainteresirani za prolazak kroz doigravanje iz kojeg samo najuspješnija momčad ulazi u elitu, stoga će po svaku cijenu pokušati doći do drugog mjesta. Međutim, Venezia je u prethodna dva kola osvojila samo jedan bod. Prvo su kod kuće izgubili od Reggine, a zatim su odigrali utakmicu bez golova u Ascoliju. Protiv Brescije moraju pobijediti, iako su gosti prilično nezgodni na gostovanjima. Tim iz Lombardije ima samo jedan poraz u posljednjih osam utakmica, a u prethodna dva kola pobijedili su Cosenzu u gostima i Pisu kod kuće. Posljednja tri duela između ove dvije momčadi završila su neriješeno, a prošle jeseni bilo je 0-0. Čini nam se da bi Venezia sada trebala postići barem dva gola.

Kvota za Venezia će postići najmanje 2 gola na utakmici je 1.73 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Nedjelja u kladionica Germania iznosi 10.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*