Tiket dana (Petak, 23.02.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Još jedan bogat vikend je pred nama. Petak je samo uvod, ali i današnja ponuda je inspirativna. Predložene kvote bile su aktualne u vrijeme sastavljanja listića.

Bologna – Verona – Bologna će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.78 u Germania

Bologna ne odustaje od Lige prvaka, iako su ih mnogi otpisali nakon loših rezultata oko Nove godine kada su iz četiri uzastopne utakmice uzeli samo dva boda. Nakon toga, nanizali su četiri pobjede, na svom Renato Dall’Ari protiv Sassuola, Leccea i Fiorentine, a prošli tjedan napravili su veliki korak prema četvrtom mjestu s trijumfom nad Lazijom u Rimskom Olimpijskom stadionu. Bio je to sjajan susret; Bologna je bila u zaostatku jednim golom, ali je uspjela pobijediti odlučujućim golom Cirkzee u završnici utakmice. Očito je da Thiago Mota radi fantastičan posao, i uskoro Bologna neće biti samo košarkaški grad. U Dall’Aru dolazi Verona, momčad koja se u odnosu na početak Serie A znatno popravila. U posljednjem kolu ostali su neporaženi u susretu s Juventusom na svom terenu. Problem za momčad iz grada ljubavi je što rijetko pobjeđuju i imaju samo 4 pobjede u 25 utakmica. Nalaze se u zoni ispadanja s istim brojem bodova kao i Sassuolo, koji je ispred njih. Ovo je treći međusobni dvoboj ovih dviju momčadi u tekućoj sezoni; u ligi je utakmica u Veroni završila bez golova, dok je Bologna slavila s 2:0 u Coppa Italia.

Domaćin je favorit, ali mi se odlučujemo za okladu Bologna će postići najmanje 2 gola na utakmici s kvotom 1.78 u Germaniji.

Coventry – Preston – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.85 at Germania

Coventry je u izvrsnoj formi i ozbiljan je kandidat za mjesto u doigravanju. Trenutno su jedno mjesto ispod crte, zaostaju tri boda za Hullom, posljednjom momčadi u zoni doigravanja, ali još uvijek ima dovoljno vremena da nadoknade to. Osim dobrih nastupa u ligi, gdje su osvojili 7 bodova u posljednja tri kola, dobro se snalaze i u FA kupu te su osigurali mjesto u osmini finala, gdje će biti veliki favoriti protiv niželigaškog Maidstonea. U goste Coventryju dolazi Preston, momčad koja je sezonu započela izvrsno, ali je zatim ušla u pad forme. U posljednje vrijeme, momčad sa sjevera ponovno igra vrlo dobro i blizu je mjesta za doigravanje. Neporaženi su u posljednjih pet utakmica, s tri pobjede i dva remija, a prošle subote su kod kuće podijelili bodove s Blackburnom. U prvom dijelu sezone, ove dvije momčadi su odigrale izvrstan meč koji je Preston dobio s 3:2. Očekujemo golove u ovom dvoboju s obje strane, s najmanje tri ukupno.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota u Germaniji je 2.30.

Utrecht – Heracles – Utrecht će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.60 u Germania

Momčad Utrechta igra kao preporođena u posljednja četiri mjeseca i nije doživjela poraz u Eredivisie od početka listopada. Međutim, loš početak stajao ih je skupo, i prije ovog kola su samo na 9. mjestu, ispod zone doigravanja za posljednju europsku vizu. Ako nastave s takvim nastupima, nema sumnje da će igrati u doigravanju za Konferencijsku ligu, ali vjerujemo da je četvrto mjesto nedostižno za njih. Sada su na nizu od tri uzastopne pobjede, nakon što su pobijedili Volendam i Fortunu, kojima su kod kuće zabili po četiri gola, u nedjelju su također pobijedili Twente u Enschedeu, pokazujući da se ne boje favorita. Sada dočekuju momčad iz Heraclesa, a ekipa iz Almela je izgubila tri od svoja posljednja četiri ligaška susreta. Treba iskreno reći da su imali teške protivnike, budući da su poraženi od Ajaxa, NEC-a i PSV-a, dok su pobijedili u dvoboju protiv Vitessea. U prvom dijelu sezone, Utrecht je lako pobijedio u Almelu s 3:1 protiv Heraclesa, i bilo bi iznenađenje ako ne pobijede na svom stadionu.

Uz domaću pobjedu, predlažemo i dva gola domaćina, pa su kvote za Utrecht će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 u Germaniji 1.60.

Pogon Szczecin – LKS Lodz – Pogon Szczecin će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.52 u Germania

Momčad iz Szczecina je pobijedila u prve dvije utakmice nastavka sezone, obje kao gosti. Samo su nastavili s izvrsnim nastupima iz završetka prvog dijela poljskog prvenstva. Zanimljivo je da su u posljednja dva tjedna pobijedili Śląsk i Radomiak Radom u gostima, ne primivši gol u te dvije utakmice. Apsolutni su favoriti protiv LKS-a iz Łódźa, momčadi koja je na dnu tablice s samo 10 bodova. Ova momčad se ovog proljeća vratila u Ekstraklasu, ali će, čini se, odmah nazad u Prvu diviziju. Od početka sezone imaju samo dvije pobjede, posljednju 20. kolovoza, i to, vjerovali ili ne, u utakmici protiv Pogońa u Łódźu. U prve dvije utakmice proljetnog dijela sezone, LKS je poražen od Korone u gostima i od Widzewa, u gradskom derbiju Łódźa, na svom terenu. Bilo što osim pobjede Pogońa bilo bi veliko iznenađenje, jer domaća momčad cilja na mjesto u Europi i trenutno je na visokom 4. mjestu.

Za kombinaciju Pogon Szczecin će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, kvote u Germaniji su 1.52.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionici Germania iznosi 9.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*