Tiket dana (Petak, 26.01.2024)

Tiket dana

Pred nama je bogat nogometni vikend, ali bit će uzbudljivo i na rukometnim i teniskim terenima gdje se završavaju važna natjecanja. Predložene kvote bile su aktualne u vrijeme pisanja teksta.

Cagliari – Torino – 1X @ 1.70 u PSK

Na Sardiniji će svaka utakmica za Cagliari biti kao malo finale. Naravno, to će vrijediti i za utakmice na strani, ali nekako više vjerujemo u Cagliari kada igraju na svom Unipolu. Trenutno su izvan zone ispadanja, ali samo s jednim bodom više od Verone, prve momčadi ispod crte. U posljednjih šest domaćih utakmica, Cagliari je bio neporažen, s 4 pobjede i dva remija. Prethodno su igrali protiv Bologne i ostvarili važnu pobjedu. Prije tjedan dana posjetili su Frosinone i bili poraženi s 3:1, iako su prvi poveli. Sada se suočavaju s vrlo teškim protivnikom. Momčad Torina nije pobijedila u posljednjih pet gostujućih utakmica, ali Granata vrlo rijetko prima golove. Za Bikove bi ovo mogla biti još jedna “dosadna” sezona, neće se boriti za opstanak, ali ni za Europu. U posljednjih sedam utakmica, mreža Vanje Milinkovića-Savića zatresla se samo dva puta ukupno, pa ni protiv Cagliarija ne očekujemo mnogo golova.

S druge strane, domaćin si ne smije dopustiti poraz, pa je naš prijedlog oklada na dvostruku šansu 1X s kvotom 1.70 u kladionici PSK.

Eint. Frankfurt – Mainz – Zbroj golova 2.5+ @ 2.00 u PSK

Za Mainz će ovo biti tek druga službena utakmica u 2024. godini, jer je njihova utakmica iz prethodnog kola odgođena. Stoga su i dalje u zoni ispadanja s 11 bodova, isto kao i Darmstadt i Köln ispod njih, ali s jednom utakmicom više. Ovo će biti teška sezona za njih, iako su se već prije suočavali s borbom za opstanak. Idi u susjedni Frankfurt u potrazi za bodovima, s obzirom na to da su tradicionalno dobro igrali ovdje, s dvije pobjede i jednim remijem u posljednjih pet utakmica na Deutsche Bank Areni. Međutim, izgubili su posljednje dvije gostujuće utakmice. Eintracht Frankfurt je prošlog tjedna imao dva gola prednosti u posjeti drugom susjedu, Darmstadtu, ali je na kraju osigurao samo jedan bod. Skočili su na šesto mjesto s 28 bodova, izjednačeni s Freiburgom. Njihov cilj je još jedna europska kampanja, a da bi to postigli, moraju barem zadržati svoju trenutnu poziciju. U prvom dijelu sezone, utakmica u Mainzu završila je neriješeno s po jednim golom s obje strane.

Sada bi trebali očekivati golove, naš prijedlog je zbroj golova više od 2.5 s kvotom 2.00 u kladionici PSK.

Tottenham – Manchester City – 2 i zbroj golova 1.5+ @ 1.82 u PSK

Apsolutni vrhunac osmine finala engleskog FA kupa je utakmica između Tottenhama i Manchester Cityja. Nažalost, ovaj dvoboj odvija se tijekom afričkog i azijskog kontinentalnog prvenstva, pa momčadi neće biti u punoj snazi. Spursima bi moglo biti teže, jer će biti bez Heung-Min Sona, jednog od glavnih igrača u timu. Ove dvije momčadi imale su gotovo dva tjedna pauze od svoje posljednje utakmice. City je slavio dramatičnu pobjedu u svojoj posljednjoj utakmici protiv Newcastlea, osvetivši se za eliminaciju iz EFL kupa. Tottenham je igrao protiv drugog mančesterskog tima, Uniteda, na Old Traffordu, i to je također bio pravi spektakl, završivši s neriješenih 2:2. U ligi je City drugi s 5 bodova manje, i utakmicom manje, od Liverpoola, dok je Tottenham na 5. poziciji, 3 boda iza Cityja, ali s jednom utakmicom više. Početkom prosinca, ove dvije momčadi su igrale u ligi na Etihadu, a utakmica je završila s vatrometom golova, rezultatom 3:3. Čini nam se da je City sada u puno boljoj formi i imat će kompletniji sastav, pa je naš prijedlog pobjeda gostiju s barem dva gola za posjetitelje.

Kvota za pobjedu Manchester Cityja i Ukupno više od 1.5 golova u kladionici PSK je 1.82.

Eibar – Mirandes – 1 @ 1.60 u PSK

Nakon dvije uzastopne pobjede u Segundi, momčad Eibara vratila se na vrh tablice i uključila se u borbu za izravan plasman u La Ligu. Sada moraju izbjeći novu krizu koja bi omogućila konkurentima da ponovno preuzmu vodstvo. Pobijedili su Racing Santander kod kuće i Huescu u gostima, nakon niza od četiri ligaške utakmice bez pobjede, osvojivši samo dva boda. Mirandes je trenutno među slabijim momčadima u drugoj španjolskoj ligi. Na čvrstom su 14. mjestu s 7 bodova više od prvog tima ispod crte ispadanja, ali ne smiju se opustiti jer se stvari brzo mogu promijeniti. Zanimljivo je da Mirandes nije izgubio u posljednjih osam ligaških utakmica, ali to im nije donijelo veliku korist jer su u tom razdoblju pobijedili samo dva puta, s šest utakmica završenih neriješeno. Njihova čvrsta obrana glavna je značajka, primivši samo jedan gol u posljednjih šest kola, a to je bilo u posljednjoj utakmici protiv Levantea, koja je završila 1:1, nakon gotovo 500 minuta čuvanja čiste mreže. Mirandes nikada nije pobijedio Eibar u Segundi, iako su ih već 7 puta igrali. Prošle jeseni bilo je 3:1 u korist Eibara, pa očekujemo još jednu pobjedu ove momčadi.

Kvota za pobjedu Eibara u kladionici PSK je 1.60.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionici PSK iznosi 9.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*