Tiket dana (Petak, 19.01.2024)

Tiket dana

Pred nama je prilično bogat nogometni vikend, ali samo ako vremenski uvjeti budu takvi da se utakmice mogu igrati. Predložene kvote bile su valjane u trenutku sastavljanja listića.

Senegal – Cameroon – Senegal će pobijediti na utakmici @ 1.95 u Germania

Dvoboj između dvije momčadi koje su igrale na prethodnom Svjetskom prvenstvu svakako je derbi dana na Afričkom kupu nacija. Senegal je također aktualni prvak kontinenta, dok je Kamerun uspio pobijediti Brazil u Kataru. U prvom kolu, Senegal je uvjerljivo pobijedio Gambiju s rezultatom 3:0. Momčad Alioua Cissea lako je pobijedila s dva gola Laminea Kamare i jednim Papea Gueyea. Sadio Mane nije zabio, ali je asistirao kod prvog gola. Kamerun je osvojio bod u utakmici protiv Gvineje, izjednačivši samo kada su imali igrača više. Gvineja je cijelo drugo poluvrijeme igrala s desetoricom, ali Kamerun nije mogao uzeti više od boda. Sada su igrači Rigoberta Songa u problemima, i poraz od Kameruna mogao bi ih eliminirati s natjecanja u Obali Bjelokosti. Njihovi problemi ne bi trebali zabrinjavati Lavove Terange, koji se ovdje smatraju drugim favoritima, nakon Maroka.

Senegal možda neće previše pritiskati, ali rivalstvo je takvo da očekujemo maksimalnu ozbiljnost i pobjedu Manea i njegove momčadi. Kvota za pobjedu Kameruna je 1.95 u kladionici Germania.

Sunderlend – Hull – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.05 u Germania

Nakon 27 kola u engleskom Championshipu, i Crne mačke i Tigrovi nalaze se u gornjem dijelu tablice i kandidati su za mjesto u doigravanju. Nema govora o borbi za prva dva mjesta, jer su Leicester, Leeds, pa čak i Ipswich i Southampton u puno boljim pozicijama, ali još uvijek postoje dva mjesta za doigravanje za koja se nadaju Sunderland i Hull. Konkurencija je žestoka, a u sezoni je još mnogo utakmica. Prošle subote, Sunderland je izgubio derbi u Ipswichu, gdje su Traktor Boysi slavili s 2:1 pobjedom i dodatno se udaljili od crveno-bijelih na ljestvici. Hull je prošlog tjedna imao dva poraza; prvo su izgubili od Norwicha kod kuće u ligi, a zatim u utorak, u ponovljenoj utakmici FA kupa, izgubili su u Birminghamu, oba puta s rezultatom 2:1 protiv Tigrova. Prije ove utakmice, prve u 28. kolu, Sunderland je sedmi s 40 bodova, a Hull deveti s bodom manje. Prije dvadesetak dana, odigrali su utakmicu u prvom dijelu sezone gdje je Sunderland slavio s 1:0 pobjedom u Hullu.

Sada vjerujemo u učinkovitiji dvoboj, stoga je naš prijedlog igrati oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s kvotom 2.05 u kladionici Germania.

Zaragoza – FC Andorra – Zaragoza će pobijediti na utakmici @ 2.15 u Germania

Domaća momčad je na nizu od pet utakmica bez poraza, ali kakva je korist kada imaju četiri uzastopna remija. To je mali broj osvojenih bodova za pomak Zaragoze prema vrhu tablice, iako su bili na samom vrhu na početku sezone. Prije ovog kola, momčad s La Romarede je tek 14. s 29 bodova, ali to je samo šest manje od posljednje momčadi u zoni doigravanja. Domaćini su momčad iz Andore, tim iz Kneževine u zoni ispadanja, trenutno na 19. mjestu s 23 boda, a u posljednjih 9 kola uspjeli su pobijediti samo jednom. Prošlog tjedna, Andora je nakon teške borbe kod kuće izgubila od Leganesa s 3:2, a zanimljivo je da su jedinu ovosezonsku pobjedu u gostima ostvarili upravo u Leganesu u prvom kolu. Od tada nisu pobijedili ni u jednoj gostujućoj utakmici, i teško je očekivati to na La Romaredi. U prvom dijelu sezone, Zaragoza je slavila s 1:0 pobjedom u Andori, i vjerujemo da će pobijediti i pred svojim navijačima.

Kvota za Zaragoza će pobijediti na utakmici kladionici Germania iznosi 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionica Germania iznosi 8.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*