Tiket dana (Utorak, 16.01.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Nadolazeći dani su ispunjeni uzbudljivim kontinentalnim prvenstvima u Aziji i Africi, nudeći izvrsne prilike za klađenje. Koeficijenti koji su navedeni bili su točni u trenutku sastavljanja listića.

Athletic Bilbao – Alaves – Ath.Bilbao će pobijediti na utakmici @ 1.50 u Germania

U osmini finala španjolskog Kupa kralja, suočit će se dva baskijska kluba. Athletic Bilbao dočekuje Alaves nakon serije od 13 uzastopnih utakmica bez poraza, i to u kupu i u La Ligi. Prošlog vikenda, Bilbao je igrao još jedan baskijski derbi, ali u ligi. Domaćini su bili Real Sociedadu i slavili su pobjedu 2:1. Sada su izjednačeni za treće mjesto na ljestvici lige s Barcelonom, i jasno je da im je primarni cilj ostati među četiri najbolje momčadi kako bi osigurali mjesto u Ligi prvaka. U posljednjih nekoliko godina, Bilbao je izvrsno nastupao u Kupu kralja, dva puta dosegnuvši finale, pa smo uvjereni da se neće lako odreći ovog natjecanja, posebno jer su došli do posljednjih 16. Alaves je također u dobroj formi; momčad iz Vitorije uspjela je pobijediti Sevillu u gostima s 3:2 u petak, a samo šest dana ranije pobijedili su drugu momčad iz Seville, Betis, u Kupu kralja, što ih je dovelo do ovog posjeta San Mamesu.

U La Ligi, Bilbao je pobijedio u Vitoriji s rezultatom 2:0 u rujnu, i predviđamo još jednu pobjedu za Athletic. Koeficijenti za Ath.Bilbao će pobijediti na utakmici u kladionici Germania su 1.50.

Atromitos – Larisa – Atromitos će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.25 u Germania

Momčad Saše Ilića neočekivano je iznenadila kladioničare remijem protiv tima OFI Krete u Grčkoj Superligi prošlog vikenda. Međutim, golom u sudačkoj nadoknadi, Atromitos je nastavio svoj niz bez poraza, koji se sada proteže na 12 utakmica, uključujući 10 u ligi i dvije u kupu. Otkako je bivši kapetan Partizana preuzeo klupu tima iz atenskog predgrađa Peristeri, još uvijek nije okusio poraz. To je bilo blizu dogoditi se u subotu, ali gol Čileanca Valencije u 98. minuti osigurao je vrijedan bod za Atromitos. U uzvratnoj utakmici osmine finala Grčkog kupa, suočit će se s drugoligaškim timom AEL iz Larisse. Prva utakmica završila je 1:1, a Atromitos je također izbjegao poraz duboko u sudačkoj nadoknadi te utakmice. Osim želje da budu među prvih šest u ligi i igraju u doigravanju, igrači Atromitosa također ciljaju na doseganje završnih faza najpopularnijeg natjecanja. AEL je snažan tim, trenutno na drugom mjestu iza Levadijakosa, ali još uvijek ima puno za igrati i pobijediti kako bi ušli u elitu. Iako to nije bilo očito u prvoj utakmici, Atromitos je favorit, i očekujemo pobjedu s barem dva postignuta gola.

Koeficijenti za Atromitos će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 su 2.25 u kladionici Germania.

S. Arabija – Oman – S. Arabija će pobijediti na utakmici @ 1.90 u Germania

Prema kladioničarima, Saudijci su jasni favoriti na Azijskom kupu nacija. Ovu momčad pamtimo po pobjedi nad svjetskim prvacima Argentinom na Svjetskom prvenstvu u Kataru, iako im to nije pomoglo da se plasiraju u nokaut fazu. Sada su ponovno u Kataru, ovaj put za kontinentalno prvenstvo, gdje imaju visoke ambicije. Njihova skupina uključuje Tajland, Kirgistan i njihovog prvog protivnika, reprezentaciju Omana. U Saudijskoj Arabiji igra se vrhunski klupski nogomet, što bi također moglo pomoći napretku nacionalne momčadi Zelenih Sokolova. Novi trener, koji zamjenjuje Hervéa Renarda, je Roberto Mancini, a tu su poznata lica poput Al Dawsarija, Al Muwallada i Al Buraykana. Što se tiče Omana, oni su više nepoznanica, s jedino poznatim trenerom. To je Hrvat Branko Ivanković, koji je vrlo uspješno vodio iransku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu 2006. godine u Njemačkoj.

U ovom susretu, Saudijska Arabija je favorit, i predlažemo klađenje na S. Arabija će pobijediti na utakmici 1.90 u kladionici Germania.

Barnsley – Carlisle – Barnsley će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.65 u Germania

U odgođenoj utakmici 18. kola engleske Lige 1, izvrsni Barnsley dočekuje vrlo slabog Carlislea. Domaćin je na nizu dobrih rezultata, ostao je neporažen u posljednjih 9 ligaških utakmica i popeo se na 6. mjesto na ljestvici. Pobjeda nad Carlisleom, koju svi očekuju, stavila bi Barnsley u izjednačenje za četvrto mjesto s Derbyjem i Oxfordom u sljedećem kolu, ali još uvijek ima puno posla kako bi osigurali promociju u Championship. Nakon dvije uzastopne neriješene utakmice, Barnsley je u subotu pobijedio Bristol Rovers 2:1, dok je njihov trenutni protivnik Carlisle izgubio kod kuće od Oxforda 3:1. Carlisle je pao na pretposljednje mjesto, na 23. poziciji, a njihov jedini cilj je ostati u ovoj diviziji, ako je moguće. U posljednjih 12 utakmica pobijedili su samo jednom, pobijedivši Port Vale kod kuće. Ovdje je pobjeda Barnsleya fiksni izbor dana, a također ćemo prilagoditi koeficijente s dva gola za domaću momčad.

Koeficijenti za kombinaciju Barnsley će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 u kladionici Germania iznose 1.65.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionici Germania iznosi 10.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*