Tiket dana (četvrtak, 11.01.2024)

Tiket dana

Za razliku od jučer, danas je ponuda dosta oskudnija. Za utjehu, već od sutra će biti potpuno drugačije. Predložene kvote i granice vrijedile su u trenutku sastavljanja prijedloga.

Juventus – Frosinone – Juventus će pobijediti i ukupan broj golova na utakmici bit će 3 ili više @ 2.05 u PSK

Potpuno smo uvjereni da bi u Juventusu u ovom trenutku prepustili natjecanje u Kupu Italije kada bi im netko jamčio osvajanje Scudetta. Naravno, to nitko ne može osigurati, osim njih samih, pa će Stara dama nastaviti borbu na dva fronta, s obzirom da ionako ne igraju u Europi, pa nemaju nekih posebno velikih napora. U domaćem kupu došli su do četvrtfinala u kojem ih čeka dvoboj s novajlijom u Seriji A, ekipom Frosinonea. Prošlog tjedna Juve je izbacio Salernitanu, pobijedivši ih s čak 6:1, a protiv istog tima su samo par dana kasnije jedva došli do pobjede u prvenstvu, kada je u Salernu Vlahović postigao gol za 2:1 u sudačkoj nadoknadi. Frosinone je napravio ogromno iznenađenje u prošlom kolu kupa, kada su uvjerljivo pobijedili Napoli i to na stadionu Diego Maradona u Napulju. Bilo je čak 4:0 protiv aktualnog prvaka Italije, ali problem je u tome što je to jedina pobjeda Frosinonea u posljednjih sedam utakmica. Dakle, već šest kola Frosinone ne zna za pobjedu, a čak je u tom intervalu osvojio samo jedan bod. Od tima koji je bio vrlo ugodno iznenađenje povratnik u elitu došao je do 15. pozicije i slijedi im teška borba za opstanak. I njima je važnije ostati u ligi nego ići u polufinale kupa, ali ako im se pruži prilika, sumnjamo da bi je propustili.

Očekujemo pobjedu Juventusa, Staroj dami nedostaju trofeji, a golova bi moglo biti dosta jer Frosinone ne zna braniti. Za 1 i 3+ kvota je 2.05 u kladionici PSK.

Sivasspor – Galatasaray – Obje ekipe će postići golove na utakmici i ukupan broj golova na utakmici bit će 3 ili više @ 2.05 u PSK

Izvjesno je da u turskoj Super ligi imamo utrku u dvoje i to će tako, sve je izgledno, biti do kraja sezone. Za titulu će se, ponovno, boriti istanbulski divovi Fenerbahçe i Galatasaray. Pred posljednje kolo prvog dijela prvenstva oba tima imaju identičan skor, osvojili su po 47 bodova, a koliko su izjednačeni pokazao je i njihov nedavni međusobni dvoboj koji je završen bez golova. U zaostalom 16. kolu, onom koje je bilo odgođeno zbog nasilja na nogometnim borilištima, Galata ima teško gostovanje kod ekipe Sivasspora. Domaći tim je u posljednja četiri kola upisao tri pobjede i samo jedan poraz. Izgubili su samo od Bašakšehira u gostima, a pobijedili su Istanbulspor na svom terenu, ali i Konyu i Kayseri u gostima. Posebno je odjeknula njihova pobjeda u Kayseriju, kod tima koji je u samom vrhu ljestvice i bori se za izlazak na europsku scenu. Sivas je tako pobijedio s 3:1, ali su dva gola postigli duboko u sudačkoj nadoknadi iskoristivši terensku inicijativu domaćina. Galatasaray nije primio gol na posljednje tri utakmice u prvenstvu, ali smatramo da je vrijeme da im se zatrese mreža. S druge strane, ne sumnjamo u njihove strijelce, stoga je naš prijedlog igra GG i 3+ s koeficijentom 2.05 u kladionici PSK.

Santa Clara – Nacional – Milan će pobijediti i ukupan broj golova na utakmici bit će 2 ili više @ 2.50 u PSK

U osmini finala portugalskog kupa sastaju se dvije ekipe iz Segunde, ali timovi koji su prije samo tri sezone dijelili megdan u eliti. Prvo je ispao Nacional, a onda i Santa Clara prošlog proljeća. Cilj i jednih i drugih je povratak u Primeiru, a za sada stoje sasvim dobro. Na diobi su drugog i trećeg mjesta s po 33 boda, samo jednim manje od vodećeg Avesa. Sigurno bi Santa Clara bila na vrhu da nije u posljednja dva kola osvojila samo jedan bod. Prvo su remizirali s Belenensesom, a onda i izgubili od Mafre na svom terenu. Za tih 180 minuta nisu dali ni gol. I Nacional je podbacio u prethodnom kolu, oni su kao domaćini igrali samo 1:1 protiv Tondela. Ove dvije ekipe sastale su se početkom studenog na stadionu Nacionala, kada je rezultat bio 1:1. Sada se igra na dalekim Azorskim otocima, a tamo nikome nije ugodno ni putovati, a kamoli igrati. Upravo nas je to navelo da predložimo pobjedu domaćina u dvoboju dvije, po svemu, podjednake ekipe. Vrijeme je i da se probude strijelci Santa Clare, tima koji je do prije par sezona igrao i u Europi. Za 1 i 2+ kvota je 2.50 u kladionici PSK.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici PSK iznosi 10.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*