Tiket dana (Utorak, 09.01.2024)

Tiket dana

Sljedeći tjedan, barem do vikenda, neće biti posebno bogat nogometnim događanjima. Uglavnom se igraju neki odgođeni susreti i kup utakmice, ali će sigurno biti i otkazivanja zbog lošeg vremena koje je zahvatilo veći dio Europe. Koeficijenti su vrijedili u trenutku sastavljanja tiketa.

Middlesbrough – Chelsea – Chelsea će pobijediti i ukupan broj golova bit će 3 ili manje @ 2.60 u PSK

Ovo je utakmica polufinala engleskog EFL kupa i od ove runde igraju se dvije utakmice. To, samo po sebi, povećava šanse bolje ekipe da prođe dalje, a to je u ovom slučaju Chelsea. Iznenađenja su češća kada se igra jedna utakmica, tako je i Middlesbrough stigao do polufinala, iako ih je i ždrijeb prilično pogledao iz kola u kolo. Tim s Riversidea je izbacivao samo timove iz nižih liga do polufinala, unatrag Port Vale, Exeter, Bradford City i Bolton, a sve te ekipe nisu ni u drugoj ligi.

U Championshipu Middlesbrough je imao dva poraza u tri kola i Chelsea im dolazi u nezgodnom trenutku. Poraženi su i u FA kupu prošlog vikenda, ali su pokazali zube ekipi Aston Ville. Za to vrijeme Chelsea je u nizu od tri pobjede, dvije u Premier ligi i jednoj u FA kupu. Nisu imali teškog suparnika u subotu i pobijedili su Preston s 4:0. Do polufinala su imali dosta izazova a najveći je bio protiv Newcastlea u četvrtfinalu kada su Svrake izbacili tek nakon boljeg izvođenja penala. Tačno je da se igra i uzvrat na Stamford Bridgeu ali vjerujemo da će Plavci već u prvom susretu završiti dobar dio posla do plasmana u finale.

Naš prijedlog je pobjeda Chelseaja uz malo golova, a koeficijent je 2.60 u kladionici PSK.

Rizespor – Beşiktaş – Rizespor će pobijediti ili će biti neriješen rezultat i bit će postignuto najmanje 4 gola @ 4.00 u PSK

Između dva vikenda igrat će se odgođeno 16. kolo u turskoj Super ligi, ono koje je odgođeno zbog nasilja na terenima, kada je predsjednik jednog kluba napao suca. Radi se o predsjedniku Ankaragücüa, a tada je njegov klub igrao upravo protiv Rizea, ekipe koja dočekuje Beşiktaş u ovoj rundi. Rizespor je u odličnoj formi, bez poraza su na sedam prethodnih kola, u tom intervalu imaju četiri neriješena i tri pobjede, a u međuvremenu su prošli dalje i u Kupu Turske.

Posljednji neuspjeh Rize je doživio početkom studenog u Gaziantepu. Sve se to odrazilo i na tablicu, pa je ovaj tim trenutno na diobi od 4. do 6. mjesta, a tu poziciju dijele zajedno s timovima Kayserisa i Beşiktaşa, a sva tri tima imaju po 29 bodova. Upravo su crno-bijeli iz Istanbula njihovi gosti u ovom odgođenom kolu. Beşiktaş stiže u Rize nakon samo jedne pobjede u posljednjih pet kola prvenstva. Sve je to izazvalo velike potrese u klubu pa je uprava i suspendirala nekoliko nogometaša čijim su učinkom svi bili nezadovoljni, a koji su angažirani za veliki novac. Iz prve momčadi su bili izbačeni Eric Bailly, Vincent Aboubakar, Jean Onana, Valentin Rosier i Rachid Ghezzal. Neki su u međuvremenu vraćeni, ali rezultata nema. U prošlom kolu Beşiktaş je na svom terenu s 3:1 izgubio od Kasımpaşa. Očekujemo da Rize nastavi s uspjesima, ali to protiv Beşiktaşa neće biti jednostavno.

Golovi se u ovakvim susretima podrazumijevaju, a koeficijent u kladionici PSK iznosi 4.00.

Ukupni koeficijent na tiketu za utorak u kladionici PSK iznosi 10.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*