Tiket dana (Nedelja, 26.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Kao i jučer, današnja ponuda je fantastična i bit će ista za nadolazeće vikende sve do zimske pauze u nekim ligama. Predložene kvote bile su valjane u vrijeme pisanja teksta.

Cadiz – Real Madrid – Real Madrid će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.75 u Germania

U prethodnim sezonama, Cadiz je bio tim koji je bio izuzetno opasan u gostima, dok su na svom Nuevo Mirandilli gotovo redovito gubili. U tekućoj sezoni, stvari su se promijenile; sada Cadiz dobro igra pred svojim navijačima i osvaja bodove, dok u gostima gotovo da ne znaju kako izbjeći poraz. Donijeli su samo jedan bod sa svojih gostovanja, a u Cadizu imaju samo jedan poraz, i to od vodećeg Girona. Real ima puno problema s ozljedama, nekoliko važnih igrača je izvan stroja, poput Viniciusa, Camavinge, Militaa, Tchouamenija i drugih. Međutim, Ancelotti ima velik broj kvalitetnih zamjena, i to se ne bi trebalo osjetiti na terenu. Madridski tim zaostaje dva boda za Gironom, a toliko imaju više od Barcelone. Vjerujemo da su željni preuzeti vodeću poziciju i da će pobijediti u Cadizu. Naš prijedlog je pobjeda gostiju s dva gola gostiju.

Za Real Madrid će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, kvota je 1.75 u Germania.

Heidenheim – Bochum – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.85 u Germania

Iako su novaci u elitnom rangu njemačkog nogometa, igrači Heidenheima odigrali su nekoliko zaista dobrih utakmica i pokazali su da ne pripadaju Bundesligi samo slučajno. Naravno, još su daleko od sigurnosti i ne sumnjamo da će se ovaj tim boriti za opstanak do kraja sezone. Isto se odnosi i na njihovog protivnika u ovoj utakmici, tim Bochuma. U prethodne dvije sezone, otkako su se vratili u Bundesligu, uspjeli su pronaći put do spasenja, ali stalno uz puno frustracija za vlastite navijače. I Bochum i Heidenheim bili su izvan zone ispadanja prije ovog kola, ali daleko od sigurnosti. Domaći tim izgubio je četiri od svojih posljednjih pet ligaških utakmica i jedino je pobijedio izvrsni Stuttgart. Bochum je bio dobar prije pauze, ne znajući za poraz tri kola, i imali su dva remija i pobjedu u Darmstadtu. Neriješeni rezultat, sigurni smo, ne bi zadovoljio ambicije ni domaćina ni gosta, pa vjerujemo da će igra biti otvorena i s mnogo golova. U pet domaćih utakmica Heidenheima bilo je u prosjeku više od 4 gola po utakmici.

Naš prijedlog je da će oba tima postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s kvotom 1.85 u Germania.

Lyngby – Brondby – Brondby će pobijediti na utakmici @ 1.70 u Germania

Lingby je odmah ispod crte koja dijeli timove koji će igrati u doigravanju od onih koji moraju u razigravanje. Stoga, nalaze se na sedmom mjestu prije ovog kola, ali imaju solidnih 6 bodova zaostatka za šestoplasiranim Aarhusom. Ostalo je sedam kola do kraja regularnog dijela sezone danske Superlige, i neće biti lako ovom timu da se pomakne u gornji dio ljestvice. Stoga, Brondby je siguran sudionik doigravanja, ali i jedan od glavnih kandidata za osvajanje naslova prvaka. Trenutno se tim iz predgrađa Kopenhagena nalazi na drugoj poziciji, koju dijeli s Midtjyllandom, a oba tima zaostaju dva boda za aktualnim prvakom FC Kopenhagenom. U posljednjem kolu odigran je najveći derbi danskog nogometa, gdje je FC Kopenhagen ugostio Brondby, i nakon uzbudljive utakmice, koja je imala sve osim golova, bodovi su podijeljeni. Brondby je već pet puta pobijedio u gostima i vjerujemo da će ovdje biti njihova šesta pobjeda.

Za Brondby će pobijediti na utakmici, Germania nudi kvotu 1.70.

Aalesunds – Viking – Viking će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.60 u Germania

Pobjeda Vikinga u ovom meču mogla bi se nazvati sigurnim ulogom dana. Ostala su samo dva kola do kraja norveške elitne lige, puno toga je već poznato, a najveće bitke vode se za mjesto u Europi i za opstanak. Bodo/Glimt je novi prvak, a Aalesund će ispasti iz lige. Sve ostalo treba riješiti u preostalih 180 minuta nogometa u ovoj skandinavskoj zemlji. Viking iz Stavangera trenutno je 4. i to mjesto ne vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu. Morat će prestići ili Brann, koji ima tri boda više, ili Tromso, koji ima bod više, u sljedeća dva kola. Ide im u prilog što Brann dočekuje najbolji tim lige Bodo/Glimt, i što oni, nakon dvoboja s Aalesundom koji je već drugoligaš, u posljednjem kolu dočekuju nezainteresirani Rosenborg. Domaćin je razočarao ove sezone, bili su puno bolji prošle godine i završili ligu s 35 bodova. Sada su skupili samo 18 bodova i završit će kao posljednji, što je već jasno. Čak i tako slab Aalesund je u prošlom kolu izgubio samo minimalnim rezultatom od Bodoa, ali Viking sada ima puno veći motiv i predlažemo pobjedu gostiju s dva gola gostiju.

Za okladu da će Viking pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, kvota je 1.60 u Germania.

Ukupna kvota na listiću za četvrtak u kladionici Germania iznosi 8.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*