Prognoza: Real Madrid vs Villarreal (Subota, 5. listopada, 21:00h)

Real Madrid dočekuje Villarreal na Santiago Bernabéu u devetom kolu La Lige. Real Madrid je pod pritiskom da se vrati na pobjedničke staze nakon poraza od Lillea u Ligi prvaka, dok Villarreal dolazi u Madrid nakon uvjerljive pobjede protiv Las Palmasa. Očekuje nas napet susret između dvije momčadi koje se bore za vrh tablice.

Posjetite našu sekciju Tip dana gdje svakodnevno donosimo analize i prognoze najpopularnijih utakmica. Također, ne propustite našu Tiket dana rubriku gdje vam donosimo najbolje kvote i prijedloge za popularne sportske događaje.

Real Madrid

Real Madrid prolazi kroz neuvjerljiv period unatoč solidnim rezultatima. U La Ligi su neporaženi, ali u Ligi prvaka su doživjeli neugodan poraz od Lillea (1-0). Trener Carlo Ancelotti suočava se s nekoliko ozljeda, uključujući Thibauta Courtoisa i Davida Alabu, što je oslabilo obranu. Međutim, napad predvođen Kylianom Mbappéom, Viniciusom Juniorom i Judeom Bellinghamom ostaje glavna prijetnja za svakog protivnika. Real Madrid je pokazao solidnu ofenzivnu igru, postigavši 22 gola ove sezone.

Villarreal

Villarreal je započeo sezonu s jednom od najuzbudljivijih ofenziva u ligi, zabivši 32 gola u osam utakmica. Pod vodstvom Marcelina, Villarreal igra atraktivan nogomet, a ključni igrači poput Nicolasa Pepea i Thierna Barryja donose konstantnu prijetnju protivnicima. Iako se suočavaju s nekoliko izostanaka, uključujući Gerarda Morena i Alfonsoa Pedrazu, Villarreal je pokazao sposobnost da zabija u ključnim trenucima, često postizavši golove u kasnim fazama utakmica.

Međusobni omjer

Real Madrid i Villarreal često igraju neizvjesne utakmice. U posljednjih pet međusobnih susreta, obje momčadi imaju po dvije pobjede, uz jedan remi. Villarreal je ove sezone u sjajnoj napadačkoj formi, što znači da bi ovo mogao biti susret s puno prilika na obje strane.

Prijedlog za klađenje

S obzirom na napadačku formu obje momčadi, očekujemo da će obje postići gol. Villarreal je pokazao da može igrati dobro protiv jakih protivnika, ali Real Madrid ima prednost domaćeg terena. Preporučujemo klađenje na opciju Oba tima će postići gol na utakmici s mogućim rezultatom 2-1 za Real Madrid.

  • Datum i vrijeme: Subota, 5. listopada, 21:00h
  • Kladionica: Germania
  • Kvote: Oba tima će postići gol na utakmici – 1.70

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*