Tiket dana (Utorak, 01.10.2024)

Nogometni ljubitelji sutra mogu uživati u uzbudljivim utakmicama iz UEFA Lige prvaka. Klubovi se bore za ključne bodove kako bi osigurali svoje mjesto u eliminacijskim fazama, a predstojeći susreti donose mnogo uzbuđenja. Očekujemo napete duele, taktičku borbu i spektakularne individualne nastupe. Kvote za utakmice su točne u trenutku pisanja ovog članka.

Barcelona – Young Boys – Barcelona će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol @ 2.40 u Germania

Barcelona ulazi u ovaj susret nakon poraza od Monaca u prvoj utakmici Lige prvaka, ali su i dalje vodeći u La Ligi. Unatoč nekim ozljedama, momčad Hansi Flicka predvođena Lewandowskim tražit će brz povratak na pobjedničke staze. Barcelonina defanziva nije savršena, ali njihov napad je jedan od najboljih u Europi.

Young Boys ulaze u utakmicu s lošim nizom rezultata u domaćem prvenstvu i porazom od Aston Ville u Ligi prvaka. Njihova forma na gostovanjima u Europi nije dobra, ali imaju sposobnost iznenaditi protivnike.

Tip da će Barcelona će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol čini se razumnim izborom. Germania nudi koeficijent 2.40 za ovu okladu.

Borussia Dortmund – Celtic – Više od 3.5 gola na utakmici @ 1.85 u Germania

Borussia Dortmund pokazala je odličnu ofenzivnu formu u domaćim utakmicama, pobijedivši Bochum s 4-2. Njihov napad je efikasan, ali defanzivno nisu nepobjedivi, što Celtic može iskoristiti. Dortmund je zabio četiri ili više golova u posljednje dvije domaće utakmice.

Celtic dolazi nakon uvjerljive pobjede 6-0 nad St. Johnstoneom, a njihov napad je u izvrsnoj formi. Međutim, gostovanja u Ligi prvaka predstavljaju veći izazov, iako su pokazali da mogu zabiti puno golova.

Tip da Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 izgleda kao sigurna opcija. Germania nudi koeficijent 2.25.

PSV – Sporting – PSV će pobijediti na utakmici @ 2.70 u Germania

PSV Eindhoven ulazi u ovu utakmicu s jakom formom na domaćem terenu, gdje su često dominirali svojim protivnicima. Njihova napadačka linija stvara mnogo prilika i očekuje se da će iskoristiti prednost domaćeg terena.

Sporting dolazi s nizom dobrih rezultata, ali njihova gostovanja u Europi često su problematična. Iako posjeduju kvalitetu, PSV je u ovom trenutku favorit za pobjedu.

Tip da PSV će pobijediti na utakmici čini se razumnim, a Germania nudi koeficijent 2.70 za ovaj ishod​.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionica Germania iznosi 14.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*