Prognoza: Bayer Leverkusen vs AC Milan (Utorak, 1. listopada, 21:00h)

Bayer Leverkusen dočekuje AC Milan na BayAreni u drugom kolu Lige prvaka. Obje momčadi žele osigurati prolazak dalje nakon suprotstavljenih rezultata u prvom kolu. Leverkusen je započeo svoju europsku kampanju uvjerljivom pobjedom, dok je Milan doživio težak poraz od Liverpoola. Ovo je ključni susret za obje ekipe.

Posjetite našu sekciju Tip dana gdje svakodnevno donosimo analize i prognoze najpopularnijih utakmica. Također, ne propustite našu Tiket dana rubriku gdje vam donosimo najbolje kvote i prijedloge za popularne sportske događaje.

Bayer Leverkusen

Leverkusen je u sjajnoj formi pod vodstvom Xabija Alonsa, a ove sezone su zabili čak 21 gol u osam utakmica. U Ligi prvaka su započeli impresivno, pobjedom 4-0 nad Feyenoordom. Njihova momčad predvođena Florianom Wirtzom i Victorom Bonifaceom predstavlja opasnost za svakog protivnika. Leverkusen je u posljednjoj utakmici remizirao 1-1 s Bayernom Münchenom, što pokazuje njihov kapacitet protiv jakih suparnika. Njihova obrana, predvođena Piero Hincapiem i Jonathanom Tahom, bit će ključna protiv Milana.

AC Milan

Milan se suočava s nekoliko ozljeda, uključujući Ismaela Bennacera i Alessandra Florenzija, ali dolaze u ovaj susret nakon uvjerljive pobjede 3-0 nad Lecceom u Serie A. Trener Paulo Fonseca pronašao je ravnotežu u napadu s igračima poput Tammyja Abrahama i Rafaela Leaa, koji čine ključne figure za stvaranje prilika. Unatoč porazu od Liverpoola, Milan se nada povratku u formu u Europi i traži bodove na gostovanju.

Međusobni omjer

Ovo je prvi susret ovih dviju momčadi u europskim natjecanjima. Milan ima dobar rekord protiv njemačkih momčadi u Europi, dok Leverkusen nema najbolju statistiku protiv talijanskih ekipa.

Prijedlog za klađenje

Očekujemo vrlo otvoren susret s mnogo prilika na obje strane. Leverkusen je favorit zbog domaćeg terena i njihove napadačke forme, ali Milanova iskustvena kvaliteta u napadu mogla bi donijeti neizvjesnost. Preporučujemo klađenje na više od 2.5 golova u utakmici, s mogućim rezultatom 2-1 u korist Leverkusena.

  • Datum i vrijeme: Utorak, 1. listopada, 21:00h
  • Kladionica: Germania
  • Kvote: Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 – 1.55

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*