Tiket Dana (utorak, 17.09.2024)

Dugo očekivani novi format Lige šampiona napokon počinje. Danas je na rasporedu šest utakmica koje su sve detaljno analizirane na našoj stranici. Napominjemo da su kvote bile važeće u trenutku pisanja tiketa te su podložne promjenama.


Sporting – Lille – 1&2+ @ 2.10 u Germania

Sporting nastavlja s fantastičnom igrom iz prethodne sezone i trenutno djeluje nezaustavljivo. Ofanzivan stil igre koji preferiraju ostavlja gledatelje bez daha, te vam preporučujemo da obratite pažnju na ovaj meč. Sporting je u nacionalnom šampionatu ostvario svih pet pobjeda i s gol razlikom 19:2 drži prvo mjesto na tabeli.

S druge strane, Lille je kroz kvalifikacije osigurao plasman u elitno takmičenje, ali nakon toga ne bilježi pozitivne rezultate. Imaju nekoliko povrijeđenih igrača, a igranje domaćih utakmica van svog stadiona također je utjecalo na njihove rezultate. Smatramo da je Sporting večeras favorit i preporučujemo igru 1&2+ po kvoti 2.10 u Germania kladionici.


Jang Bojs – Aston Vila – 2&3+ @ 2.25 u Germania

Jang Bojs nije dobro započeo novu sezonu, a loša transfer politika je jedan od glavnih razloga zašto klub neće imati mnogo uspjeha ove sezone. Nakon šest odigranih kola u nacionalnom šampionatu još uvijek nemaju nijednu pobjedu. S druge strane, Aston Vila dolazi veoma motivisana, predvođena iskusnim Unaijem Emerijem, te će večeras sigurno igrati u najjačem sastavu. Premijer ligu su započeli s tri pobjede i jednim porazom od Arsenala. S obzirom na sve, vjerujemo da će Aston Vila trijumfovati u Bernu i predlažemo kombinaciju 2&3+ po kvoti 2.25 u Germania kladionici.


Bajern – Dinamo Zagreb – 1&I1-3&II1-3 @ 1.93 u Germania

Minhenski Bajern ulazi u novu sezonu Lige šampiona s ciljem vraćanja šampionske titule u Bundesligi. Novi trener, Vensan Kompani, za sada uspješno vodi tim, a Bajern je ostvario maksimalan učinak u prva tri kola Bundeslige. Dinamo je lako prošao kvalifikacije i plasirao se u Ligu šampiona, ali posljednji rezultati u nacionalnom šampionatu izazivaju zabrinutost kod navijača. Smatramo da će Bajern večeras dominirati na svom terenu i preporučujemo kombinaciju 1&I1-3&II1-3 po kvoti 1.93 u Germania kladionici.


Ukupna kvota na tiketu za utorak u Germania kladionici iznosi 9.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*