Tiket dana (Subota, 24.08.2024)

Maksimalna ponuda je pred nama. Sve lige su počele i prava je šteta što će se prvenstva uskoro, nakratko, prekinuti zbog početka Lige nacija. Predložene kvote vrijedile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Hoffenheim – Holstein Kiel – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.97 u Germania

Jeste tek prvo kolo u njemačkoj Bundesligi, ali je ovo za Holstein povijesni trenutak. Napokon će tim iz Kiela zaigrati u elitnom razredu njemačkog nogometa od rušenja Zida. Holstein je nekoliko puta imao priliku da preskoči taj najveći stepenik, ali nije uspio proći u doigravanju, no ovog proljeća napravili su i taj korak i direktno se plasirali u najjači rang. Prvu utakmicu igrat će u Sinsheimu protiv, sada već, starosjedioca Hoffenheima. Pod vodstvom trenera Pellegrina Matarazza, Hoffenheim je igrao odlično prošle sezone i izborio se za Ligu Europe. Na njihovim utakmicama padalo je mnogo golova, a mogu biti ponosni na pobjede nad Bayernom, Stuttgartom i Dortmundom, timovima koji su njemački predstavnici u Ligi prvaka. Kiel je imao fantastičnu seriju na kraju prošlog prvenstva u Cvajti, u posljednjih deset kola imali su osam pobjeda, jedan poraz i jedan remi. U DFB kupu su pobijedili Aachen u gostima s 3:2, dok je Hoffenheim tek nakon penala slavio u Würzburgu.

Pokušajte s golovima, a mi vjerujemo da će ih biti na obje strane. Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.97 u kladionici Germania.

Fulham – Leicester – Fulham će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.80 u Germania

Svidjelo nam se izdanje Fulhama na Old Traffordu na premijernoj utakmici nove sezone najjačeg engleskog ranga. “Kolibari” su na kraju ostali praznih ruku, jer je u 85. minuti novajlija Uniteda, Nizozemac Zirkzee, zatresao mrežu sjajnog Lenoa. Ipak, mogli su proći puno bolje, igra iz drugih 45 minuta obećava, i sigurno je da trener Marco Silva nema mnogo toga što bi mogao zamjeriti svojim izabranicima. Prvi gost u novoj sezoni na Craven Cottageu bit će povratnik u elitu, Leicester. “Lisice” su uspjele da se izdignu iznad svih problema s kojima se suočavaju timovi koji ispadnu u Championship i vratile su se nakon samo jedne sezone. Velika je to stvar i sumnjamo da će Leicester u skorije vrijeme ponovno doći u situaciju da strahuje za svoj status. Sezonu su otvorili remijem s Tottenhamom na svom King Poweru, a poraza ih je spasio pogodak legendarnog centarfora Jamieja Vardyja, posljednjeg Mohikanca iz one šampionske sezone. Trebat će Leicesteru još vremena za adaptaciju, a to bi Fulham mogao iskoristiti.

Naš prijedlog je da Fulham će postići najmanje 2 gola na utakmici s kvotom 1.80 u kladionici Germania.

Sturm – Altach – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.25 u Germania

Ekipa iz Graza uspjela je prekinuti desetogodišnju dominaciju Salzburga u austrijskoj Bundesligi i osvojiti titulu prvaka u prethodnoj sezoni. To im je omogućilo da igraju u grupnoj fazi Lige prvaka i nisu imali takmičarskih obaveza tijekom ljeta. Ipak, start Bundeslige nije bio po planu – već u premijernom kolu izgubili su od odličnog Rapida u Beču, a u naredna dva kola slavili su protiv Hartberga i Klagenfurta sa po 2:0. Ni u tim pobjedama nisu prikazali igru dostojnu prvaka, te bismo rekli da je Sturm sada nešto slabiji nego prošle godine. Prodali su neke važne igrače, novajlije se još nisu adaptirale, a vrijeme prolazi. U Graz dolazi solidni Altach, ekipa koja je također startala porazom, a potom vezala dvije pobjede. Izgubili su na svom terenu u prvom kolu od Tirola, ali su zato pobijedili LASK u Linzu i Wolfsberger na svom terenu. U prethodnih šest međusobnih susreta Altach nije pobijedio Sturm i samo je jednom uspio osvojiti bod. Ponovno je favorit Sturm, ali vjerujemo da Altach može makar do gola.

Zato predlažemo oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 sa kvotom 2.25 u kladionici Germania.

Westerlo – Oud Heverlee – Westerlo će pobijediti na utakmici @ 1.95 u Germania

Posle tri sjajna izdanja i pobjeda nad Cercle Bruggeom, Mechelenom i Royale Unionom, uz čak 11 postignutih golova, došao je i “crni petak” za Westerlo. Dodouše, bila je to nedjelja u kojoj su izgubili od Genta sa 4:1. Tri od četiri rivala na početku Jupiler lige bili su im sudionici europskih kupova, pa je 9 bodova sasvim zadovoljavajući rezultat za tim koji nije imao dobru prethodnu sezonu. Westerlo je prvo mjesto prepustio Anderlechtu, ali su i dalje na visokom drugom mjestu s samo bodom zaostatka za velikanom iz Bruxellesa. Gol su dali i u Gentu, ali su primili čak četiri. Dobro je startao i Leuven, oni su tim koji je, pored lidera Anderlechta i novajlije Denderleeuwa, jedini bez poraza u prva četiri kola. Leuven je tri puta odigrao neriješeno, a pobijedio Gent na svom terenu. Jedini su uspjeli uzeti bod u Bruxellesu protiv Anderlechta. Smatramo da je poraz u Gentu bio koristan za Westerlo da spoznaju svoje slabosti i da sada mogu krenuti u novu seriju pobjeda.

Predlažemo Westerlo će pobijediti na utakmici s kvotom 1.95 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionica Germania iznosi 15.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*