Tiket dana (Utorak, 20.08.2024)

Kreću posljednje borbe u kvalifikacijama za europske kupove. Mnogi klubovi su već osigurali boravak u Europi do zime, ali se još ne zna u kojem natjecanju. Večeras se igraju tri utakmice play-offa za Ligu prvaka i jedna za Konferencijsku ligu. Kvote su vrijedile u trenutku sastavljanja prijedloga.

Lille – Slavia Prag – Lille će pobijediti na utakmici @ 1.80 u Germania

Sezona je započela sjajno i za Lille i za Slaviju, ali će samo jedan klub biti u potpunosti zadovoljan pred prvu prvenstvenu pauzu zbog Lige nacija. Doge su tek započele šampionat u Francuskoj, sve je bilo u sjeni Olimpijskih igara, pa je i stadion Lillea bio zauzet i oni još uvijek ne igraju na njemu. Fenerbahçe su dočekali u Valenciennesu, a tamo će ugostiti i Čehe u prvom meču play-offa za plasman u Ligu prvaka. Protiv Fenera su slavili s 2:1, u uzvratu izgubili s 1:0, ali su golom u produžecima uspjeli eliminirati turskog velikana i stići na posljednji stepenik do Lige prvaka. Slavija se također uključila u prošlom kolu, oni su u oba meča pobijedili belgijski Royale Union, a odlično su započeli i domaće prvenstvo u kojem su remizirali samo u prvom kolu, a onda vezali četiri pobjede, što uz one dvije protiv Saint-Gilloisea daje niz od 6 uzastopnih trijumfa. Lille je pobjedom startao u Ligue 1, na gostovanju kod Reimsa slavili su s 2:0 i s dosta optimizma čekaju praški tim. Što se tiče prve utakmice, blagu prednost dajemo Lilleu i vjerujemo da će momčad sa sjevera Francuske pobijediti.

Za Lille će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva kvota 1.80.

Dinamo Zagreb – Qarabag – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.75 u Germania

Zagrepčani su čekali rivala za play-off, budući da su zbog dobrog koeficijenta preskočili prva kola kvalifikacija. Qarabağ je morao odigrati već dva kola, u prvom nije imao nikakvih problema s Lincoln Red Impsom s Gibraltara, pobijedio ga je ukupnim rezultatom 7:0, a onda ih je čekao mnogo ozbiljniji rival u vidu višegodišnjeg bugarskog prvaka Ludogoreca. Čak je ”luda šuma” uspjela slaviti u Bakuu, bilo je 2:1, ali Qarabağ ne odustaje i napravio je pravi podvig u Razgradu. Konačan rezultat je zapanjujući, ali treba reći da je u regularnom dijelu bilo 3:2 za Azerbajdžance, a da su onda u produžecima dali čak 4 gola, od toga tri u posljednjih desetak minuta. Qarabağ zna igrati europske utakmice, prošle sezone su prošli grupu u Europskoj ligi, u nokaut fazi izbacili Bragu i zastali tek u osmini finala kada ih je izbacio Bayer Leverkusen, iako ih je i tu par minuta dijelilo od prolaza. Čeka nas uzbudljiv dvomeč, Azeri se neće braniti na Maksimiru, a i Dinamo će pokušati steći opipljivu prednost pred uzvrat. Modri su željni elitnog natjecanja, prošle sezone su igrali Konferencijsku ligu, a sada moraju pobijediti Qarabağ. Naš prijedlog su golovi za prvu utakmicu i vjerujemo da će ih biti barem tri.

Za zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.75 u kladionici Germania.

Noah – Ružomberok – Noah će pobijediti na utakmici @ 1.90 u Germania

Najveću senzaciju u prošlom kolu kvalifikacija, u sva tri kupa, napravio je mali Noa iz Armenije. Ova ekipa je izbacila atenski AEK, prethodnog prvaka Grčke i momčad koja na tržištu vrijedi barem deset puta više. Noa je slavio u prvom meču s 3:1 i uspio sačuvati tu prednost u uzvratu, izgubivši u Ateni samo s 1:0, i to golom u sudačkoj nadoknadi. Prije susreta s AEK-om, Noa je morao izbaciti makedonsku Shkëndiju i maltešku Sliemu, ali to nisu protivnici kvalitete jednog AEK-a. Ni njihov rival u play-offu za Konferencijsku ligu nije momčad iz vrha europskog nogometa, radi se o slovačkom Ružomberoku, timu koji je iznenadio splitski Hajduk u prethodnoj rundi. Ruže su krenule u kvalifikacije za Europsku ligu, uspjele su izbaciti kazahstanski Tobol u prvom kolu, ali su potom naletjele na turski Trabzon i morale se preseliti u kvalifikacije za slabije natjecanje. Hajduk je eliminiran zahvaljujući samo jednom golu, i to autogolu Splićana na početku uzvrata na Poljudu. Ružomberok ne briljira ni u Slovačkoj, i čini nam se da će Noa slaviti barem u prvoj utakmici.

Prijedlog je Noah će pobijediti na utakmici s kvotom 1.90 u kladionici Germania.

Asane – Aalesunds – Aalesunds će pobijediti na utakmici @ 2.05 u Germania

U utakmici 19. kola norveške druge lige sastaju se dva tima iz donjeg dijela tablice, ali s različitim ambicijama. Aalesunds je zakasnio na početku, očigledno se nisu najbolje snašli nakon ispadanja iz elite, ali su sada u naletu i neće biti iznenađenje ako se domognu makar doigravanja, unatoč činjenici da imaju dvocifren zaostatak za posljednjim timom u zoni play-offa. Åsane ima plan ostati u drugoj ligi, no posljednji rezultati nisu baš najbolji, te su samo jednom pobijedili u posljednjih pet kola. S druge strane, Aalesunds je u seriji od tri pobjede i to bez primljenog gola. Ako planiraju uključiti se u trku za play-off, Aalesunds će morati pobjeđivati konstantno, a Åsane nije protivnik protiv kojeg to ne mogu postići, usprkos samo jednom bodu više na kontu. U prvom dijelu sezone slavio je Aalesunds s 4:1, sada ne očekujemo tako uvjerljiv trijumf, ali je dvojka prvi izbor.

Za Aalesunds će pobijediti na utakmici koeficijent u kladionici Germania iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionica Germania iznosi 12.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*