Tiket dana (Utorak, 25.06.2024)

Danas će se rasplesti situacija u dvije grupe na Europskom prvenstvu. Igrat će i Finci u kupu. Predložene kvote bile su važeće u trenutku sastavljanja listića.

Nizozemska – Austrija – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.45 u Germania

Obje selekcije ispunile su svoj primarni cilj i plasirale se u nokaut fazu na Europskom prvenstvu. Sada ostaje pitanje s kojeg mjesta će u osminu finala i tko će im biti suparnik u toj fazi. Lale mogu biti i prve, ako pobijede Austriju većom razlikom nego Francuska Poljsku, ili ako Trikolori uopće ne slave. Međutim, Austrija nikako nije naivna reprezentacija i to smo se uvjerili u prve dvije utakmice. Jesu izgubili od Francuske, ali su i tu skupo prodali kožu, a Poljsku su savladali. I Nizozemska je pobijedila Poljake, ali je uspjela remizirati s aktualnim viceprvakom svijeta, a mogla je i do pobjede, samo da im nije poništen onaj kontroverzni pogodak. S obzirom da će i jedni i drugi među 16 najboljih, nema razloga da ne gledamo otvorenu igru i golove.

Naš prijedlog je igra gol-gol uz barem tri ukupno, a za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 2.45 u kladionici Germania.

Engleska – Slovenija – Engleska će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.62 u Germania

Moramo priznati da su nas Englezi razočarali u prva dva meča na EURU. Možda je to i taktika izbornika Southgatea koji je najavio ostavku ukoliko Gordi Albion ne postane šampion Europe, ali realnije je da stvari ne funkcioniraju najbolje. Srbiju su pobijedili nekako, iako uz slabu igru, a protiv Danaca su spasili bod koji ih je odveo u nokaut fazu. Da bi potvrdili prvo mjesto morat će pobijediti Sloveniju. Slovenci su bili odlični u prve dvije utakmice, protiv Danske su izjednačili u finišu, ali su protiv Srbije ispustili pobjedu u posljednjoj sekundi nadoknade kada je Luka Jović pogodio nakon kornera. Da su obranili taj korner, već bi bili u drugoj fazi i zabilježili bi prvu pobjedu na Europskom prvenstvu u povijesti. Možda će i s dva boda dalje, ali realnije je da će im trebati barem još jedan. E sad, kako ga osvojiti protiv favorita grupe i selekcije koja je desetostruko vrednija na tržištu. Drugi problem za izbornika Matjaža Keka je to razočaranje nakon ispustene pobjede i teško je ostaviti to iza sebe i biti fokusiran na ovaj meč. Naš prijedlog je pobjeda Engleske uz barem dva gola jer moraju nekome napuniti mrežu.

Za Engleska će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.62 u kladionici Germania.

Al Ahly – Zamalek – Al Ahly će pobijediti na utakmici @ 1.75 u Germania

Dvije najbolje egipatske, ali i afričke ekipe, sudeći po osvojenim kupovima, susreću se u okviru 27. kola Premijer lige ove zemlje. Ipak, i jedni i drugi imaju dosta zaostalih utakmica zbog međunarodnih obaveza, i tablica ne prikazuje realno stanje stvari. Al Ahli je već stigao na drugo mjesto, ali Piramidsi imaju 20 bodova više. Međutim, Al Ahli ima 7 utakmica manje i, potencijalno, uz sve pobjede, bili bi lideri. Vodit će se velika borba između ova dva tima za titulu, a Al Ahli već može se pohvaliti jednim velikim trofejom, postali su prvaci Afrike, jer su u finalu Lige prvaka pobijedili tunišku Esperansu. Njihov suparnik u ovom meču je Zamalek, tim koji je osvojio drugo po kvaliteti afričko natjecanje, Kup konferencija, u čijem je finalu bio bolji od marokanskog Berkanea. Zamalek se nadao uključiti u bitku za vrh, ali su oni gubili dosta bodova u ovim zaostalim utakmicama i derbi čekaju tek na 10. mjestu, doduše s 5 utakmica manje od lidera Piramidsa. Zamalek je pobijedio Al Ahli nešto više od dva mjeseca u prvenstvu, ali je Al Ahli bio uspješniji u kupu ove godine. Favorit je domaćin u ovom meču i očekujemo sigurnu pobjedu.

Za Al Ahly će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva koeficijent 1.75.

SJK – VPS – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.55 u Germania

Derbi susret osmine finala finskog kupa igra se u Seinäjokiju. Domaći SJK dočekuje odlični VPS, tim koji je na diobi prvog mjesta sa aktualnim prvakom Helsinkijem i viceprvakom KuPS-om. Čak VPS ima utakmicu manje od Helsinkija i priliku da ih ostavi iza sebe. Sličan je i SJK, oni su peti u Veikkaus Ligi, sa samo tri boda manje od vodeće trojke. U prošlom kolu kupa SJK je imao težak zadatak protiv odličnog Ilvesa u Tampereu gdje je slavio s 4:2. Mnogo lakše je bilo timu iz Vase, VPS je pobijedio kao gost drugi tim Intera iz Turkua. U prvenstvu su se ova dva tima sastala prije više od dva mjeseca, u okviru drugog kola, a meč u Vasi završen je rezultatom 1:1. U kupu oba tima imaju najveće moguće ambicije, žele trofej, ali mjesta u četvrtfinalu ima samo za jednog. Što se tiče prijedloga teško je odrediti favorita, ali po gol na obje strane bi morao pasti.

Za oba tima će postići gol na utakmici kvota u kladionici Germania iznosi 1.55.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionica Germania iznosi 12.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*