Tiket dana (Ponedjeljak, 20.05.2024)

Odlična je ponuda ovog ponedjeljka i ovakva sigurno neće biti u naredna tri mjeseca. Igra se na raznim stranama i treba iskoristiti ovakve dane. Predložene kvote su bile važeće u vrijeme sastavljanja tiketa i mogu biti izmijenjene.

Salernitana – Verona – Verona će pobijediti na utakmici @ 1.70 u Germania

Nakon jučerašnjih utakmica Verona pred sobom ima jasnu situaciju. Pobjedom u Salernu tim iz grada ljubavi ostaje u Seriji A jer će u tom slučaju imati četiri boda više od prvog tima ispod crte, a to je Empoli. Da Empoli nije primio gol u Udinama u 12. minuti nadoknade iz penala, razlika bi bila samo dva boda, ali bi tada Udinese bio na četiri boda manje od Verone, pa je njima, u svakom slučaju, isto. Povoljna okolnost je i to što je Salernitana odavno ispala i nema veliki motiv u ovom meču. Domaćin je zadnji put pobijedio 30. prosinca prošle godine i to, nećete vjerovati, Veronu u gostima. Evo sjajne prilike za revanš unatoč tome što je Salernitana u prošlom kolu napravila senzaciju u Torinu i odigrala neriješeno s Juventusom. Dvojka se jednostavno mora odigrati jer Verona u zadnjem kolu dočekuje Inter, a prvak Italije nije za vađenje.

Za Verona će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva koeficijent koji iznosi 1.70.

Genk – Antwerpen – Genk će pobijediti na utakmici @ 1.75 u Germania

Obje ekipe igraju katastrofalno u završnici sezone, ali razlika je u tome što Genk može spasiti osvajanjem 4. mjesta i plasmanom u Europu. Prošlogodišnji prvak Antwerp platio je cijenu naporne sezone i nije bio spreman za igranje na tri fronta, posebno kada su izborili igranje u grupnoj fazi Lige prvaka. Završit će kao šesti, a jedino što su uspjeli je igranje u play-offu. Sada su u nizu od pet poraza i čini se da su već dugo na odmoru. Nakon poraza Cercle Bruggea, Genk je na dva boda minusa od ovog tima i, ako riješe u svoju korist dva preostala meča, igrat će u Europi. Naslov će, na veliko iznenađenje, pripasti Club Bruggeu, ako se ne dogodi neko veliko čudo, a “plavo-crni” su blistali kada je bilo najvažnije, u doigravanju. Genk je već pobijedio u Antwerpenu u play-offu, a pobijedit će i na svom terenu.

Za Genk će pobijediti na utakmici kvota je 1.75 u kladionici Germania.

Silkeborg – Brondby – Brondby će pobijediti na utakmici @ 1.65 u Germania

Brøndby još uvijek ima šansu da osvoji naslov prvaka unatoč teškom porazu od Kopenhagena na svom terenu prije dva kola. Uspjeli su se vratiti pobjedom nad Nordsjællandom, ekipom koja je bila neporažena u doigravanju, i sada su na dva boda zaostatka za prvoplasiranim Midtjyllandom. Ekipa iz Herninga, nakon Brøndbyjevog meča, igra u Farumu protiv Nordsjællanda i bit će na velikom iskušenju. To je dovoljan motiv Brøndbyju da slavi protiv Silkeborga, tima koji je osvojio Kup Danske i na taj način u potpunosti ispunio svoje ciljeve. Igrat će u Europi i osvojili su trofej. Njima je ovaj meč nevažan u rezultatskom smislu i očekujemo da će motiv ekipe iz predgrađa danske prijestolnice presuditi.

Predlažemo da Brondby će pobijediti na utakmici sa kvotu koji iznosi 1.65 u kladionici Germania.

Ham Kam – Bode/Glimt – Bodo Glimt će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.90 u Germania

Norveška elitna serija igra se po ubrzanom ritmu jer slijedi Europsko prvenstvo, na kojem reprezentacija ove zemlje neće igrati. Ipak, ima nogometaša drugih reprezentacija i kao i sve ostale elitne lige, morat će pauzirati. Opet je najviše, barem na početku, pokazao aktualni prvak Bodø/Glimt. Nalaze se na vrhu tablice sa 7 pobjeda i samo jednim remijem. Jedini koji im donekle prijeti u ovom trenutku je Brann, ali tim iz Bergena ima dva boda manje i utakmicu više odigranu. Bodø očekuju kvalifikacije za Ligu prvaka i oni će se truditi napraviti što veću razliku do trenutka kada će biti posvećeni Europi. U ovom kolu gostuju kod ekipe Ham-Kama koja je prije četiri dana deklasirala Sarpsborg u gostima i slavila sa čak 7:1. Sada su u euforiji, ali je kvaliteta na strani gostiju. Očekujemo pobjedu Bodøa, ali i dosta golova na ovom meču.

Za Bodo Glimt će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.95 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionica Germania iznosi 9.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*