Tiket dana (Srijeda, 15.05.2024)

Iznimno zanimljiv dan za kladioničare. Osim odgođenih utakmica u nekim ligama, igraju se i nekoliko finala kupova. Predložene kvote bile su valjane u trenutku sastavljanja prijedloga.

PAOK – Panathinaikos – PAOK to Win @ 1.72 u Germania

Solun se vratio u utrku za naslov s dvije pobjede u dva derbija, zaostajući za AEK-om samo jedan bod s dva kola preostala u grčkim doigravanjima. Nažalost, ne sve ovisi o njima, i ako AEK pobijedi preostale dvije utakmice, obranit će svoj naslov. PAOK-u bi mogao pomoći Olympiacos u ovom pretposljednjem kolu, jer sumnjamo da će AEK dopustiti propust u zadnjem kolu kod kuće protiv Lamije. Crno-bijelima ne preostaje ništa drugo nego pobjeđivati i nadati se. Neće biti lako protiv Panathinaikosa, koji se bori za treće mjesto s Olympiacosom, ali bi mogao završiti drugi ako pobijedi na Toumbi. S druge strane, za Panathinaikos vrhunac sezone je finalna utakmica kupa gdje su jasni favoriti protiv Arisa. Treba se sjetiti da su PAOK i Panathinaikos odigrali dvije sjajne utakmice u kupu, s tim da su Zeleni prošli nakon penala. U ligi je PAOK bio bolji, pobijedivši Panathinaikos dva puta i jednom igrajući neriješeno.

Još uvijek vjerujemo u crno-bijele, posebno nakon pobjeda nad AEK-om i Olympiacosom u prethodna dva kola, a kvote za PAOK će pobijediti na utakmici U Germanija su 1.65.

Brondby – Nordsjaelland – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.80 u Germania

Kakav završetak sezone u danskoj Superligi! Brondby je bio favorit za osvajanje naslova, ali nakon poraza od Midtjyllanda i FC Kopenhagena u zadnja dva kola, pali su na četvrto mjesto, s tri kola do kraja. Ono što ide u prilog Brondbyju je da nakon ove utakmice protiv Nordsjaellanda, tima s istim brojem bodova, više ne igraju protiv izravnih konkurenata, već protiv Aarhusa i Silkeborga, koji nemaju snažnu motivaciju. S tri pobjede još uvijek bi mogli završiti na vrhu, s obzirom da će ostali konkurenti igrati jedni protiv drugih. Preuranjeno je za prognoze, ali Nordsjaelland, koji je bio fantastičan u doigravanju s šest pobjeda i samo jednim neriješenim rezultatom u sedam utakmica, blago je favoriziran u ovoj gostujućoj utakmici. Značajno je da je jedini neriješeni rezultat Nordsjaellanda u doigravanju bio protiv Brondbyja kod kuće. S obzirom da su FC Kopenhagen i Midtjylland samo dva boda ispred Nordsjaellanda i Brondbyja, ovdje neriješeni rezultat ne odgovara nijednima. Očekujemo žestoku utakmicu s puno golova.

Kvota za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 na Germania je 1.80.

Rayo Vallecano – Granada – Rayo Vallecano će pobijediti na utakmici @ 1.65 u Germania

U La Ligi igra se vanredno kolo, ali je već mnogo toga odlučeno s tri kola do kraja sezone. Real Madrid je prvak, a Barcelona, Girona i Atletico pridružit će im se u Ligi prvaka, dok su Almeria i Granada ispale. Još jedan tim čeka potvrdu za ispadanje u Segundu, s Cadizom kao glavnim kandidatom. Rayo Vallecano još uvijek matematički nije osigurao ostanak; Pčelice su šest bodova ispred Cadiza i mogli bi riješiti tu dilemu pobjedom nad već ispaliom Granadom. Osigurali su ključan bod na Mestalli u prošlom kolu, ali zabrinjava njihova efikasnost u napadu, jer Rayo Vallecano nije zabio gol u zadnja tri susreta. S druge strane, Granada je već dugo drugoligaški tim, i ne vjerujemo da mogu puno učiniti protiv motiviranog domaćina u Vallecasu. U zadnja dva susreta, protiv Seville i Real Madrida, Granada je primila sedam golova a nije zabila nijedan.

Pobjeda Rayo Vallecana izgleda vjerojatna, možda čak i bez mnogo golova, a kvota za Rayo Vallecano će pobijediti na utakmici 1.65 na Germania.

Zurich – Servette – Servette će pobijediti na utakmici @ 2.40 u Germania

Pobjedom nad Winterthurom u gostima, Zurich je došao na poziciju koja vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu. Sada su peti, ali moraju biti oprezni u preostala tri kola jer ih Winterthur prati s samo dva boda manje. Young Boys su na rubu osvajanja još jednog prvenstvenog naslova, šestog u posljednjih sedam sezona, s tim da je samo Zurich prekinuo njihov niz prije dvije godine. Servette, prošlosezonski viceprvak, osigurao je mjesto u kvalifikacijama za Ligu prvaka i potom imao proljetnu kampanju u Europi. Tim iz Ženeve sada cilja na drugo mjesto koje trenutno drži Lugano s bodom prednosti. Servette je bio jak konkurent za prvo mjesto protiv ‘mladih momaka’, ali četiri uzastopna poraza početkom travnja izbacila su ih iz utrke. Sada ponovno dobivaju na zamahu i igrat će i u finalu kupa, gdje će se suočiti s Luganom, kao i u prvenstvu za drugo mjesto. S obzirom na to da ih u preostalim utakmicama čekaju susreti s Young Boysima i dva puta s Luganom, u ligi i kupu, igrači Servettea moraju pobijediti na Letzigrundu u Zurichu.

Kvota za Servette će pobijediti na utakmici na Germania iznosi 2.40.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionica Germania iznosi 11.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*