Tiket dana (Utorak, 30.04.2024)

S obzirom na slabu ponudu koja nas danas čeka, to samo postavlja pozornicu za nadolazeće ljetne dane. Glavni događaj je prva utakmica polufinala Lige prvaka između Bayerna i Real Madrida u Münchenu. Tečajevi i limiti su bili važeći u trenutku pisanja teksta.

Bayern – Real Madrid – Real Madrid će postići gol u prvom poluvremenu @ 1.95 u Germania

Nije iznenađenje što su Bayern i Real u polufinalu Lige prvaka. To se uvijek očekuje od ovih timova, ali ove sezone Bayern ne izgleda kao sami sebe u Bundesligi, dok je Real morao eliminirati aktualne europske prvake, Manchester City. Sada je sve zaboravljeno, a ulog je ogroman, najviši mogući, mjesto u finalu elitnog natjecanja. Bayern nije bio u finalu od te “korona godine” kada su u finalu u Lisabonu pobijedili Paris Saint-Germain, dok je Real slavio u finalu protiv Liverpoola prije dvije godine. Oba tima su eliminirala engleske predstavnike u četvrtfinalu, i to su bila dva najbolja tima s otoka u tom trenutku. Bayern je eliminirao Arsenal, nakon neriješenog rezultata u Londonu, Bayern je pobijedio 1-0 u Münchenu, dok je Real, nakon fantastične utakmice i neriješenog rezultata u Madridu, preživio borbu na Etihadu i napredovao nakon penala. Što se tiče trenutne forme, španjolski tim ima prednost. Real je vrlo blizu ponovnom osvajanju naslova La Lige, dok je Bayern izgubio Salatare u Bundesligi nakon 11 uzastopnih sezona kao najbolji. Ovo je jedina šansa za Bayern da spasi sezonu; eliminirani su iz DFB Cupa od trećeligaškog tima, a drugo mjesto definitivno nije u skladu s Bayernovim standardima. Real je pobijedio u San Sebastianu u petak, a Bayern je slavio protiv Eintrachta na svojoj Allianz Areni. Čini nam se da je Real bliži uspjehu, i mislimo da će imati što reći čak i u Münchenu.

Naš prijedlog je da gost postigne gol u prvom poluvremenu, a za okladu Real Madrid će postići gol u prvom poluvremenu, kvota je 1.95 u kladionici Germania.

Coventry – Ipswich – Ipswich će postići najmanje 3 gola na utakmici @ 2.85 u Germania

Jednostavno je nevjerojatno da je Ipswich još uvijek u utrci za izravni ulazak u Premier ligu, a te su šanse čak i veće nego prije njihovog niza od četiri utakmice bez pobjede. Nakon poraza u Norwichu, Tractor Boys su odigrali tri neriješene utakmice zaredom, s Watfordom i Middlesbroughom kod kuće te Hullom u gostima. Preostale su im još dvije utakmice, s istim brojem bodova kao i drugoplasirani Leeds, koji ima još jednu utakmicu za odigrati. Dakle, Ipswichu je potrebno 4 boda iz ove dvije utakmice, a nakon odgođene utakmice u Coventryju, dočekuju Huddersfield, koji nema šanse ostati u ligi jer zaostaje tri boda za Plymouthom i ima puno lošiju gol razliku. S tog stajališta, Ipswichu je potreban samo remi protiv Coventryja, jer ako završe s istim brojem bodova kao Leeds, yorkshirska momčad bi imala prednost zbog sedam golova bolje gol razlike. Coventry nema šanse za ulazak u doigravanje; zaostaju 8 bodova za šestoplasiranim West Bromom. Coventry je sve karte bacio na FA Cup, i bili su blizu ulaska u finale tog natjecanja. Odlično su igrali protiv slavnog Manchester Uniteda, ali su izgubili na penale. Ipswich je prošle sezone igrao u League 1, a sljedećeg ljeta bi mogli biti u Premier ligi. Sada Ipswich ne bi smio kockati s tako velikim ulogom, i očekujemo da će obaviti posao u Coventryju.

Naš prijedlog je da gost postigne golove u oba poluvremena, a za ukupno Ipswich će postići najmanje 3 gola na utakmici, koeficijent u kladionici Germania je 2.85.

Ferreira – AVS – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.71 u Germania

U odgođenoj utakmici portugalske Segunde, Paços Ferreira i AVS će se suočiti. Gosti su prošle sezone bili u trećoj diviziji i veći dio sezone prava su senzacija. Dugo su bili lideri, ali sada su na trećem mjestu i gledaju za Nacionalom i Santa Clarom. Razlog su njihove loše izvedbe u posljednjih mjesec i pol; u pet utakmica uspjeli su ostvariti samo jednu pobjedu i tri puta izgubili. Sada je njihovo treće mjesto ugroženo jer ih Maritimo prati sa samo dva boda manje. Iz Segunde u Primeiru, prve dvije momčadi idu direktno, dok treća ide u doigravanje. Čini nam se da AVS nije posebno zainteresiran za novi skok i prelazak na elitnu razinu. Vila das Aves je grad blizu Guimarãesa, i dvoboji s tim timom vjerojatno bi bili prava poslastica, ali je veliko pitanje hoće li se dogoditi. U posljednjem kolu, AVS je kod kuće poražen od druge ekipe Porta, a zatim su ih igrači Nacionala prestigli na tablici. Pobjedom kod Paços Ferreire izjednačili bi se s Nacionalom po bodovima s tri kola do kraja. Domaćin ove utakmice je na 6. poziciji i nema pritisak prije ove utakmice. Međutim, u dobroj su formi, nisu izgubili u devet kola, i neće biti lako za AVS. Ne očekujemo festival golova, i naš prijedlog je manje od 2 gola.

Kvota za zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 je 1.71 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionica Germania iznosi 9.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*