Tiket dana (Ponedjeljak, 29.04.2024)

Kraj sezone se približava i klubovi pokušavaju iskoristiti posljednje utakmice kako bi ostvarili svoje ciljeve. Današnja ponuda je prilično solidna s obzirom na to da je ponedjeljak. Kvota je bila valjana u trenutku pisanja prijedloga.

Silkeborg – Midtjylland – Midtjylland će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.15 u Germania

Situacija u doigravanju danske Super lige je takva da dvije ekipe nemaju natjecateljske motive, barem kada je borba za naslov u pitanju. To su Orhus i Silkeborg, i posebno je zanimljivo što će se te dvije ekipe susresti u finalu nacionalnog kupa, čineći tu utakmicu sezonskom igrom za obje. Stoga će Silkeborg završiti poslove do sukoba s Orhusom, pa ne vjerujemo u posebno jak otpor Midtjyllandu, momčadi koja se nada naslovu prvaka. Midtjylland je u prošlom kolu napravio veliki korak unazad u utrci za trofej. Porazili su ih njihovi najveći konkurenti, Brondby, i sada ne sve ovisi o njima. Čekajući mogući kiks lidera, moraju pobijediti svoje rivale i biti strpljivi. Nakon ove utakmice ostalo je još pet kola, a Brondby dolazi u Herning u sljedećem. Bit će to utakmica istine za Midtjylland, ali, ponavljamo, moraju pobijediti Silkeborg najbolje što mogu. Domaćin, vjerovali ili ne, nije imao pobjedu u ligi od 20. listopada i malo je vjerojatno da će sada prekinuti taj niz poraza.

Uz odabir gostujuće ekipe za pobjedu, dodajemo dva gola gostiju i za Midtjylland će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 2.15 u Germaniji.

Preston – Leicester – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.70 u Germania

Lisice su službeno već nekoliko dana natrag u Premier ligi. Moramo priznati da je njihov ispadanje bilo veliko iznenađenje, i Leicester je zaista nedostajao u najvišem rangu ove sezone. Napokon, ovo je momčad koja je bila prvak prije deset godina, jedinstveno prekinuvši dominaciju “velikih” klubova. Tada su Lisice bile najljepša nogometna priča, ali igra je okrutna i brzo su strmoglavile iz tih visina u drugu ligu. Nakon odličnog prvog dijela sezone, Leicester je počeo posrtati prema kraju, ali loši rezultati njihovih najbližih konkurenata—Leedsa, Southamptona i Ipswicha—pomogli su im puno. Pobjedom nad Southamptonom u odgođenoj utakmici i porazom Leedsa od Middlesbrougha, službeno su bili u Premier ligi do petka navečer. Utakmica u Prestonu može se igrati za njihovu dušu, a isto vrijedi i za domaćina koji više nema nikakve šanse za plasman u doigravanje. Stoga predlažemo klađenje na golove, i trebalo bi ih biti barem tri ukupno.

Za Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota je 1.70 u Germaniji.

Dunkerque – Auxerre – Auxerre će pobijediti na utakmici @ 1.90 u Germania

Kako se kraj sezone približava u francuskoj Ligue 2, situacija na vrhu postaje sve složenija. U jednom trenutku činilo se da je Auxerre siguran za promociju u elitu, a Angers vjerojatno drugi tim. Sada se situacija promijenila, Auxerre je i dalje na vrhu, ali im je najbliži pratitelj Saint-Etienne. Zeleni su pretekli Angers nizom pobjeda nakon subotnjih utakmica i sada zaostaju samo jedan bod za Auxerreom, dok Angers zaostaje dva boda za njima. Međutim, Auxerre ima utakmicu manje, a ova gostujuća utakmica u Dunkirku, gradu na Engleskom kanalu poznatom po čuvenoj bitci u Drugom svjetskom ratu. Ovaj tim se vratio u Ligue 2 prošlog proljeća, ali još uvijek nije siguran da će ostati u drugoj ligi i sljedeće sezone. Imaju četiri boda više od zone ispadanja i utakmicu manje, pa bi pobjeda nad vodećim timom dala ogromnu prednost od sedam bodova s samo tri kola do kraja. Po našem mišljenju, Auxerre je bolji tim, a neuspjeh u Dunkirku mogao bi biti skup, pa će učiniti sve da to izbjegnu. Iako im raspored do kraja nije previše zahtjevan, vjerujemo da Auxerre neće riskirati i donijet će tri boda sa obala Kanala.

Za Auxerre će pobijediti na utakmici, kvota je 1.90 u Germaniji.

Ferrol – Mirandes – Ferrol će pobijediti na utakmici @ 1.95 u Germania

Domaćin ima izvrsnu priliku da se potpuno uključi u borbu za jedno od prva dva mjesta koja vode u španjolsku elitnu ligu pobjedom nad Mirandesom. Cijelu sezonu momčad Ferrola igra iznad očekivanja, pa nije iznenađenje što su već sakupili 54 boda, što je 7 manje od drugoplasiranog Elchea prije ovog kola. Možda izravna promocija u La Ligu nije realan scenarij, ali igranje u playoffima vrlo je vjerojatno. Trijumf u ovoj utakmici već bi ih premjestio na šesto mjesto, posljednje u zoni playoffa, a do kraja sezone, osim utakmice protiv Leganesa, nemaju duele s ekipama s vrha tablice. Mirandes također ima svoje računice. Ovaj tim se bori za opstanak i iako trenutno nije u zoni ispadanja, lako bi se mogao uskoro naći u njoj. Sada lakše dišu nakon što su u posljednjem kolu pobijedili Burgos kod kuće i prekinuli niz od pet uzastopnih utakmica bez pobjede. Prošle jeseni, Ferrol je slavio kao gost kod Mirandesa, i vjerujemo da će isto učiniti i pred svojim navijačima.

Za Ferrol će pobijediti na utakmici, kvota je 1.95 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionica Germania iznosi 13.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*