Tiket dana (Četvrtak, 25.04.2024)

Izbor je danas puno slabiji, ali to je tako četvrtkom kada nema europskih kupova. Ipak, ima dovoljno materijala za sastavljanje listića. Kvote koje smo predložili bile su važeće u trenutku pisanja teksta.

Antwerpen – St. Gilloise – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.85 u Germania

Antwerp neće braniti svoj naslov prvaka u Jupiler ligi, ali to ne znači da nemaju za što igrati na kraju sezone. U Belgiji se ponovno vodi žestoka borba za naslov prvaka, a sada su u igri četiri momčadi, uključujući Anderlecht, Genk i Club Brugge, kao i momčad Royal Union, koja, čini se, bit će najveći gubitnik treću sezonu zaredom. Momčad iz briselskog kvarta Saint-Gilles bila je uvjerljivo prva tijekom redovnog dijela sezone, ali kada su bodovi podijeljeni, ta prednost je odmah smanjena. Na sve se nadovezala i njihova loša forma, i Royal Union je izgubio sve četiri dosadašnje utakmice u doigravanju. Za navijače ovog kluba sve je to već viđeno u prethodne dvije sezone kada su prvo Club Brugge, a zatim i Antwerp, oteli titulu od njih. Momčad iz Antwerpena loše je započela doigravanje, ali je pobijedila Cercle Brugge u gostima u posljednjem kolu. Tom pobjedom izjednačili su se s Cercle Brugge po broju bodova i zaprijetili Genku, koji je četvrti, pozicija koja vodi u Europu. Sveukupno, obje momčadi su vrlo loše u doigravanju i ne očekujemo spektakularan dvoboj između njih.

Naš prijedlog je mali broj golova, a za ukupno zbroj golova na utakmici će biti najviše 2, kvota je 1.85 u Germaniji.

Go Ahead – Feyenoord – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.95 u Germania

Natjecanje u nizozemskoj Eredivisiji se približava kraju, ostalo je još samo četiri kola za igranje, a mi smo također okrunili pobjednika kupa. U finalu, što je značilo da prošlog vikenda nije bilo nogometa najviše klase, Feyenoord je pobijedio NEC Nijmegen, čime je ova sezona postala uspješna. Osim trofeja nizozemskog Kupa, momčad iz Rotterdama završit će kao drugoplasirani iza dominantnog PSV-a. Ostaje za vidjeti koliko će motivirani Rotterdameri biti za borbu u Deventeru gdje se suočavaju s izvrsnim Eaglesima. Go Ahead Eagles je trenutno na 8. mjestu i gotovo sigurno će igrati u doigravanjima za mjesto u Konferencijskoj ligi. Konkurencija će tamo biti žestoka, potencijalno uključujući i slavni Ajax i finalista kupa NEC. Bodovi su važniji za domaću momčad, koja još nije osigurala mjesto u doigravanjima, ali Feyenoord mora biti svjestan svog ugleda. U prvom dijelu sezone, Feyenoord je pobijedio 3:1 na De Kuipu i također je pobijedio u posljednjih šest susreta protiv momčadi iz Deventera. Očekujemo borbu za pobjedu s obje strane, stoga predlažemo okladu na golove.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota je 1.85 u Germaniji.

Halmstad – Hammarby – Hammarby će pobijediti na utakmici @ 2.00 u Germania

Nova sezona u Švedskoj tek je počela, a aktualni prvak, Malmo, već je poslao poruku svojim suparnicima. Nakon četiri kola, Malmo ima maksimalan broj bodova s gol razlikom 12:1. Dogodilo se u prethodnim sezonama da ovaj tim krene snažno, ali na kraju ne završi prvi. Prošle godine bili su prvaci samo zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na Elfsborg. Što se tiče Halmstada i Hammarbyja, ova dva tima su započela s miješanim rezultatima. Oba imaju po dvije pobjede i dva poraza iz prvih četiri utakmice, pri čemu je Hammarby bolje plasiran zbog mnogo bolje gol razlike. Halmstad je postigao samo dva gola, oba puta pobjeđujući s najmanjom mogućom razlikom, dok je izgubio 3:0 od Siriusa i 2:0 od Brommapojkarne. Hammarby je imao teže protivnike, pobijedivši Kalmar i Elfsborg kod kuće, ali izgubivši u gostima od Malmoa i Hackena. Po kvaliteti svojih protivnika, očito je da je Hammarby kvalitetniji od Halmstada, stoga za ovu utakmicu preporučujemo okladu na pobjedu gostiju.

Za Hammarby će pobijediti na utakmici, kvota u Germaniji je 2.00.

Fredericia – Aalborg – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.47 at betBonanza

Iako je ostalo još 6 kola u doigravanjima druge danske lige, čini se da je glavno pitanje već riješeno. Prve dvije momčadi će se popeti u elitu, i osim ako se ne dogodi nešto izvanredno do kraja sezone, to će biti SonderjyskE i Aalborg. Za Aalborg se to i očekivalo, s obzirom da su bivši prvaci ove zemlje koji su neočekivano ispali u niži rang prošle sezone. Stvari nisu išle glatko za Aalborg; u lošoj su formi i bez pobjede u zadnja tri susreta, ali i dalje drže prednost od 15 bodova nad trećeplasiranom Fredericijom. Potencijalna pobjeda u njihovom međusobnom susretu mogla bi smanjiti tu razliku na 12 bodova, ali to je i dalje previše za preostalih 5 kola. Sezona je bila duga, i možda je umor razlog lošeg niza Aalborga u travnju, kada su izgubili od Hobroa i igrali neriješeno s Vendsysselom i Koldingom. Tijekom redovnog dijela sezone, Aalborg je pobijedio Fredericiju u oba ligaška susreta, ali su igrači Fredericije bili uspješniji u Danskom kupu, dosegnuvši polufinale tog natjecanja.

Ovdje očekujemo da će barem jedan gol pasti s obje strane, a za opciju da oba tima će postići gol na utakmici, kvota u Germaniji je 1.47.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionica Germania iznosi 10.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*