Tiket dana (Utorak, 23.04.2024)

Sezona polako ulazi u završnu fazu, u nekim ligama već je mnogo poznato, ali svakako ima stvari koje još treba riješiti. Tečajevi s današnje ulaznice bili su valjani u trenutku kad je napravljena.

Leicester – Southampton – Leicester će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol @ 1.95 u Germania

Lisice su napokon pobijedile u subotu, nakon dva uzastopna poraza u ligi, čime su napravili ključan korak prema povratku u Premier ligu. Imaju još tri utakmice za odigrati, nadoknadnu utakmicu sa Southamptonom, te gostovanja kod Prestona i Blackburna na stadionu King Power u posljednja dva kola. Potrebne su im dvije pobjede za siguran plasman, ali možda čak ni to neće biti potrebno. Naravno, u Leicesteru žele ostati na prvom mjestu, gdje su proveli veći dio sezone, što priliči bivšem prvaku Engleske. Southampton je izgubio u subotu u Cardiffu i time vjerojatno zatvorio vrata direktnog plasmana u elitu. Postoji matematička šansa koja ih vodi do drugog mjesta, ali je tesno povezana s rezultatima njihovih konkurenata, Ipswicha i Leedsa, a ne samo njihovim vlastitim. Nakon posjeta Leicesteru, moraju se suočiti sa Stokeom na svom stadionu St Mary’s, nakon čega slijedi posjeta Leedsu. U Southamptonu se nadaju da bi ova utakmica na Elland Roadu mogla biti direktna borba za drugo mjesto na kraju sezone. Što se tiče ovog dvoboja, Leicester je u boljem momentumu i vjerujemo da neće izgubiti pred svojim navijačima. Southampton mora napadati i vjerujemo da mogu postići gol.

Za Leicester će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol kvota je 1.95 u Germanija.

Auxerre – Laval – Auxerre će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.83 u Germania

Postupno, Auxerre je dovelo u pitanje svoj ulazak u Ligu 1. U jednom trenutku, činilo se da ekipa iz Burgundije neće imati problema jer su im konkurenti bili daleko iza po bodovima. Sada, nakon dva uzastopna poraza, Auxerre ima samo tri boda prednosti ispred Angersa i četiri prednosti ispred Saint-Etienna, pri čemu samo prve dvije momčadi izravno ulaze u elitu. Još uvijek ima 5 kola do kraja sezone, i ima dovoljno vremena za promjene na vrhu, a na igračima Auxerrea je da to spriječe. Momčad Laval dugo je bila na samom vrhu tablice, kao najbliži pratitelji Auxerrea, ali su potpuno izgubili formu u drugom dijelu sezone. U posljednjih pet kola, ova je momčad osvojila samo jedan bod i na taj način neće samo propustiti jedno od prvih dva mjesta već će vjerojatno propustiti i doigravanje. U prvom dijelu sezone, Auxerre je pobijedio u Lavalu rezultatom 3:1, i sada se čini da će se utakmica u Burgundiji završiti na isti način. Laval je izgubio posljednje dvije utakmice sa po 3:0, kao da se nisu ni pojavili na terenu, pa ne vjerujemo da imaju čemu nadati se u Auxerreu. Naš prijedlog je domaća pobjeda s barem dva postignuta gola domaćina.

Za Auxerre će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.83 u Germaniji.

Standard – Mechelen – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.87 u Germania

Ako ništa drugo, u ovoj playoff grupi u Belgiji gdje se klubovi bore za mjesto u Konferencijskoj ligi, utakmice su zanimljive i obiluju mnogo golova. Čini se da klubovi nisu previše zabrinuti za kvalifikaciju za Europu, pogotovo jer je put do Konferencijske lige prilično trnovit, i zbog već ostvarenih ili neostvarenih ciljeva, mogu igrati bez velikog pritiska. To je bilo očito u posljednje dvije utakmice Standard Liègea, svakako najbolje ocijenjenog tima među ovih šest. Odigrali su 3:3 u gostima protiv Sint-Truidena i Westerloa, što je izazvalo oduševljenje navijača prisutnih na tim stadionima. Mechelen, čije su posljednje četiri utakmice vidjele ukupno 19 golova, dolazi u Liège. Nakon četiri kola u playoffu, Mechelen je na drugom mjestu s četiri boda manje od Genta, vodećeg u ovoj grupi. Valja napomenuti da samo pobjednik grupe ide na dodatni playoff za mjesto u Konferencijskoj ligi, pa su šanse Standarda prilično male jer još nisu pobijedili u playoffu i zaostaju 13 bodova za Gentom. Gostima su potrebni bodovi više, ali u Jupiler ligi, to ne znači nužno puno, i ponovno očekujemo utakmicu s mnogo golova na obje strane.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.87 kod Germanije.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionica Germania iznosi 6.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*