Tiket dana (Srijeda, 17.04.2024)

Tonight ćemo saznati parove polufinala Lige prvaka. Odigravaju se dva preostala revanša četvrtfinala elitnog natjecanja. Ima još nekih zanimljivih događaja, ali općenito, ponuda je prilično slaba. Kvote s tiketa vrijedile su u trenutku njegova sastavljanja.

Bayern – Arsenal – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.80 u Germania

Za Bayern, Liga prvaka ostaje jedina prilika da spasi što je do sada bila katastrofalna sezona. Izgubili su naslov u Njemačkoj nakon 11 godina, a iz domaćeg kupa ih je eliminirao trećeligaš. Do sada su dobro nastupali u elitnom natjecanju, uvjerljivo su stigli do četvrtfinala sa svim pobjedama i uskim porazom od Lacija u osmini finala u Rimu. U prvom dijelu četvrtfinala imali su vodstvo od 2-1, ali čak ni konačni rezultat od 2-2 nije loš rezultat prije drugog susreta. Međutim, Bayern više nije ono što je nekad bio; njihovo samopouzdanje je na vrlo niskoj razini, i ne znamo što bi se moglo dogoditi na Allianz Areni ako Arsenal preuzme vodstvo. Tobdžije također nisu u posebno dobrom trenutku; poraženi su kod kuće od Aston Ville u nedjelju, upravo kad su mogli preuzeti vodstvo na tablici Premier lige nakon poraza Liverpoola od Crystal Palacea. Na ovaj način, City je otišao na vrh, i sumnjamo da će se spustiti prije kraja sezone. Zato je ovaj meč ključan za Artetin tim; plasman u polufinale bio bi značajan uspjeh, posebno nakon nekoliko godina bez sudjelovanja u Ligi prvaka. S obzirom da nitko nema prednost, obje momčadi moraju pobijediti kako bi stigle do polufinala.

Još jednom, golovi su najrealniji ishod, a kvote za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 su 1.80 u Germania.

Olimpija – Maribor – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.80 u Germania

Prvenstvo u Sloveniji je odlučeno; pet kola prije kraja, Celje ima 12 bodova prednosti nad trenutnim prvakom Olimpijom, a Zmajevi imaju odgođenu utakmicu protiv Maribora. Čak i ako smanje razliku na 9 bodova, sumnjamo da mogu ugroziti Celje do kraja sezone. Olimpija će stoga pokušati odbiti napad Maribora i barem završiti kao drugoplasirani. Šanse su im dobre; imaju 7 bodova više, i ako izbjegnu poraz u izravnom susretu, bit će blizu te drugoplasirane pozicije. To je mala utjeha za sezonu bez trofeja; sjetimo se da su i Olimpija i Maribor ispali iz domaćeg kupa u šesnaestini finala, što se nije dogodilo od osamostaljenja Slovenije. Ljubljana je barem igrala u grupnoj fazi Konferencijske lige, s varirajućim uspjehom, ali su barem zaradili neke bodove za klupski koeficijent. Teški dani su došli za Purpurne, jer Maribor ne može osvojiti naslov, ali također teško postiže nešto značajno u Europi. Sjećamo se da je ovaj klub čak igrao u Ligi prvaka jednom. Ovo je treći susret ove sezone između dva najpoznatija kluba u Sloveniji; Olimpija je dobila prvu 2-1, a Maribor je drugu dobio na svom Ljudskom vrtu 3-1.

Očekujemo ponovno golove na stadionu Stožice, a kvote za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 su 1.80 u Germania.

Omonia – Aris Limmasol – Omonia će pobijediti na utakmici ili će utakmica završiti neriješeno @ 1.38 u Germania

Momčad iz Nikozije već je uspostavila nedostižnu prednost u prvoj utakmici u Limassolu i na rubu je dosezanja finala Kupa Cipra. Omonia je osigurala uvjerljivu pobjedu od 3-0 u prvoj utakmici, a sada je na njima da ili sačuvaju tu značajnu prednost ili je po mogućnosti prošire. Omonia trenutno zauzima treće mjesto u ligi, četiri boda iza vodećeg APOEL-a. Natječu se za dvostruku krunu, ali čini se da im je puno lakše osvojiti kup nego prvenstveni naslov. Ako dođu do finala, što izgleda vjerojatno, suočit će se s pobjednikom sudara između Pafosa i Apollona, a oni su bolji od obje momčadi. Aris se neće lako pomiriti s ispadanjem, iako su njihove šanse za postizanje više u Nikoziji male. Trenutno su na četvrtom mjestu u ligi, ali su u lošem nizu rezultata, što ih je skupo koštalo u posljednjem mjesecu. U posljednje četiri ligaške utakmice uspjeli su osigurati samo jedan bod, i od glavnog konkurenta APOEL-u, borili su se čak i za kvalifikaciju u Europu. Što se tiče uzvratne utakmice, ne očekujemo da će Omonia uložiti previše truda, ali neće dopustiti ni svojim protivnicima da ožive nadu.

Naš prijedlog je kladiti se da domaći tim neće izgubiti, a kvote za Omonia će pobijediti na utakmici ili će utakmica završiti neriješeno u Germania su 1.38.

Molde – Odd Grenland – 1&ov 2.5 @ 1.70 u Germania

Utakmica između Moldea i Odda trebala se odigrati u 17. kolu norveške najviše lige, ali je zbog obveza Moldea u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu premještena u rane faze prvenstva. U Norveškoj su do sada odigrana samo tri kola, a Molde trenutno dijeli vrh s aktualnim prvacima, Bodø/Glimtom, s perfektnim učinkom. Očito je da će ove dvije momčadi ponovno biti ozbiljni kandidati za naslov ove sezone, a hoće li im se netko drugi pridružiti, vidjet će se tijekom prvenstva. U prva tri kola, Molde je pobijedio Stromsgodset, Ham Kam i Kristiansund, postigavši ukupno devet golova, a da pritom nisu primili nijedan. Očuvali su i čistu mrežu u prvom kolu kupa protiv nižerazrednog Eide Omegna, kojeg su pobijedili s 5-0. Odd je prošlu sezonu završio na 10. mjestu i sigurno nisu bili zadovoljni svojim konačnim položajem unatoč nekim dobrim razdobljima. Imali su mješoviti početak nove sezone, izgubili su prvu utakmicu kod kuće protiv Havesunda, zatim su pobijedili Sarpsborg u gostima, i na kraju, prošli vikend su odigrali neriješeno sa Sandefjordom kod kuće. Prošle sezone izgubili su 4-1 u Moldeu, ali su uspjeli pobijediti drugoplasiranu momčad na svom terenu. Trenutno, Molde ima prednost; odlično su započeli i očekujemo još jednu njihovu pobjedu. Moglo bi biti barem tri gola ukupno.

Kvote za Molde će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 su 1.72 u Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionica Germania iznosi 7.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*