Tiket dana (Subota, 13.04.2024)

Pred nama je gotovo maksimalna ponuda danas, i bit će tako još nekoliko vikenda unaprijed. Predložene kvote bile su aktualne u trenutku sastavljanja listića.

Brentford – Sheffield United – Brentford će pobijediti na utakmici @ 1.45 u Germania

The Bees nisu pobijedili punih osam kola u Premier ligi. Međutim, napredak je primjetan jer su remizirali u posljednja tri kola protiv Manchester Uniteda, Brightona i Aston Ville, momčadi koje su daleko ispred njih na tablici. U posljednjem kolu, odigrali su 3:3 remi na Villa Parku u Birminghamu, i bili su blizu osvajanja svih bodova jer su u drugom dijelu utakmice iz okreta preokrenuli dva gola zaostatka u vodstvo. Duga serija bez pobjede dovela je Brentford u zonu opasnosti. Momčad iz Londona sada je samo 4 boda ispred prve momčadi u zoni ispadanja, koja je Luton. Raspored sada ide u njihovu korist jer ugostuju Sheffield United, momčad koja će sljedeće sezone igrati u Championshipu. Unatoč tome što nemaju šanse za opstanak, Bladesi su se svakoj utakmici posljednja četiri kola borili do kraja. Tri puta su remizirali, uključujući prošlotjedni remi s Chelseajem. Brentford nema izbora osim pobijediti, čak i najmanjom prednošću.

Brentford će pobijediti na utakmici u Germaniji ima kvotu 1,45.

Stuttgart – E. Frankfurt – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.63 u Germania

S izvrsnim izvedbama u drugom dijelu sezone, nogometaši Stuttgarta približili su se kvalifikacijama za Ligu prvaka. Malo tko je to mogao predvidjeti, pogotovo nakon što su prošlog proljeća igrali u doigravanju za ispadanje. U posljednjih 10 utakmica, Stuttgart je osvojio osam puta i samo dva puta remizirao. Sada su izjednačeni s Bayernom na drugom mjestu, obje momčadi imaju 60 bodova, ali nemaju šanse ugroziti vodećeg Leverkusena, koji ima 17 bodova više. U posljednjem kolu, Švabe su pobijedile izravnog konkurenta Borussiju iz Dortmunda, i sada imaju 7 bodova više od Dortmunda i Leipziga. Ostalo je još 6 kola, i ne mogu si priuštiti opuštanje znajući tko im puše za vratom. Eintracht Frankfurt, momčad koju ne želite kao gosta, dolazi u Mercedes-Benz Arenu. Orao igra izvrsno u gostima i također se bori za zadržavanje mjesta koje vodi u Europu.

Bit će to zanimljiva utakmica, pravi spektakl u Stuttgartu, i naša preporuka je klađenje na oba tima će postići gol na utakmici uz kvotu od 1,63 u Germaniji.

Ajaccio – St. Etienne – St.Etienne će pobijediti na utakmici @ 2.10 u Germania

Saint-Etienne je odlučio zamijeniti svoj status u drugoj ligi mjestom među elitom i, iskreno, tamo im je i mjesto. Unatoč nešto nesigurnom početku sezone, kada se činilo da će igrati u Ligue 2 već treću godinu zaredom, igrači Saint-Etiennea su nizali pobjede i sada su izjednačeni za drugo mjesto s Angersom. Obje su momčadi skupile 54 boda, dok vodeći, Auxerre, ima sedam bodova više. Prve dvije momčadi bit će promovirane, i važno je za Saint-Etienne da zadrži Angers iza sebe. U posljednjih osam kola, pobijedili su sedam puta i jednom remizirali. Kako bi dodali veličanstvenost, u tih osam utakmica, samo su jednom vadili loptu iz svoje mreže, primivši samo jedan gol u gotovo 750 minuta. Oni su glavni favoriti u svojoj gostujućoj utakmici protiv Ajaccia, člana Ligue 1 prošle sezone. Domaćin je u lošem nizu rezultata, s nizom od sedam utakmica bez pobjede i samo dva osvojena boda. Mnogo su bliži borbi za ispadanje nego vrhu tablice, i prije ovog kola, imali su samo četiri boda više od prve momčadi ispod crte.

St.Etienne će pobijediti na utakmici čini se vjerojatnom, a u Germaniji, kvote za ovaj ishod su 2.10.

Grasshoppers – Lugano – Lugano će pobijediti na utakmici @ 2.10 u Germania

Sa samo dva kola preostala prije kraja redovnog dijela sezone u švicarskoj Super ligi, ekipa Lugana visoko je na trećem mjestu, samo bod iza Servettea i šest bodova iza lidera Young Boysa. Nakon 33 kola, slijede doigravanja, a ovo je prilika za ovu ekipu da eventualno napreduje, ali sigurno da zadrži svoju poziciju koja vodi u europska natjecanja. Lugano je imao niz od šest uzastopnih pobjeda u ligi prekinut prošlog tjedna u Winterthuru, gdje su remizirali 2:2, ali i domaća momčad je u zoni doigravanja, pa se to ne može nazvati kiksom. Osim izvrsnih nastupa u Super ligi, Lugano je također vrlo uspješan u Švicarskom kupu. Dosegli su polufinale gdje će se susresti s liderom Challenge lige, Sionom, s utakmicom zakazanom za kraj mjeseca. S druge strane, momčad Grasshoppersa iz Züricha ne može biti zadovoljna svojim nastupom. Grasshoppersi su predzadnji na tablici i imaju niz od sedam utakmica bez pobjede. Srećom za njih, samo jedna momčad ispadne iz lige, a Lausanne Ouchy je trenutno posljednji, sedam bodova iza Grasshoppersa. Ove sezone, Grasshoppersi su bili uspješniji od Lugana, barem nakon prva dva susreta između ove dvije momčadi. U prvom sudaru na Letzigrundu, momčad iz Züricha pobijedila je 2:1, dok nije bilo golova u Luganu. Vrijeme je za trijumf Lugana, posebno s obzirom na to da Grasshoppersi imaju tri uzastopna poraza.

Lugano će pobijediti na utakmici u Germaniji nudi kvote od 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionica Germania iznosi 10.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*