Tiket dana (Četvrtak, 21.03.2024)

Čekali smo početak doigravanja za Europsko prvenstvo. Uskoro ćemo saznati sve sudionike Eura, a igre će se igrati i na ostalim kontinentima u kvalifikacijama za nadolazeće Svjetsko prvenstvo. Tečajevi su bili valjani u trenutku sastavljanja tiketa.

Georgia – Luxembourg – Gruzija će pobijediti na utakmici @ 1.80 u Germania

Samo dvije pobjede dijele Gruziju ili Luksemburg od njihove prve kvalifikacije za veliko natjecanje. Igraju u doigravanju za Euro u Njemačkoj zahvaljujući dobrim rezultatima u Ligi nacija. U tom natjecanju, Gruzija je trijumfirala u skupini s Bugarskom, Sjevernom Makedonijom i Gibraltarom u Diviziji C, dok je Luksemburg bio drugi iza Turske, ali je Turska osigurala svoje kvalifikacije kroz kvalifikacije, pa je bilo dovoljno da Luksemburg ostavi iza sebe Farske Otoke i Litvu. U kvalifikacijama, Luksemburg je dobro nastupio, završivši treći iza Portugala i Slovačke, te ispred timova poput Islanda i Bosne i Hercegovine, koji će također igrati u doigravanju. Gruzija nije impresionirala tijekom kvalifikacijskog ciklusa, završivši četvrta u svojoj grupi iza nedostižnih timova poput Španjolske i Škotske, kao i Norveške, ostavljajući samo Cipar iza sebe. Pobjednik ove utakmice igrat će u finalu protiv boljeg iz susreta između Grčke i Kazahstana. Utakmica u Tbilisiju bit će neizvjesna; Luksemburg ulazi u nju u boljoj formi, ali domaći teren bi mogao biti presudan uz igrače poput Kviča Kvarackelije, igrača kojeg Luksemburg nema.

U kladionici Germania, koeficijent za Gruzija će pobijediti na utakmici je 1.80.

Greece – Kazakhstan – Grčka će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 1.80 u Germania

Evo i druge utakmice ove skupine doigravanja. Grci su imali svoje dobre trenutke u kvalifikacijama, čak su bili blizu izravne kvalifikacije, ali su na kraju eliminirani porazom od Nizozemske kod kuće. Završili su iza Francuske i Nizozemske, ali ispred Republike Irske i Gibraltara. Drugu šansu imaju zahvaljujući Ligi nacija, gdje su uvjerljivo trijumfirali u Grupi C Divizije ispred Kosova, Sjeverne Irske i Cipra. Sigurno su favoriti, barem u ovom polufinalu protiv Kazahstana, ne samo zbog prednosti domaćeg terena, već i zbog kvalitete. Kazahstanci su bili prilično solidni u svojoj kvalifikacijskoj grupi, ali su na kraju zauzeli samo treće mjesto s Finskom, dok su Danska i Slovenija otišli na Euro. Ipak, tu je Liga nacija, a Kazahstan je bio najbolji u izbalansiranoj grupi s Azerbajdžanom, Slovačkom i Bjelorusijom. Grčka ne bi smjela propustiti takvu priliku i ne uspjeti se kvalificirati za još jedno veliko natjecanje. Kazahstan je u ulozi autsajdera i kao takav bi mogao iznenaditi. Međutim, naš prijedlog je pobjeda Grčke s malim brojem golova.

Za kombinaciju Grčka će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3, koeficijent je 1.80 u kladionici Germania.

Portugal – Sweden – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.65 u Germania

U portugalskom gradu Guimarãesu igra se prijateljski dvoboj između Portugala i Švedske. Portugalci se pripremaju za Euro, dok će Šveđani taj turnir gledati na televiziji. Švedska reprezentacija nije uspjela proći grupu u kojoj su prva dva mjesta zauzeli Belgija i Austrija, tako da im treće mjesto nije donijelo ništa budući da su bili vrlo slabi u Ligi nacija i ispali iz Divizije B u C. Očito je da ovom skandinavskom timu treba ozbiljan restart nakon što su propustili i Svjetsko prvenstvo u Kataru. To nije slučaj s Portugalom, koji je svakako među favoritima za visoki plasman u Njemačkoj, a ovo bi mogao biti i posljednji Euro za Cristiana Ronalda. Portugal je lako prošao svoju grupu u konkurenciji sa Slovačkom, Luksemburgom, Islandom, Bosnom i Hercegovinom te Lihtenštajnom, ostvarivši svih 10 pobjeda. U Njemačkoj će igrati protiv Češke i Turske, a dobit će još jednog protivnika nakon doigravanja. U prethodnim susretima između ova dva rivala bilo je puno golova, a budući da je ovo kontrolna utakmica, vjerujemo da će ih biti i sada.

Naš prijedlog je zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s koeficijentom 1.65 u kladionici Germania.

Saudi Arabia – Tajikistan – S.Arabija će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.00 u Germania

Nastavljaju se kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Sjevernoj Americi u azijskoj konferenciji. Ciklus je bio prekinut zbog Azijskog kupa održanog u siječnju, gdje je Katar ponovno postao najbolja reprezentacija na najvećem kontinentu. I Saudijska Arabija i Tadžikistan bili su dio kontinentalnog prvenstva odigranog u Kataru, pri čemu je reprezentacija Tadžikistana prošla puno bolje, zaustavljena tek u četvrtfinalu od Jordana. S druge strane, više se očekivalo od Saudijske Arabije, pogotovo nakon njihovog nastupa na Svjetskom prvenstvu gdje su bili jedina reprezentacija koja je pobijedila kasnijeg svjetskog prvaka Argentinu. Na Azijskom kupu, Saudijska Arabija je ispala u osmini finala od Južne Koreje, iako su u skupini imali dvije pobjede i remi. Tadžikistan je prošao u nokaut fazu s samo jednom pobjedom, ali je kasnije imao lakši put. U ovoj skupini su odigrana dva kola; Saudijci su dobili svoje prethodne dvije utakmice protiv Pakistana i Jordana, dok je Tadžikistan remizirao s Jordanom i uvjerljivo pobijedio u Pakistanu. Očekujemo pobjedu Saudijaca, ali ne i mnogo golova u ovoj utakmici.

Za kombinaciju S.Arabija će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3, koeficijent je 2.00 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionica Germania iznosi 10.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*