Tiket dana (Srijeda, 06.03.2024)

Tiket dana

Današnja ponuda je nešto slabija, posebno s obzirom na to kako je bilo srijedom u proteklom mjesecu. Tu su uzvratne utakmice Lige prvaka i ostatak izvanrednog kola Championshipa. Kvota je bila valjana u trenutku sastavljanja listića.

Man. City – FC Kopenhagen – Man.City će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 2.10 u Germania

Između dvije derbi utakmice u Premier ligi, uzvratna utakmica Manchester Cityja u osmini finala Lige prvaka dolazi kao prilika za opuštanje. I to je moguće ako ste tim koji vodi Pep Guardiola i koji je već u prvoj utakmici u glavnom gradu Danske riješio pitanje ukupnog pobjednika. Daleko od toga da je bilo lako Građanima na Parkenu, ali su uspjeli ostvariti pobjedu 3:1 i samo su korak do četvrtfinala. City brani naslov osvojen prošlog svibnja, ponovno su jedni od glavnih favorita, ali mora se priznati da su imali i dosta sreće u ždrijebu za osminu finala. Sigurno je da će u četvrtfinalu imati teži zadatak, tko god da im bude protivnik, i istovremeno će nastojati obraniti svoj trofej u Premier ligi. Trenutno su na drugom mjestu, pobijedili su u mančesterskom derbiju u nedjelju, a sljedeći tjedan igraju još važniju utakmicu, gostujući kod lidera Liverpoola na Anfieldu. Ožujak bi mogao biti odlučujući mjesec. Prije pauze lige, suočavaju se s Newcastleom u FA kupu, a zatim nakon međunarodne pauze, sraz s Arsenalom u ligi posljednjeg dana ovog mjeseca. Kopenhagen je ostvario svoj cilj plasmanom u nokaut fazu; da nisu igrali protiv Cityja, možda su mogli postići i više. Sada su se okrenuli obrani svojeg naslova u Danskoj. Izgubili su prošlog vikenda od Midtjyllanda, a na Etihadu će se truditi prodati svoju kožu što skuplje. City je u svakoj utakmici Lige prvaka ove sezone postigao tri gola, i vjerujemo da će postići barem toliko protiv Kopenhagena, a gosti bi također mogli postići gol.

Naš prijedlog je Man.City će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 s kvotom 2.10 u kladionici Germania.

QPR – WBA – WBA će pobijediti na utakmici @ 2.50 u Germania

Dva tima u izvrsnoj formi susreću se u izvanrednom kolu engleskog Championshipa. Rangersi su prvi put ove sezone povezali tri pobjede, a u subotu su stvorili pravu senzaciju trijumfom nad vodećim Leicester Cityjem na King Power stadionu. Prije toga, imali su pobjede u gostima kod Bristol Cityja i kod kuće protiv Rotherhama. Unatoč ovih 9 bodova, QPR se nije udaljio od zone ispadanja, formalno je bio na 19. mjestu prije ovog kola, tri pozicije iznad zone ispadanja. Rangersi imaju 38 bodova, isto kao i tri ekipe ispod njih – Birmingham, Huddersfield i Stoke, koji su ispod crte zbog najslabije gol razlike. West Bromwich Albion također ima značajne motive za ovu utakmicu. Birminghamski tim je na visokom 5. mjestu, ali bez šanse da izazove timove ispred sebe ili da napadne barem drugu poziciju koja također vodi izravno u elitu. Stoga je njihov cilj održati peto mjesto ili ne pasti više od jedne pozicije i time osigurati mjesto u doigravanju. Doigravanja su uvijek neizvjesna, iako će ove sezone, s obzirom na trenutno stanje, biti kvalitetnija nego ikad, i čini se da će sva četiri tima biti bivši premijerligaši. Iako su Queens Park Rangersi pobijedili Leicester City, ne vjerujemo da mogu pobijediti West Brom.

Naš prijedlog za ovu utakmicu je WBA će pobijediti na utakmici, a kvota za to u kladionici Germania je 2.50.

Middlesbrough – Norwich – Norwich će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.72 at betBonanza

Loši nedavni rezultati Middlesbrougha ponovno su doveli u pitanje njihov status u Championshipu. Na početku sezone pretpostavljalo se da će londonski tim konkurirati za promociju u Premier ligu, i bili su visoko ocijenjeni od strane kladionica. Međutim, nakon uvodnih kola postalo je jasno da se to neće dogoditi, posebno u konkurenciji s Leicesterom, Leedsom i Southamptonom. Sredinom sezone, Middlesbrough je igrao bolje i pomaknuo se prema vrhu, ali sada su pobijedili samo u jednoj od posljednjih sedam ligaških utakmica i nalaze se na nezadovoljavajućem 14. mjestu. Prije izvanrednog kola, Middlesbrough je bio samo šest bodova iznad zone ispadanja, posljedica četiri poraza u posljednjih pet utakmica. Zanimljivo, jedina pobjeda došla je protiv neospornog lidera, Leicestera. Norwich se penje prema doigravanjima. Nalaze se tik ispod crte, samo jedan bod iza Hulla na 6. mjestu. U preostalom dijelu sezone, njihov jedini cilj je doći do doigravanja, gdje je sve moguće. Kanarinci nisu bili uspješni u svoja dva prethodna boravka u eliti, ispali su nakon samo jedne sezone, i veliko je pitanje jesu li sada spremni za više. Za utakmicu na Riversideu, predlažemo duplu šansu za goste i barem dva ukupna gola.

Za Norwich će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.72 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionici Germania iznosi 9.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*