Tiket dana (Subota, 24.02.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Ovo je jedan od onih dana kada je puno važnije izbjeći potencijalne “mine” u obilju događaja. Predložene kvote bile su valjane u vrijeme sastavljanja listića.

Aston Villa – Nottingham F. – 1& zbroj golova više od 1.5 @ 1.72 u PSK

Tko bi mogao pomisliti da će Aston Villa ući u ovu utakmicu nakon tri uzastopna poraza na svom Villa Parku. Sve to došlo je nakon gotovo godine dana pobjeđivanja u Birminghamu, računajući drugi dio prošle sezone i prvi dio ove. Villa je dva puta izgubila u ligi, od Newcastlea i Manchester Uniteda, te jednom u FA kupu od Chelseaja. Povoljna okolnost je da su u međuvremenu pobjeđivali u gostima, prvo Sheffield, a zatim i Fulham, pa nisu previše pali na tablici. Villa je i dalje u poziciji koja vodi u Ligu prvaka, ali imat će težak zadatak da odbiju napade svojih pratitelja. Protiv Foresta moraju prekinuti loš niz u Birminghamu; Šumari su kvalitetan tim, ali su u krizi rezultata. Niz od četiri utakmice bez pobjede u ligi prekinut je prošle subote kada su pobijedili West Ham. Domaćin je favorit u ovoj utakmici, i vjerujemo da počinje novi niz pobjeda na Villa Parku.

Uz domaću pobjedu dodajemo i dva gola za Villu, a za 1& zbroj golova više od 1.5 kvota u kladionici PSK iznosi 1.72.

Werder – Darmstadt 98 – 1 @ 1.65 u PSK

Zeleni iz Bremena su jedan od timova koji najbolje igraju u drugom dijelu sezone. Werder je pobijedio u 4 od 6 utakmica u 2024., jednom remizirao, i samo izgubio od Heidenheima kod kuće. Sada, drugi novajlija, momčad iz Darmstadta, dolazi u Bremen. Gosti su u vrlo teškoj situaciji, mnogi ih već vide kao sigurne povratnike u Zweite Bundesligu, i na njima je da opovrgnu te tvrdnje. Neće biti lako, jer Ljiljani jednostavno ne mogu povezati nekoliko dobrih rezultata i nastavili su u drugom dijelu sezone tamo gdje su stali u prvom. Na 9 utakmica na kraju jeseni, gdje nisu pobijedili, dodali su još 6 u drugom dijelu. Kada ne pobijedite u 15 uzastopnih utakmica, teško je praviti bilo kakve druge planove osim kako ‘spasiti vlastitu kožu’, odnosno ostati u ligi u kojoj igrate. Darmstadt je odigrao svoju najbolju utakmicu u Bundesligi protiv Werdera prošle jeseni, pobijedivši 4:2, ali upravo zato mislimo da će Zeleni sada uzeti osvetu.

Za domaću pobjedu (1) kvota u kladionici PSK iznosi 1.65.

Barcelona – Getafe – 1& zbroj golova više od 1.5 @ 1.61 u PSK

Katalonci su imali tešku utakmicu u Napulju protiv domaćeg Napolija u osmini finala Lige prvaka. Na kraju mogu biti samo djelomično zadovoljni rezultatom 1:1 jer se činilo da su bili bliže pobjedi, a prvi su poveli golom Lewandowskog. Svakako su favoriti u uzvratnoj utakmici, koja je još neko vrijeme daleko, pa moraju obratiti pažnju i na natjecanje u La Ligi. Obrana naslova bit će teška; Real ima 8 bodova više i iako je matematički sve moguće, ne vjerujemo da Madrid može izgubiti takvu prednost. Barça se približila na samo dva boda iza Girona, i vjerujemo da će brzo preći na drugo mjesto, posebno nakon sramote u dvoboju s Villarrealom, osvojivši 10 bodova u sljedeća četiri susreta. Protiv Getafea mora se nastaviti niz pobjeda; gosti su momčad sredine tablice bez posebno važnog motiva. Momčad iz madridskog predgrađa nije izgubila u posljednja tri susreta, dva puta su remizirali u gostima, s Betisom i Villarrealom, i pobijedili kod kuće protiv Celte. Predlažemo pobjedu Barçe s barem dva gola u mreži Getafea.

Za 1& zbroj golova više od 1.5 kvota u kladionici PSK iznosi 1.61.

Teplice – Karvina – 1 @ 1.80 u Germania

Ovo je utakmica u češkoj elitnoj ligi gdje je domaći tim apsolutni favorit. Teplice se ne mogu pohvaliti posebno uspješnom sezonom do sada, trenutno su tek na 10. mjestu ali jako blizu plasmana u playoff, što je krajnji cilj ovog kluba. Nakon 30 kola u regularnom dijelu sezone, prvih 6 timova igrat će za naslov i plasman u europske kupove, dok će ostali također imati neko doigravanje, bilo za Konferencijsku ligu ili za opstanak. U tom dijelu, koji će se boriti za goli život, naći će se i ekipa Karvine. Ova ekipa je standardni prvoligaš već punih osam godina i nikad nisu imali probleme kao sada. Trenutno su na pretposljednjem 15. mjestu, a bez pobjede su na posljednjih osam utakmica. Posebno su loše otvorili ovaj drugi dio sezone, zabilježivši tri poraza u tri utakmice, i sva tri puta su izgubili s 3:0. Za to vrijeme Teplice su uzele 7 bodova u tri prethodna kola i krupnim koracima grabi ka toj šestoj poziciji.

Ovdje domaća pobjeda (1) mora doći, a za nju se u kladionici PSK dobiva kvota 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionici PSK iznosi 8.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*