Tiket dana (Četvrtak, 25.01.2024)

Tiket dana

Ponuda ovog četvrtka je nešto slabija, barem kada je riječ o nogometu, ali nema problema u sastavljanju listića za klađenje. Predložene kvote bile su važeće u trenutku pisanja prijedloga.

St. Gilloise – Anderlecht – St.Gilloise će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 2.20 u Germania

Gradski derbi belgijske prijestolnice igra se u četvrtfinalu kupa te zemlje. U posljednje tri sezone, Royal Union, iz dijela grada zvanog Saint-Gilles, bio je puno uspješniji od poznatog Anderlechta. Ovaj tim, otkako se vratio u elitu, dva puta je bio na rubu osvajanja naslova, ali je čudesno ostao bez njega. Čini se da su odlučili da će treći put biti sretan, jer su ove sezone još uvjerljiviji i trenutno su vodeći s 8 bodova više od najbližeg pratitelja, koji je Anderlecht. Još ništa nije gotovo, playoff se još uvijek igra, ove sezone s šest momčadi, pa nas čeka još jedan dramatičan završetak Jupiler lige, iako sumnjamo da se može ponoviti scenarij prošle sezone, gdje su tri momčadi bile prvaci u posljednjih pet minuta prvenstva. Ove sezone, Royal Union i Anderlecht su već igrali u prvom kolu, s timom iz Saint-Gillesa koji je pobijedio 2:0, a isto se dogodilo i u prethodnih šest međusobnih ligaških utakmica. Konkretno, Anderlecht nikada nije uzeo bod protiv Royal Uniona od njihovog ulaska u Jupiler ligu. U posljednjem kolu kupa, Royal Union je eliminirao Beveren s gostujućom pobjedom 2:0, dok je Anderlecht bio bolji od Standarda iz Liegea s istim rezultatom. Protivnik za pobjednika ovog dvoboja u polufinalu, koji je Club Brugge, već je poznat. Royal je favorit, ali Anderlecht bi mogao iznenaditi. Bit će to teška utakmica s malo golova.

Naš prijedlog je kombinacija St.Gilloise će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 s kvotom 2.20 u Germaniji.

Bournemouth – Swansea – Bournemouth će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.82 u Germania

Prva utakmica šesnaestine finala engleskog FA kupa igrat će se na Vitality stadionu u Bournemouthu. Domaća momčad, Trešnje, ugostit će Swansea, člana Championshipa, gdje je Bournemouth igrao do ove sezone. Odličan niz rezultata momčadi s Vitalityja prekinut je na White Hart Laneu kada su izgubili 3:1 od Tottenhama, a uslijedio je uvjerljiv poraz kod kuće od Liverpoola u nedjelju. Na tablici Premier lige još uvijek nema zabrinjavajućih stvari za Bournemouth, jer imaju 25 bodova i utakmicu manje, te su 9 bodova ispred prvog tima u zoni ispadanja. Za Swansea, ovo su teške godine; nekoć redoviti član elite, tim iz Walesa sada je daleko od povratka u Premier ligu i više je zabrinut za očuvanje svog statusa drugoligaša. Nakon osvojenog samo jednog boda u posljednja dva kola, Labudovi su pali na 16. mjesto u Championshipu, i ne gledaju s puno optimizma na sudar u Bournemouthu. U prethodnom kolu FA kupa pobijedili su niželigaški Morecambe s 2:0, dok su Trešnje izbacile Queens Park Rangers s 3:2 u Londonu. Zanimljivo je da su se ova dva tima sastala i u prvom kolu EFL kupa prošlog ljeta, s pobjedom Bournemoutha 3:2 u Swansea. Bilo je i puno golova na njihovom posljednjem prvenstvenom susretu, gotovo prije dvije godine u Championshipu, gdje su odigrali 3:3. Bournemouth bi lako trebao pobijediti ovaj dvoboj, stoga predlažemo kombinaciju poluvrijeme/kraj i golova.

Za Bournemouth će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.82 u Germaniji.

Rize – Trabzon – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.10 u Germania

Nakon nešto slabijeg početka prvenstva, bivši turski prvak, Trabzonspor, stabilizirao je svoju formu i sada drži treće mjesto, odmah iza nepobjedivog dvojca iz Istanbula, Galatasaraya i Fenerbahçea. Budući da su oni nedostižno daleko, trenutno imajući 17 bodova više od momčadi s obale Crnog mora, jasno je da će cilj Trabzonspora biti održavanje ove pozicije i time kvalifikacija za Europsku ligu sljedeće sezone. Niz Trabzonspora od šest uzastopnih utakmica u Super Lig bez poraza, s 4 pobjede i dva remija, prekinut je u posljednjem kolu protiv Galatasaraya. Aktualni prvak slavio je s 5:1 u Trabzonu, donekle razljutivši navijače domaćeg kluba. Trabzonspor ima priliku iskupiti se u izvanrednom kolu s gostujućom utakmicom u Rizeu, ali to neće biti lak zadatak. Domaća momčad je na visokom petom mjestu unatoč tri poraza u posljednja četiri susreta. Dva puta su izgubili u Super Lig i uspjeli su ispasti iz turskog Kupa od Ankaragücüa. U prvom dijelu sezone, Rize je iznenađujuće pobijedio Trabzonspor kao gost s rezultatom 3:2, a istim rezultatom završio se i njihov posljednji ligaški susret prije dvije sezone, budući da je Rize prethodnu proveo u drugoj ligi.

Igrajte na golove, to je prvi izbor, a za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota u Germaniji iznosi 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionici Germania iznosi 8.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*