Tiket dana (Srijeda, 24.01.2024)

Tiket dana

Danas će utakmice u europskim ligama i kontinentalnim prvenstvima u Aziji i Africi biti u središtu pažnje. Uzbuđenje je zajamčeno. Predložene kvote bile su aktualne u trenutku sastavljanja listića.

Mallorca – Girona – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.05 u Germania

Neće biti lako vodećem timu španjolske La Lige u njihovoj gostujućoj utakmici na Balearima u četvrtfinalu Kupa Kralja. Iako je Girona u sjajnoj formi, što je Sevilla najbolje osjetila u nedjelju navečer kada je, unatoč ranoj prednosti, na kraju izgubila s 5:1. Svakako, Katalonci neće odustati od Kupa Kralja, s obzirom na to da su već među osam najboljih, a sudeći po njihovoj formi, spadaju među favorite za osvajanje trofeja ovog prestižnog natjecanja. Mallorca je na 15. mjestu u ligi s pet bodova više od prvog tima ispod crte, a dosad su u kupu izbacili jedan niželigaški tim te dva člana Segunde, Burgos i Tenerife. Girona je imala ozbiljnije protivnike, nakon Orihuele morali su eliminirati Elche i Rayo Vallecano, ali nisu imali mnogo problema. U prvom dijelu sezone, Girona i Mallorca odigrali su spektakularnu utakmicu u Kataloniji koju su domaćini dobili s 5:3. Općenito, Girona uvijek igra na jedan gol više, pa će tako biti i u ovoj utakmici, iako Mallorca zna igrati na rezultat.

Naš prijedlog je oklada na zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s kvotom 2.05 u Germaniji.

Leeds United – Norwich City – Leeds će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.88 u Germania

Leeds i Norwich igraju svoju utakmicu 29. kola Championshipa unaprijed, a razlog je taj što Leeds ima utakmicu FA kupa protiv Plymoutha, a Norwich protiv Liverpoola ovog vikenda. Utakmica na Elland Roadu mogla bi biti izuzetno zanimljiva jer su oba kluba u dobroj formi; tim iz Yorkshirea ima četiri uzastopne pobjede, a Kanarinci pet utakmica bez poraza, uključujući tri pobjede u posljednja tri susreta. Leeds je na 4. mjestu na tablici, s ciljem osvajanja druge pozicije koja vodi izravno u Premier ligu, a njihovi najveći konkurenti za to mjesto su Southampton i Ipswich, dok se očekuje da će Leicester završiti na vrhu. Za Norwich, povratak u elitu nije obavezan, ali ako se pruži prilika, Kanarinci će pokušati to iskoristiti. To se prvenstveno odnosi na doigravanje, iako su trenutno izvan te zone na 8. mjestu, samo dva boda iza šestoplasiranog Coventryja. Kada su se ove dvije momčadi susrele u prvom dijelu sezone u Norwichu, svjedočili smo nevjerojatnoj utakmici koju je Leeds dobio s 3:2, unatoč tome što su gubili 2:0 s pola sata do kraja. Ni sada ne bi trebalo nedostajati golova, ali vjerujemo da će Leeds pobijediti i ostati u utrci za jedno od prva dva mjesta.

Za Leeds će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota u Germaniji je 1.88.

Tanzania – Dr Congo – Dr Kongo će pobijediti na utakmici @ 1.55 u Germania

Jedna od ove dvije momčadi završit će svoj put na Afričkom kupu nacija nakon ove utakmice. Tanzanija, koja ima jedan bod nakon prva dva kola, vjerojatnije je da će biti ta, dok je Kongo osigurao dva boda. Ovo je treće sudjelovanje Tanzanije u završnoj fazi kontinentalnog prvenstva, i do sada su imali pet poraza i jedan remi, što znači da nikada nisu prošli grupnu fazu. Drugi remi ostvarili su ovdje u Obali Bjelokosti protiv Zambije u drugom kolu. Očekivano su poraženi od Maroka, polufinalista prethodnog Svjetskog prvenstva, prilično uvjerljivo s rezultatom 3:0 u svojoj prvoj utakmici. Kongo cilja na mjesto u nokaut fazi, i donekle se očekivalo da će njihova odlučujuća utakmica biti protiv Tanzanije, koju moraju pobijediti. U prva dva kola osvojili su vrijedan bod protiv Maroka, ali su možda mogli osigurati više od boda u otvaranju protiv Zambije. Sve će biti u redu ako pobijede Tanzaniju, iako bi čak i remi mogao biti dovoljan za napredovanje. Ne vjerujemo da će bivši Zair riskirati čekanje drugih ishoda, stoga predlažemo okladu na pobjedu tima trenera Sebastiena Desabrea s Vumijem, Bakambuom, Embembom i ostalima u sastavu.

Kvota za Dr Kongo će pobijediti na utakmici u Germaniji je 1.55.

Basaksehir – Fenerbahce – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.65 u Germania

Nastavlja se utrka dvojice u turskoj Super ligi, i svaki izgubljeni bod od strane Galatasaraya ili Fenerbahçea mogao bi na kraju biti skup. Fener je imao dva boda prednosti prije prošlog vikenda, ali nije uspio pobijediti kod kuće protiv Samsunspora, unatoč ranoj prednosti. To je bio značajan propust za “Žuto-Mornarsko Plave”, posebno jer se suočavaju s mnogo ozbiljnijim i lokalnim suparnikom, Başakşehirom, u nadolazećem izvanrednom kolu. Domaćin je na 9. mjestu, što je puno niže od očekivanog, ali i dalje imaju šansu za doseg Europe, gdje ove sezone nisu igrali. Osim toga, Başakşehir je došao do posljednjih 16 u turskom Kupu, pružajući još jednu priliku za dobar rezultat. Fenerova europska kampanja je završena, ali su i oni među 16 najboljih timova u turskom Kupu. Najvažnije je vratiti naslov, i sve je usmjereno na taj cilj, počevši od ljetnog prijelaznog roka kada su doveli značajna pojačanja predvođena Džekom i Tadićem. U prvom dijelu sezone, Fener je lako izašao na kraj s Başakşehirom, pobijedivši 4:0.

Očekujemo i ovaj put učinkovitu utakmicu, a kvota za zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 je 1.65 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionica Germania iznosi 9.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*