Tiket dana (Subota, 30.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Na pretposljednji dan godine, kladioničari nemaju razloga za brigu. Utakmice se igraju u dvije od pet najjačih liga, ali ima i igara u drugim zemljama. Predložene kvote bile su valjane u vrijeme sastavljanja listića.

Wolverhampton – Everton – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.78 u Germania

U posljednje vrijeme, i Vukovi i Karamele su u izvrsnoj formi, ali su još uvijek daleko od vrha tablice. Za Everton to nije iznenađujuće jer je klub kažnjen od strane Nogometnog saveza oduzimanjem 10 bodova i jedva je uspio izbjeći zonu ispadanja. Prije tri dana, Everton je dao težak zadatak Manchester Cityju na Goodison Parku, vodeći nakon prvih 45 minuta, ali su zatim primili tri gola u drugom poluvremenu. Jedan od krivaca bio je izvrstan vratar Pickford. U međuvremenu, Wolverhampton je održao nogometnu lekciju Brentfordu na Communityju i proslavio pobjedu 4:1. S ta tri boda, Vukovi su izjednačeni na 10. mjestu s Chelseajem, a u posljednjih pet kola imaju tri pobjede i samo jedan poraz. Everton je povezao dva poraza, ali izgubio je od Tottenhama u gostima i Cityja kod kuće. Prije toga, imali su četiri uzastopne pobjede u ligi. Ove dvije momčadi su se susrele u trećem kolu ovog prvenstva na Goodison Parku, gdje je Everton bio u katastrofalnoj formi, a Vukovi su, zahvaljujući golu Saše Kalajdžića u završnim fazama utakmice, uzeli sva tri boda. Za ovu utakmicu predviđamo golove, barem po jedan s obje strane.

Za oba tima će postići gol na utakmici, kvota je 1.78 u Germaniji.

Verona – Salernitana – Verona će pobijediti na utakmici @ 1.95 u Germania

Oba tima su u teškoj situaciji i borit će se za opstanak u Seriji A. Verona je u nešto boljem zamahu, izgubivši samo jednom u posljednjih pet kola, iako su pobijedili samo jednom, u posljednjem kolu protiv Cagliarija na svom Bentegodiju. Tim iz grada ljubavi uspio je pobjeći iz zone ispadanja, ali bi lako mogao ponovno u nju upasti u slučaju poraza od posljednjeplasirane Salernitane. Ekipa iz Salerna nije imala sreće u prošlom kolu i propustila je pobjedu nad Milanom u posljednjoj minuti kada je Luka Jović izjednačio na 2:2. Međutim, taj remi prekinuo je njihov niz od tri uzastopna poraza, s jedinom pobjedom nad Laziom prije mjesec dana. Salernitana igra puno bolje kod kuće, osvojivši 7 bodova kao domaćin i samo dva u gostima. Ekipa iz Kampanije je posljednja, ali nije predaleko iza timova ispred sebe. Verona je trijumfirala u posljednjem kolu protiv Cagliarija, i to je bilo dovoljno da se tim iz Veneta izdigne iznad crte ispadanja. Još jedan trijumf odveo bi Veronu na pristojnu udaljenost od Salernitane.

Prijedlog je Verona će pobijediti na utakmici s kvotom 1.95 u Germaniji.

Hearts – Ross County – Hearts će pobijediti na utakmici @ 1.67 u Germania

Edinburška Srca vezala su tri pobjede u škotskoj Premiership ligi, a ta treća pobjeda je također najslađa. Pobijedili su svoje gradske rivale Hibernian u gostima prije tri dana, s pobjedničkim golom koji je postignut u trećoj minuti sudačke nadoknade. Ranije u utakmici, oba tima su promašila po jedanaesterac, čime su pokvarili naš listić za srijedu. Hearts je na trećem mjestu, samo iza velikih glasgowskih rivala Celtica i Rangersa, koji se, usput rečeno, susreću u ovom kolu. Hearts ima priliku povećati svoj bodovni saldo pobjedom nad slabim Ross Countyjem, timom koji je tek na 10. mjestu i ima dva uzastopna poraza bez postignutog gola. Tim iz Dingwalla poražen je minimalnim rezultatom kod kuće od Dundeeja u srijedu, pa ne vjerujemo da imaju pravu šansu u Edinburghu. U prvom duelu ovih dvaju timova, Hearts je pobijedio u Dingwallu s rezultatom 1:0, i očekujemo da će biti uspješni ponovno na svom Tynecastle Parku.

Za Hearts će pobijediti na utakmici, kvota u Germaniji je 1.67.

Casa Pia – Braga – Braga će pobijediti na utakmici @ 1.62 u Germania

Momčad Casa Pie dobro se prilagodila portugalskoj Primeira Ligi. U prošloj sezoni, koja im je bila prva, završili su na 10. mjestu, a ove sezone drže se prilično dobro, trenutno dijeleći 9. mjesto s Estrelom i Boavistom. Njihove ambicije nisu visoke; opstanak je zadovoljavajući rezultat, ali suočavaju se s izazovom igranja kao domaćini na tuđem stadionu. Nadimak ove momčadi je “Guske”, ali su daleko od toga da lutaju u magli kao spomenute ptice. Treba reći da su prošlu sezonu započeli fantastično i oslabili tek prema kraju. Neće biti lako protiv Brage, jer su gosti sudjelovali u Ligi prvaka, ali završili su treći u svojoj skupini, iza Real Madrida i Napolija, te će se preseliti u Europsku ligu. U Primeira Ligi, Braga je na 4. mjestu, 5 bodova iza vodećeg Sportinga. U prethodnom kolu doživjeli su minimalni poraz od Benfice na svom Kamenolomu, a da su pobijedili, na ovo gostovanje išli bi kao drugoplasirani tim. Tako je kako je, još uvijek ima vremena za popravak, a u utakmici protiv Casa Pie favoriziramo Bragu s pobjedom.

Kvota za Braga će pobijediti na utakmici je 1.62 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionici Germania iznosi 9.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*