Tiket dana (Četvrtak, 21.12.2023)

Tiket dana

Praznici se približavaju, a s njima će i ponude biti znatno slabije. To neće biti slučaj u sljedeća tri dana, ali nakon toga slijedi kratko zatišje, na sreću vrlo kratko. Predložene kvote bile su aktualne u vrijeme sastavljanja listića.

Alaves – Real Madrid – Real Madrid će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.20 u Germania

Za Real Madrid najvažnije je polako se udaljavati od Atletico Madrida i Barcelone, a činjenica da gledaju preko ramena na Đironu nije previše zabrinjavajuća. Svi misle da će se čudo iz Katalonije, prije ili kasnije, umoriti i pasti u formi, a za Madrid je najvažnije održavati korak. Dva boda nisu velika razlika, i promjena na vrhu može se dogoditi već nakon ovog kola. Đirona ide u goste Real Betisu, a Real Madrid ide u Vitoriju. Sigurno je da Katalonce čeka težak zadatak, ali ni Real Madrid neće imati laganu šetnju Baskijom. Alaves igra prilično solidno ove sezone, daleko od zone ispadanja, ali si ne mogu priuštiti opuštanje, posebno nakon dva uzastopna poraza u ligi. Velika greška bila je njihov domaći poraz od Las Palmasa, dok neuspjeh u Đironi nije tragično shvaćen. Problem, kao i u prethodnim sezonama, uglavnom je učinkovitost, pa Alaves nije postigao gol u posljednja tri meča, s obzirom da su prije ta dva poraza igrali bez golova na Balearima protiv Mallorce. Real Madrid je samo remizirao s Betisom, ali su pobijedili u sedam utakmica, uključujući Ligu prvaka.

Pobjeda Real Madrida je realistična, ali ne očekujemo mnogo golova u Vitoriji. Za opciju Real Madrid će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3, kvota je 2.20 u Germaniji.

Voždovac – Vojvodina – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.57 u Germania

Vjerovali ili ne, Zmajevi su ostali neporaženi kod kuće ove sezone. Čini se da nijednom od njihovih rivala ne odgovara igranje na krovu trgovačkog centra i na umjetnoj travi, pa je Voždovac zabilježio 5 pobjeda i četiri neriješena rezultata u 9 domaćih utakmica. Uspjeli su pobijediti Crvenu zvezdu, postigavši tri gola protiv njih, dok su u posljednje tri utakmice, protiv Železničara i IMT-a u Superligi, te ekipe Radničkog iz Sremske Mitrovice u Kupu Srbije, postigli ukupno 15 golova. Tabela pokazuje da je Voždovac izjednačen za sedmo mjesto i zaostaje samo tri boda za četvrtoplasiranim Novim Pazarom, pozicijom koja vodi u europska natjecanja. Sa svim dobrim što su napravili u ligi, Zmajevi su također došli do četvrtfinala kupa, čineći ovu jesen vrlo uspješnom sezonom. Kad bi mogli pobijediti i Vojvodinu u posljednjoj utakmici 2023. godine, sve bi bilo gotovo idealno. Ekipa iz Novog Sada probudila se u drugom dijelu jeseni, gubeći samo od Crvene zvezde i Partizana u posljednjih 11 utakmica, uključujući kup, i popela se na 5. mjesto na tablici. Ponovno, kvalifikacija za Europu je jasan cilj, kao i težnja za osvajanjem trofeja Kupa Srbije, budući da su i u četvrtfinalu.

Očekujemo golove na “krovu”, a za opciju oba tima će postići gol na utakmici, kvota je 1.57 u Germaniji.

Atromitos – Olympiakos – Oba tima će postići gol na utakmici @ 2.00 u Germania

Prva polovina regularnog dijela sezone u elitnom rangu grčkog nogometa je prošla, i sve ukazuje na to da nas čeka vrlo zanimljiva borba za naslov. Čak četiri momčadi su unutar samo jednog boda razlike, s PAOK-om na čelu s 32 boda, a slijede ih tri atenska kluba: aktualni prvaci AEK, slavni Panathinaikos i Olympiacos. Ekipa iz Pireja želi ponovno osvojiti trofej jer to također znači lakši put do grupne faze jednog od europskih kupova. Ove jeseni Olympiacos je igrao u grupnoj fazi Europske lige, ali je uspio završiti samo na trećem mjestu i morat će igrati u doigravanju za Konferencijsku ligu. Njihov protivnik sredinom veljače bit će mađarski Ferencvaros, a do tada imaju mnogo utakmica u domaćim natjecanjima. U izvanrednom kolu čeka ih teško gostovanje kod Atromitosa u atenskom predgrađu Peristeri. Ova utakmica će se igrati bez gledatelja zbog kazne domaćem timu, i vrijedi spomenuti da je trener Atromitosa bivša legenda Partizana Saša Ilić. Preuzeo je momčad kada je bila pretposljednja s samo 3 boda iz četiri utakmice, ali sada su na 9. mjestu, samo dva boda iza momčadi na 6. mjestu, što je posljednja pozicija koja vodi u doigravanje. Atromitos je neporažen u posljednjih 8 utakmica, 6 u ligi i dvije u kupu, a čak su i pobijedili Panathinaikos prošlog vikenda s rezultatom 3:2.

Ni ekipi iz Pireja neće biti lako, a naš prijedlog je igrati oba tima će postići gol na utakmici s kvotom 2.00 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionici Germania iznosi 6.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*