Tiket dana (Srijeda, 20.12.2023)

Tiket dana

Današnja ponuda je fantastična, puno bolja od onih srijeda kada se igra Liga prvaka. Posebna kola, posljednja ove godine, igraju Nijemci, Španjolci i Francuzi. Predložene kvote bile su aktualne u trenutku sastavljanja prijedloga.

Stuttgart – Augsburg – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.98 u Germania

Stuttgart se približava kraju jedne od svojih najboljih polusezona od one kada su postali prvaci prije 16 godina. Na trenutke su čak bili i lideri, kasnije su pali na tablici, ali mogu biti potpuno zadovoljni svojim plasmanom u Bundesligi, kao i činjenicom da su se plasirali u četvrtfinale DFB kupa, kao jedan od samo tri bundesligaška tima. Možda je najpopularnije natjecanje prilika da osvoje i trofej, posebno jer su Bayern, Leipzig i Dortmund već eliminirani, a posljednji je izbacio upravo Stuttgart, usput rečeno. U nedjelju je Stuttgart uvjerljivo izgubio u Münchenu od Bayerna, ali tamo se bodovi nisu ni očekivali. Protiv Augsburga već imaju imperativ pobjede, posebno jer gosti nisu vrlo uspješni u gostima. Augsburg je samo jednom pobijedio u gostima, i to u Heidenheimu, ali Stuttgart je samo jednom izgubio na svojoj Mercedes Benz Areni, od Hoffenheima.

Očekujemo vatromet golova na oproštaju od navijača za ovu godinu, a za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota u Germaniji je 1.98.

Toulouse – Monaco – Monaco će pobijediti na utakmici @ 1.75 u Germania

Francuzi također polako završavaju godinu, s posljednjim kolom prvog dijela prvenstva na rasporedu, a jesenske počasti idu Paris Saint-Germainu. Kneževi iz Monaka su treći prije ovog kola, s dva boda manje od drugoplasiranog Nice i 5 bodova iza vodećih iz Pariza. Međutim, Lille i Brest su im za petama s samo dva boda zaostatka. Cilj Monaka je plasman u Ligu prvaka, po mogućnosti direktno, jer su nekoliko puta bili neuspješni u kvalifikacijama. U posljednjem kolu jesenskog dijela putuju u Toulouse, momčad koja je osigurala svoj ostanak u Europi za proljeće. Igrat će u playoffu za osminu finala Europske lige sredinom veljače, suočavajući se s portugalskom Benficom. Početkom 2024. godine imaju i utakmicu Superkupa protiv prvaka Paris Saint-Germaina, s obzirom na to da su trenutni pobjednici Francuskog kupa. Monaco je slavio pobjede u svoja posljednja dva posjeta Toulouseu, i vjerujemo da mogu pobijediti i treći put.

Za pobjedu u gostima (fr 2), kvota u Germaniji je 1.90.

Inter – Bologna – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.85 u Germania

Ovo je utakmica osmine finala talijanskog kupa, a Inter je prvoplasirani tim u Seriji A, dok je Bologna najugodnije iznenađenje, zauzimajući 4. mjesto nakon 16 kola. Ova dva tima su se već susrela na Giuseppe Meazzi ovog jeseni, u 8. kolu početkom listopada, a dvoboj je završio rezultatom 2:2. Tada su “nero-azzurri” vodili 2:0, ali to nije bilo dovoljno za trijumf. S druge strane, Bologna je izvrsna kada igra na svom Renato Dall’Ari, pobijedivši 6 puta u osam utakmica, a u gostima su jednom pobijedili, ali i jednom izgubili. Šest utakmica su završili neriješeno. Bologna već sanja o europskim avanturama, i možda mogu postići više u kupu, posebno ako izbace trenutno najbolji talijanski tim. Oba tima su prošlog vikenda pobijedila rimskih prvoligaše, Inter je na Olimpicu pobijedio Lazio 2:0, a Bologna je slavila protiv Rome istim rezultatom na svom terenu.

Četiri gola su postignuta u njihovom prvom susretu, a sada je naš prijedlog zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s kvotom 1.85 u Germaniji.

Cracovia K. – Legia W. – Legia W. će pobijediti na utakmici @ 2.50 u Germania

Poljska nogometna sezona za 2023. godinu je uglavnom završena, ali još uvijek postoji odgođena utakmica koja se treba odigrati u Krakowu u Ekstraklasi. Cracovia i Legia trebali su igrati u 2. kolu, rano ljeti, ali tada je tim iz Varšave imao europske kvalifikacije, pa je utakmica prebačena za kraj polusezone. Legia ostaje u Europi i igrat će dvomeč u Konferencijskoj ligi protiv norveškog Moldea u playoffu za mjesto u osmini finala, ali do te utakmice ima puna dva mjeseca. Vrlo je važno za Legiju da ponovno pobijedi Cracoviju, s obzirom na to da su se ova dva tima susrela prije samo tri dana u Varšavi u 19. kolu, drugom u drugom dijelu sezone. Legia je pobijedila 2:0, a za Cracoviju je to bila deveta uzastopna utakmica bez pobjede u prvenstvu. Međutim, Legia je izgubila na ovom terenu u prethodne dvije sezone i nije čak ni postigla gol. Sada moraju pobijediti kako bi smanjili zaostatak za vodećim Śląskom na pristojnih 6 bodova.

Za Legia W. će pobijediti na utakmici, kvota u Germaniji je 2.50.

Ukupna kvota na listiću za Srijeda u kladionici Germania iznosi 16.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*