Tiket dana (Subota, 25.11.2023)

Tip Dana na kladjenje.hr

Danas glava boli od obilja opcija, a sada su problemi drugačiji u odnosu na prethodne dane. U mnoštvu događaja, kako izabrati one koji neće “izdati”. Predložene kvote na našem listiću bile su važeće u vrijeme njegovog sastavljanja.

Brentford – Arsenal – Arsenal će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.78 u Germania

Tobdžije su zbog poraza u Newcastleu izgubile prvo mjesto i trenutno su treće. Međutim, razlika je minimalna, vodeći City ima bod više, a drugoplasirani Liverpool samo bolju gol razliku, za jedan gol. Sve ukazuje na vrlo zanimljivu sezonu u kojoj Građani neće biti toliko dominantni. I prošle sezone Arsenal je ozbiljno prijetio da preuzme vodstvo, ali je City bio kompaktniji kada je to bilo najpotrebnije, prema kraju sezone. Prije pauze, Arsenal je pobijedio Burnley na svom Emirates stadionu i otišao na odmor donekle olakšan. Njihov gradski rival Brentford izgubio je na Anfieldu, prekinuvši niz od tri uzastopne pobjede, pobijedivši Burnley, Chelsea i West Ham zaredom. U dvije prethodne sezone, otkako su Pčele u najvišem rangu, Arsenal je jednom pobijedio i jednom izgubio na Community Shieldu. Sada ih čeka vrlo težak zadatak, ali ako planiraju natjecati se za naslov, moraju pobjeđivati u takvim utakmicama. Čini se realnijim očekivati golove, a Arsenal bi trebao postići barem dva.

Za Arsenal će postići najmanje 2 gola na utakmici kvota u kladionici Germania iznosi 1.80.

Werder Bremen – Leverkusen – Leverkusen će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.83 u Germania

Farmaceuti su blistali tijekom kasnog ljeta i rane jeseni, a njihovi navijači očekuju da će zadržati taj nivo i u ostatku sezone. Bayern je samo bod iza i konstantno diše za vratom Leverkusenu. Za sada Farmaceuti čvrsto stoje, redom pobjeđujući sve svoje rivale, ali čini se da prvak samo čeka slab dan tima iz Leverkusena kako bi preuzeo vrh. U 11 odigranih utakmica Bayer je deset puta pobijedio i osigurao jedan bod na Allianz Areni protiv Bayerna. Do kraja prvog dijela prvenstva ostalo je šest kola, a na BayAreni se nadaju da će ostati na vrhu i proslaviti božićne i novogodišnje praznike kao vodeći tim. Sada Farmaceuti putuju u Bremen gdje ih čeka Werder, koji je neporažen u zadnja tri kola. U posljednjih pet posjeta Weseru, Leverkusen nije izgubio, pobijedivši tri puta i dva puta odigravši neriješeno. Ponovno očekujemo pobjedu za njih, a trebalo bi biti i puno golova.

Za Leverkusen će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota u Germania iznosi 1.83.

Clermont – Lens – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.69 u Germania

Francuski doprvak uspio je pobijediti u gostima samo jednom u tekućoj sezoni. To uključuje utakmice u Ligi prvaka, gdje su uzeli jedan bod u Sevilli i doživjeli minimalan poraz u Eindhovenu. U Ligue 1 slavili su samo kod Strasbourga, zahvaljujući jednom postignutom golu, pa nije ni čudo što se Lens trenutno nalazi tek na 6. mjestu s dvoznamenkastim zaostatkom za vodećim dvojcem koji čine Paris Saint-Germain i Nice. Domaćin ove utakmice, Clermont, nalazi se u puno nepovoljnijoj poziciji. Oni su na pretposljednjem, 17. mjestu s tek 9 bodova iz 11 utakmica. Iza njih je samo Lyon, a to je prava senzacija. Clermont ima problema s postizanjem golova; postigli su samo 8 do sada i uvjerljivo su najneefikasniji tim u ligi. U studenom je Clermont igrao prilično dobro, izgubivši samo jednom, ali zabilježio je dvije vrlo važne pobjede. Pobijedili su na Gerlandu protiv Lyona i kod kuće protiv Lorienta, oba direktna konkurenta. Očekujemo tešku utakmicu u Clermontu koja bi mogla biti odlučena samo jednim golom.

Naš prijedlog je zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 s kvotom 1.69 u kladionici Germania.

Twente – PSV – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.85 u Germania

Derbi kola nizozemske Eredivizije igra se u Enschedeu, gdje trećeplasirani Twente dočekuje neporaženi PSV, vodeću momčad lige. Philips ekipa ostvarila je isto toliko pobjeda u 12 utakmica i već ima solidnih 7 bodova prednosti u odnosu na aktualnog prvaka i prvog pratitelja, momčad Feyenoorda. Odmah iza njih nalazi se Twente, momčad koja je sakupila 27 bodova, dva manje od Feyenoorda, i koja se nada barem kvalifikacijama za Ligu prvaka sljedećeg ljeta. To je težak zadatak, s AZ Alkmaarom odmah iza Twentea, a tko zna, možda se probudi i amsterdamski div Ajax. Za PSV bi ovo mogao biti najteži susret ove jeseni; Twente je odigrao 6 utakmica na svom stadionu, pobijedivši pet, a samo je NEC uzeo bod zahvaljujući postizanju tri gola u Enschedeu. Twente je uspio pobijediti i Feyenoord kod kuće, čime je učinio veliku uslugu PSV-u. Philips ekipu u srijedu očekuje važna utakmica Lige prvaka na Sanchez Pizjuanu u Sevilli, a s obzirom na fokus na tu gostujuću utakmicu, šanse Twentea za iznenađenje rastu. Općenito, golovi su zagarantirani i bit će ih na obje strane.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota u kladionici Germania iznosi 1.85.

Ukupna kvota na listiću za četvrtak u kladionici Germania iznosi 10.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*