Prognoza: Union Berlin vs Borussia Dortmund (Subota, 5. listopada, 15:30h)

Union Berlin dočekuje Borussiju Dortmund u važnom susretu sedmog kola Bundeslige. Obje ekipe ulaze s različitim zamahom – Union nakon poraza u posljednjoj minuti protiv Borussije Mönchengladbach, dok Dortmund dolazi nakon velike pobjede u Ligi prvaka protiv Celtica (7-1). Ovaj susret donosi veliku borbu za bodove u gornjem dijelu tablice.

Posjetite našu sekciju Tip dana gdje svakodnevno donosimo analize i prognoze najpopularnijih utakmica. Također, ne propustite našu Tiket dana rubriku gdje vam donosimo najbolje kvote i prijedloge za popularne sportske događaje.

Union Berlin

Union Berlin je doživio prvi poraz u sezoni u posljednjim trenucima utakmice protiv Borussije Mönchengladbach (1-0). Iako su defenzivno stabilni, s trećom najboljom obranom u ligi, problem je njihova napadačka produktivnost – postigli su samo četiri gola u šest utakmica. Za ovaj susret, trener Bo Svensson može računati na ključne igrače poput Rania Khedire i Benedicta Hollerbacha, dok su Josip Juranović i Prtajin i dalje ozlijeđeni.

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund je pronašla formu nakon poraza od Stuttgarta (5-1) s uvjerljivim pobjedama nad Bochumom (4-2) i Celticom (7-1). Međutim, ozljede su veliki problem – Karim Adeyemi je van terena zbog ozljede, kao i Julien Duranville i Giovanni Reyna. Trener Nuri Sahin očekuje povratak Donyella Malena, koji bi mogao zaigrati nakon bolesti. Serhou Guirassy predvodi napad sa tri gola u sezoni.

Međusobni omjer

Dortmund je uspješniji u međusobnim susretima, s devet pobjeda u posljednjih 13 utakmica protiv Union Berlina. Union, međutim, uživa solidnu formu kod kuće i može biti težak protivnik, pogotovo s obzirom na njihovu defenzivnu čvrstoću.

Prijedlog za klađenje

Očekujemo čvrstu utakmicu s manjim brojem golova. Dortmund je blagi favorit, ali Unionova obrana može biti ključna. Preporučujemo klađenje na opciju Oba tima će postići gol na utakmici i pobjedu Dortmunda. Mogući rezultat je 2-1 za Dortmund.

  • Datum i vrijeme: Subota, 5. listopada, 15:30h
  • Kladionica: Germania
  • Kvote: Oba tima će postići gol na utakmici – 1.67

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*