Tip dana: RB Leipzig – Juventus: Obje momčadi traže ključne bodove u Ligi prvaka

Tip Dana na kladjenje.hr

Današnja utakmica UEFA Lige prvaka između RB Leipziga i Juventusa donosi susret dvaju timova koji su u različitim situacijama nakon prvog kola. Leipzig traži prve bodove nakon poraza od Atletico Madrida, dok Juventus dolazi u Njemačku s punim plijenom iz prve utakmice protiv PSV-a. Očekujemo tvrdu i taktičku borbu.

RB Leipzig: Pritisak na domaćem terenu

RB Leipzig ulazi u ovaj susret pod pritiskom jer su izgubili prvu utakmicu grupne faze 2-1 protiv Atletico Madrida. Trenutno su treći u Bundesligi, s tri pobjede i dva remija u pet utakmica. Međutim, u Europi nisu bili konzistentni, s dva poraza u posljednja četiri domaća susreta u Ligi prvaka. Njihov napad predvođen Xavijem Simonsom i Benjaminom Seskóm mora biti na visokom nivou kako bi probio čvrstu obranu Juventusa.

Leipzig ima nekoliko važnih izostanaka, uključujući Xavera Schlagera i Assana Ouédraogoa, što dodatno otežava njihov zadatak. Trener Marco Rose oslanjat će se na kreativnost Simonsa i napadačku prijetnju Loïsa Openda kako bi nadmašio Juventus, koji je poznat po svojoj obrambenoj čvrstini.

Juventus: Obrambena čvrstina pod Mottom

Juventus je u odličnoj formi od dolaska trenera Thiaga Motte, s neporaženom serijom u Serie A. Osim toga, u Ligi prvaka su uvjerljivo slavili protiv PSV-a s 3-1, dok su u domaćoj ligi primili samo jedan gol. Juventusova obrana, predvođena Gleisonom Bremerom, bit će ključna u zaustavljanju napadačke igre Leipziga.

Iako Juventus dolazi bez nekoliko važnih igrača poput Arkadiusza Milika, njihova sposobnost da zadrže čvrstu defanzivu na gostovanjima protiv njemačkih ekipa daje im prednost. Thiago Motta nastoji izgraditi tim koji je organiziran i sposoban iskoristiti svaku priliku u tranziciji.

Naš prijedlog

RB Leipzig će tražiti svoju prvu pobjedu, ali Juventusova obrana predstavlja veliki izazov. Preporučujemo sljedeće oklade:

Preporučujemo klađenje na RB Leipzig će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol, jer Leipzig traži preokret, a Juventus ima obranu, ali i prijetnju u napadu. Kladionica Germania nudi koeficijent 2.40 za ovu opciju.

Druga preporuka je klađenje na Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 , jer obje ekipe imaju napadački potencijal koji može rezultirati golovima. Germania nudi koeficijent 1.95 za ovu okladu.

Na kraju, preporučujemo klađenje na Prvo poluvrijeme će završiti neriješeno , jer obje ekipe sporije ulaze u utakmice, posebno u ključnim europskim susretima. Germania nudi koeficijent 2.00 za ovu opciju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*