Prognoza: Arsenal vs PSG (Utorak, 1. listopada, 21:00h)

Arsenal dočekuje PSG na Emiratesu u okviru drugog kola grupne faze Lige prvaka. Obje momčadi žele potvrditi svoju neporaženost ove sezone, no PSG dolazi oslabljen zbog izostanaka ključnih igrača. Arsenal traži pobjedu nakon remija s Atalantom u prvom kolu, dok PSG dolazi nakon tijesne pobjede nad Gironom.

Posjetite našu sekciju Tip dana gdje svakodnevno donosimo analize i prognoze najpopularnijih utakmica. Također, ne propustite našu Tiket dana rubriku gdje vam donosimo najbolje kvote i prijedloge za popularne sportske događaje.

Arsenal

Arsenal je u odličnoj formi, neporažen ove sezone u svim natjecanjima, s pet pobjeda i tri remija. U zadnjem kolu Premier lige, pobijedili su Leicester 4-2, ali će igrati bez kapetana Martina Ødegaarda zbog ozljede. Bukayo Saka i Gabriel Martinelli će predvoditi napad, a trener Mikel Arteta ima visoka očekivanja, unatoč ozljedama u obrani, uključujući Bena Whitea.

Paris Saint-Germain

PSG dolazi nakon pobjede nad Rennesom (3-1), ali su oslabljeni izostankom Ousmanea Dembéléa, koji je izostavljen iz momčadi zbog disciplinskih razloga. Također, neće igrati Lucas Hernandez i Presnel Kimpembe. Randal Kolo Muani i Bradley Barcola će voditi napad u pokušaju da osiguraju pozitivan rezultat.

Međusobni omjer

Posljednji put su se ove dvije momčadi susrele 2016. godine u grupnoj fazi Lige prvaka, gdje su oba susreta završila neriješeno. Arsenal do sada nikada nije izgubio od PSG-a u Ligi prvaka.

Prijedlog za klađenje

Očekuje se vrlo izjednačen susret između dvije momčadi s velikim ambicijama u Ligi prvaka. Arsenal ima prednost zbog domaćeg terena i solidne forme, dok PSG dolazi bez ključnih igrača poput Ousmanea Dembéléa. S obzirom na to da obje ekipe preferiraju napadački stil igre, preporučujemo klađenje na opciju oba tima daju gol. Arsenalova obrana je čvrsta, ali PSG-ov napad predvođen Randalom Kolo Muanijem i Bradleym Barcolom može stvoriti ozbiljne prilike.

Preporučujemo klađenje na rezultat oba tima daju gol s mogućim rezultatom 2-1 za Arsenal, koji ima blagu prednost zbog domaćeg terena.

  • Datum i vrijeme: Utorak, 1. listopada, 21:00h
  • Kladionica: Germania
  • Kvote: Oba tima će postići gol na utakmici – 1.78

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*