Tiket dana (Četvrtak, 26.09.2024)

Nogometni ljubitelji danas mogu uživati u uzbudljivom programu iz Europa lige i La Lige. Momčadi iz cijele Europe nastavljaju borbu za važne bodove, a neki od ključnih susreta mogli bi odrediti smjer ovih natjecanja u narednim tjednima.

Dok se klubovi bore za plasman u daljnje faze, ljubitelji nogometa imaju priliku svjedočiti velikim dvobojima, taktičkim nadmudrivanjima i vrhunskim individualnim nastupima. Danas očekujemo napete utakmice u oba natjecanja, a neki susreti mogli bi biti odlučeni tek u završnim trenucima.

Kvote su bile točne u trenutku pisanja ovog članka.

AS Roma – Ath. Bilbao – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.50 u Germania

Roma u ovaj susret ulazi s novim trenerom Ivanom Jurićem, koji je tek u prošloj utakmici protiv Udinesea zabilježio svoju prvu pobjedu na klupi “Giallorossija” s rezultatom 3-0. Unatoč tom trijumfu, Roma je ove sezone vrlo promjenjiva, bilježeći niz loših rezultata prije dolaska Jurića. Iako su se poboljšali, i dalje je neizvjesno hoće li uspjeti zadržati kontinuitet pobjeda. Povrede ključnih igrača, poput Le Féeja, također kompliciraju situaciju.

Athletic Bilbao, s druge strane, dolazi s nizom uspjeha u domaćem prvenstvu, gdje su ostvarili tri uzastopne pobjede, uključujući nedavni trijumf protiv Celte Vigo 3-1. Momčad Ernesta Valverdea pokazuje snažnu defanzivnu strukturu, no imaju povremene oscilacije na gostujućim terenima. Athletic će tražiti priliku u tranziciji, dok je Williamsova forma ključna za ofenzivne ambicije tima.

Tip da Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 čini se logičnim izborom. Kladionica Germania nudi koeficijent 2.50 za ovaj ishod.

Ajax – Beşiktaş – Ajax će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol @ 2.10 u Germania

Ajax ulazi u ovu utakmicu kao favorit, pogotovo jer igraju na domaćem terenu. Njihov napad, predvođen Brianom Brobbeyem, ima potencijal za postizanje više golova, ali njihova obrana nije uvijek stabilna, što im stvara probleme. U dosadašnjoj sezoni pokazali su ofenzivnu snagu, ali su također primali golove, što im otežava kontrolu nad utakmicama.

Beşiktaş nije u najboljoj formi, ali su pokazali sposobnost da zabiju na gostovanjima, posebno zahvaljujući napadačkom dvojcu Aboubakar i Ghezzal. Međutim, njihova obrana je ranjiva, što bi Ajax mogao iskoristiti u potpunosti.

Tip da Ajax će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol čini se izglednim. Kladionica Germania nudi koeficijent 2.10 za ovaj ishod.

Celta Vigo – At. Madrid – At.Madrid će pobijediti na utakmici @ 2.00 u Germania

Celta Vigo dočekuje ovaj susret nakon nekoliko turbulentnih nastupa. Njihova forma kod kuće je relativno dobra, ali momčad trenera Claudija Giraldeza ima ozbiljne probleme u obrani, što pokazuju posljednja tri poraza u gostima. Iago Aspas i dalje je ključni igrač za Celtu, ali nedostatak defanzivne stabilnosti čini ih ranjivima protiv jakih momčadi.

Atlético Madrid, pod vodstvom Diega Simeonea, poznat je po svojoj čvrstoj obrani i taktičkoj disciplini. U ovoj sezoni kombiniraju defanzivnu čvrstinu s učinkovitom ofenzivom, a napadački dvojac Griezmann i Sorloth stvara mnogo problema suparnicima. U posljednjih nekoliko susreta pokazali su sposobnost kontroliranja igre i postizanja golova u ključnim trenucima.

Tip da At.Madrid će pobijediti na utakmici čini se razumnim izborom. Kladionica Germania nudi koeficijent 2.00 za ovaj ishod.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionica Germania iznosi 10.5.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*